مشاهده نسخه کامل
: کاملا واقعی !!! ( مکالمه با شرکت اعظم مبین نت ) (( قابل توجه کسانی که قصد خرید از شرکت رو دارن))
دوستان این مکالمه من با شرکت اعظم مبین نت میباشد.
تقریبا بدون شرح هستش اما خوب جا داره که یه توضیح کوچیک قبلش بدم.
توی صحبتشون وقتی میگن از ۱۰ تا ۲۰ یعنی منظورشون همون ۱۰ هستش.
واقعا هم جدی میگه چون من اینترنت ۱ مگ و ۵۱۲ از مبین نت داشتم.
این تعرفه های این شرکت اعظم هستش. ببینید
تعرفه سرویس نامحدود ( دایل آپ)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه سرویس محدود (دایل آپ محدود شده )
نکته مهم :::::::: قبل اینکه صدا رو گوش بدید بگم که نوشته و اعلام میکنن ضریب اشتراک ۴ به ۱ هستش....
اسم این کارشون دزدی نیست. کلاه برداری هم نیست. فقط ... حروم ... هستش. همینو بس....
راستی جا داره بگم تماس میگیرن ببینن مشترکین راضی هستند یا خیر.. بنده به مدت ۶ ماهه که فقط روی اعصابم بوده مبین نت..
شب ها دقیقا ساعت ۱۲ شب تا ۸ صبح سرعتمون میشه ۱ بیت. دقیقا ۱ بیت . بهترین کار اینه که کامپیوتر رو خاموش کنید تو این بازه زمانی چون فقط اعصابتون خورد میشه. اگه هم بخواید دانلود کنید ماکزیموم ۴ مگابایت تا صبح بتونید دانلود کنید که اون فایل هم که گرفتید کرش میشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیری باشون میگن اشتراکی هست دیگه.
دلیل افت سرعت رو این اعلام میکنن: سرویس اشتراکی هست دیگه . بر ۴ نفر تقسیم میشه. که البته جا داره بگم دقیقا همون رو بر ۱۸ نفر تقسیم میکنن نه ۴ نفر. حالا جالب اینجاست بلفرض که ۴ نفر. اون ۴ نفر همیشه در حال دانلود هستن... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اصلا نمیخوابن
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مکالمه صوتی.
arash59b
17-08-2012, 00:11
دوست من راست گفته
توجه کن که همیشه میگن بین 4 نفر تقسیم میشه نه شیر (اشتراک) میشه
یعنی دقیقا مثلا بین 4 (بخونید18) تقسیم میشه چه بقیه اونها الان به شبکه وصل باشند چه نباشند
پ.ن: بهتر بود این مطلب رو به جای تاپیک جدید تو تاپیک مبین نت میزاشتی
ولي داداش حداقل طرف شد راستش رو گفت ! و هم اين كه مودب بود ! اين پست من رو بخون :
shahab.hiro
17-08-2012, 20:39
دوستان این مکالمه من با شرکت اعظم مبین نت میباشد.
تقریبا بدون شرح هستش اما خوب جا داره که یه توضیح کوچیک قبلش بدم.
توی صحبتشون وقتی میگن از ۱۰ تا ۲۰ یعنی منظورشون همون ۱۰ هستش.
واقعا هم جدی میگه چون من اینترنت ۱ مگ و ۵۱۲ از مبین نت داشتم.
این تعرفه های این شرکت اعظم هستش. ببینید
تعرفه سرویس نامحدود ( دایل آپ)
تعرفه سرویس محدود (دایل آپ محدود شده )
نکته مهم :::::::: قبل اینکه صدا رو گوش بدید بگم که نوشته و اعلام میکنن ضریب اشتراک ۴ به ۱ هستش....
اسم این کارشون دزدی نیست. کلاه برداری هم نیست. فقط ... حروم ... هستش. همینو بس....
راستی جا داره بگم تماس میگیرن ببینن مشترکین راضی هستند یا خیر.. بنده به مدت ۶ ماهه که فقط روی اعصابم بوده مبین نت..
شب ها دقیقا ساعت ۱۲ شب تا ۸ صبح سرعتمون میشه ۱ بیت. دقیقا ۱ بیت . بهترین کار اینه که کامپیوتر رو خاموش کنید تو این بازه زمانی چون فقط اعصابتون خورد میشه. اگه هم بخواید دانلود کنید ماکزیموم ۴ مگابایت تا صبح بتونید دانلود کنید که اون فایل هم که گرفتید کرش میشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیری باشون میگن اشتراکی هست دیگه.
