ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید Samsung Galaxy S Advance

tranceyou
16-08-2012, 10:33
سلام دوستان ایا خرید این گوشی در حال حاضر با قیمت 660 تا 680 کار درستی هست یا مدل دیگه ای که بهتر باشه سراغ دارید؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Abolfazl_Real
16-08-2012, 11:24
توی این قیمت اکسپریا پی هم هست که خوبه و میتونی اونو انتخاب کنی

اینم لینک مشخصاتشه:

payamhetfild
21-08-2012, 10:33
خداییش کدوم رو انتخب کنم؟کمکککککککککککککککک:37:

seido
21-08-2012, 12:32
سمت سونی نرو به نظر من..باتری هاشون خیلی ضعیفن...1300 میلی امپر..هر جا میری باید شارژر همرات باشه یا اینکه نور صفحه رو انقدر کم کنی که دیگه زیبایی نداره گوشی برات..این از باتری..بعد هم یه سر برو مرکز موبایل نمایندگی سامسونگ و چند مغازه جلوتر هم نمایندگی سونی هر دو رو روشن گذاشتن که کاربرا کار کنن باهاشون...بعد بیا بگو lcd کدوم با کیفیت تر بود !!! تصویر سامسونگ به شدت قوی تر و زیبا تر و زنده تر هستش.super amoled مصرف باتری بسیار کمتری داره از بقیه .من خودم پول برداشتم برم 16 گیگ advance رو بخرم ولی یهو گرون شد..بدون گارانتی 8 گیگ رو 600 قیمت داشتم..هر چند 16 گیگ برتری داره ولی همین 8 گیگ هم خوبه.تنها و تنها برتری که xperia p داره اینه که قراره براش اپگرید به ice cream sandwich بیاد..همین..اصلا advance رو که دستت میگیری یه شیکی خاصی داره که خودت متوجه میشی. ملیجک بازی و نمیدونم چراغ و جنگولک بازی نداره . در ضمن یه نیم نگاهی هم میتونی به galaxy R بندازی که از نظر تصویر یه پله پایین تر از advance قرار میگیره ولی ice cream sandwich براش میاد..
با من در تماس باش همینجا...سلیقه هامون نزدیکه و از همه مهمتر این که جفتمون تو بدترین شرایط می خوایم گوشی بخریم !! من مجبورم البته..دوستم داره از ایران میره و تنها راه ارتباطیمون که ارزون باشه استفاده از VIBER r android هست !!

بعد از زدن پست دیدم که انگار شیرازی شما..پس نمیتونی بری مرکز موبایل. شرمنده داداشی .ولی خیالت راحت باشه تصویرش شیطانیه اصلا لامصب !!

armin 76
21-08-2012, 13:43
حرفتون خنده داره .
کیفیت صفحه ی اکسپریا p بسیار رضایت بخش هستش. از قابلیت وایت مجیک استفاده میکنه که زیر نور خورشید تصویر واضح هستش.
موتور براویا که عکس ها و فیلم هارو با کیفیت نشون میده ...
تراکم پیکسلی بالایی دارد و اصلا نمیشه به این صفحه گفت بی کیفیت !
تنها عیبی که توی xperia p وجود داره مرورگر اینترنتش هست.که احتمالا در آپگرید بعدی مشکل حل میشه.اما همین الان هم با نصب یک مرورگر خوب مشکل حل میشه.
بازی های گرافیکی و سنگین رو هم به خوبی اجرا میکنه بدون کوچکترین هنگی .
والپیپر live بسیار کم از از سرعت کم میکنه ...خیلی کم.
دوربینش هم رنگ ها رو طبیعی نشون میده و کیفیت رضایت بخشی داره ...
کیفیت بدنه بسایر خوب المینیومی دارد نسبت به پلاستیک سامسونگ

اینا چیزهای کمی نیست که شما این گوشی رو رد اعلام میکنید !

MMM52
21-08-2012, 14:29
آرمین جان بخدا دیوونه دارم میشم انقد تاپیک تکراری زده میشه نمیگم برین صفحات قدیمی بخدا تو همین صفحه تاپیک(Xperia p یا Arc s کدوم واسه خرید بهتره؟)

در مورد مقایسه p و sadvance تو صفحه دومش انجام شد و من بازم طبق معمول کپی پیست میکنم!!!!!!!

تایید میشه اینم خیلی گوشی خوبیه ولی من باشم اکسپریا پی برمیدارم البته حافظه 13 گیگش یه نقطه ضعفه:

اگه اشتباه نکنم صفحه نمایش p بهتره...

رم 1 گیگا هرتز داره...

سرعت اینترنت بیشتر

دوربین بهتر

چیپست قویتر

آپدیت شدن به اندروید های بالاتر فک نکنم ادونس از 2.3 بالاتر بره...

قیمت ارزون تر(ادونس 8 گیگ 670 تومن در برابر 640 تومن اکسپریا پی)

البته برتری های ادونس اینه:

باتری قوی تر

بلوتوث نسخه 3

امکان استفاده از کارت حافظه

پ.ن:برای رفع این مشکل یه فکر اساسی کردم البته آخرای ماه دیگه بطور کامل انجام میشه...

seido
21-08-2012, 18:23
حرفتون خنده داره .
کیفیت صفحه ی اکسپریا p بسیار رضایت بخش هستش. از قابلیت وایت مجیک استفاده میکنه که زیر نور خورشید تصویر واضح هستش.
موتور براویا که عکس ها و فیلم هارو با کیفیت نشون میده ...
تراکم پیکسلی بالایی دارد و اصلا نمیشه به این صفحه گفت بی کیفیت !
تنها عیبی که توی xperia p وجود داره مرورگر اینترنتش هست.که احتمالا در آپگرید بعدی مشکل حل میشه.اما همین الان هم با نصب یک مرورگر خوب مشکل حل میشه.
بازی های گرافیکی و سنگین رو هم به خوبی اجرا میکنه بدون کوچکترین هنگی .
والپیپر live بسیار کم از از سرعت کم میکنه ...خیلی کم.
دوربینش هم رنگ ها رو طبیعی نشون میده و کیفیت رضایت بخشی داره ...
کیفیت بدنه بسایر خوب المینیومی دارد نسبت به پلاستیک سامسونگ