دلیل افت سرعت رو این اعلام میکنن: سرویس اشتراکی هست دیگه . بر ۴ نفر تقسیم میشه. که البته جا داره بگم دقیقا همون رو بر ۱۸ نفر تقسیم میکنن نه ۴ نفر. حالا جالب اینجاست بلفرض که ۴ نفر. اون ۴ نفر همیشه در حال دانلود هستن... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اصلا نمیخوابن
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مکالمه صوتی.
داداش این چرا دنلود نمیشه؟
Citrix Systems
17-08-2012, 21:07
ای بابا اگه ناراحتین نخرین خوب ! کسی مگه شما رو مجبور کرده از مبین نت سرویس بگیرین ؟
yuzarsiff
17-08-2012, 21:10
داداش به خدا من دارم روزا غیز چند روز که خوب شده بود الان دوباره خراب شده پیج ها رو با سرعت زیر دیال آپ باز می کنم ... دانلود هم کلا گذاشتم کنار .. سرویسم هم مثلا 1 مگ هست ... پشتیبانی این شرکت همیشه اشغال هست مگر اینکه معجزه ای بشه کسی جوابگو باشه .. تازه اگرم جوابت رو بدن یه جوری می پیچوننت با فرم پیگیری و اینا که بری دیگه پیدا نشه .. الان دو هفتست فرم پیگری پر کردم هیچ حبری از این آقای کارشناس الدنگ نیس ! خلاصه دوستان اگه آشنا فامیل دوست کسی خواست از بینتون مبین نت بگیره جلوشو بگیرید .. بزرگترین لطفو در حقش انجام میدید اینا یه مشت دزد و حروم خورن تو این شرکت جمع شدن .. لعنت به اون کارمند جزء تا کل مبین نت که این دزدی ها رو می بینند و دم نمی زنند .. لعننننننت
yuzarsiff
17-08-2012, 21:14
ای بابا اگه ناراحتین نخرین خوب ! کسی مگه شما رو مجبور کرده از مبین نت سرویس بگیرین ؟
شما عزیز من صحبت نکن خودت یه بار اومدی تاپیک مبین نت دیدی چه خبره دمت رو گذاشتی رو کولت رفتی ...
arming900
17-08-2012, 21:21
لنگه شاتلِ دیگه
شیر فلکه رو میبندن میگن شیر شده !
از یه دزد دیگه سرویس بگیر حداقل
Citrix Systems
18-08-2012, 07:57
دوستان پشتیبانی تماس میگیرید باید 30 الی 40 دقیقه پشته خط باشید ! کسانی که زنگ می زنن با هرکدوم حداقل 10 دقیقه صحبت میشه و به هر کی هم گفته میشه که خطها شلوغ هستش و قطع کنید تماس رو گوش نمیدن مردم ! بعدازظهرها خلوت تر هستش
فقط جهت اطلاع دوستان از وضعیت مبین نت قرار دادم. بعضی ها مثل اینکه مبین نت معشوقشونه اینجوری میان دفاع میکنن.
نه کسی قصد تخریب داره نه دفاع.
حاجتی که عیانه چه احتباجی به بیان اون است. فقط ببینید وضعیتش اینه.
پشتیبانی رو فقط ۴ صبح این ورا میشه پیدا کرد. چون انقدر کیفیتش افتضاح شده که همه در حال تماس گرفتن با شرکت اعظمش هستن.. جدا ترافیک سنگین بخش فنی یه شرکت نشونه خوبی نیس . لول
tanha_zizi
18-08-2012, 19:02
چه قیمت هایی . وایمکس به جز مودم همراهش دیگه عاقلانه نیست .چون وایمکسی که بخواد همراهت نباشه ...
adcomputer
19-08-2012, 02:52
حالا این پشتیبان خوب بوده. بعضی هاشون که اصلاً از کامپیوتر و اینترنت سر در نمیارند. باور کنید زمانی پینگ من 1800 میلی ثانیه شده بود میگفتن خوبه. قطعی هم که میشه به "دروغ" میگفتن که خودش به صورت خودکار به حسابتون اضافه میشه اما نمیشد. هر چقدر هم پیگیری کردم پاس کاری میکرند. فقط یک دفعه با شکایت به سازمان تنظیم مقررات بعد از چند ماه تونستم یکم از حقم رو بگیرم.
GHOST RECON
19-08-2012, 06:42
چه قیمت هایی . وایمکس به جز مودم همراهش دیگه عاقلانه نیست .چون وایمکسی که بخواد همراهت نباشه ...
چه قيمت هايي ؟
قيمتاش از خيلي جاها بهتره مثلا پارس آنلاين ، اونجا 512 ماهي 11هزار و خورده اي هست مبين نت ماهي 10 تومن
مزيت دوم وايمكس تحويل 1 روزه ش هست واسه كسايي كه حال و حوصله ندارن 1 هفته منتظر رانژه بمونن
sarzaeim
19-08-2012, 08:44
عزیز کیفیت چی؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.