اینا چیزهای کمی نیست که شما این گوشی رو رد اعلام میکنید !
در دنیا سه نوع lcd حرف اول رو میزنن
1 RETINA
2 SUPER AMOLED
3 IPS LCD
شما که از تصویر روشن سونی حرف میزنی اگه شماره 3 رو ببینی چی میگی؟ دقیقا طبق علم روز پر نورترین صفحه نمایش دنیاست و یکی از مهمترین ابزارهای موفق شدن سازنده ی اون یعنی LG تو بازار موبایل هاست. و هیچ جا هیچ حرفی از براویا انجین که یه کلک تبلیغاتیه نیست.همه ی چیزایی که گفتی و تعریف هایی که ازش میشه وقتی اتفاق میوفته به شارژر و تو برق وصل شده !!! :27:

تعصب رو کنار بزاریم بهتره.شما از اواتارت مشخصه که یه خریدار هیچ وقت نباید روی حرفات حساب کنه.خریدار زرنگ و باهوش کسیه که به لوگو نگاه نکنه و به مشخصات دستگاه توجه داشته باشه.این که سامسونگ یخچال هم میسازه ( پدرم در سال 1368 برای شرکت کشتی سازی سامسونگ کار میکرده !! ) نه تنها یه دلیل برای خندیدن نیست بلکه یه نشونه ی مشخص از برتری مدیریتی وتفکر بسیار بسیار اینده نگرانه ی یه ارگان هستش...

در ضمن بدنه المینیومی که نداره اون دره پشتش یه لایه نازک المینیومه که تازه شنیده ها حاکی از تاثیر بده اون در انتن دهیه گوشیه .بعدشم از دست بیوفته اون شیشه خوشگل زیرش ترک های نازی بر میداره همچین جیگر خریدار حال بیاد!!
البته ADVANCE هم ایراداتی داره ولی واقعا برای مبارزه باهاش سونی رو نزارین روی میز خیلی نامردیه برای خودتون میگم!! :3:

از مهمترین عیب های ADVANCE (تنها عیبش به نظر من ) اینه که به ساندویچ اپ دیت نمیشه که خب این کار شده یه روش برای سونی که بتونه محصولات بیشتری بفروشه.ولی در نظر داشته باشین نصف محصولات سونی که توی لیست اپگرید قرار گرفتن اصلا دو هسته ای نیستن و با اپگرید به افت سرعت دچار میشن.
در اخر بگم که بنده از کمک اساتید بزرگی اینجا استفاده کردم و راهنمایی های بسیار گرون قیمتی به من کردن !! برای این میگم گرون قیمت چون اگه نبودند پولم رو دور ریخته بودم..همه ی ما اینجاییم تا بهم کمک کنیم در یه محیط دوستانه و بی تعصب ..محیطی که در خارج از اینترنت فقط بین رفقای نزدیکمون وجود داره

armin 76
21-08-2012, 19:07
در دنیا سه نوع lcd حرف اول رو میزنن
1 RETINA
2 SUPER AMOLED
3 IPS LCD
شما که از تصویر روشن سونی حرف میزنی اگه شماره 3 رو ببینی چی میگی؟ دقیقا طبق علم روز پر نورترین صفحه نمایش دنیاست و یکی از مهمترین ابزارهای موفق شدن سازنده ی اون یعنی LG تو بازار موبایل هاست. و هیچ جا هیچ حرفی از براویا انجین که یه کلک تبلیغاتیه نیست.همه ی چیزایی که گفتی و تعریف هایی که ازش میشه وقتی اتفاق میوفته به شارژر و تو برق وصل شده !!! :27:

تعصب رو کنار بزاریم بهتره.شما از اواتارت مشخصه که یه خریدار هیچ وقت نباید روی حرفات حساب کنه.خریدار زرنگ و باهوش کسیه که به لوگو نگاه نکنه و به مشخصات دستگاه توجه داشته باشه.این که سامسونگ یخچال هم میسازه ( پدرم در سال 1368 برای شرکت کشتی سازی سامسونگ کار میکرده !! ) نه تنها یه دلیل برای خندیدن نیست بلکه یه نشونه ی مشخص از برتری مدیریتی وتفکر بسیار بسیار اینده نگرانه ی یه ارگان هستش...

در ضمن بدنه المینیومی که نداره اون دره پشتش یه لایه نازک المینیومه که تازه شنیده ها حاکی از تاثیر بده اون در انتن دهیه گوشیه .بعدشم از دست بیوفته اون شیشه خوشگل زیرش ترک های نازی بر میداره همچین جیگر خریدار حال بیاد!!
البته ADVANCE هم ایراداتی داره ولی واقعا برای مبارزه باهاش سونی رو نزارین روی میز خیلی نامردیه برای خودتون میگم!! :3:

از مهمترین عیب های ADVANCE (تنها عیبش به نظر من ) اینه که به ساندویچ اپ دیت نمیشه که خب این کار شده یه روش برای سونی که بتونه محصولات بیشتری بفروشه.ولی در نظر داشته باشین نصف محصولات سونی که توی لیست اپگرید قرار گرفتن اصلا دو هسته ای نیستن و با اپگرید به افت سرعت دچار میشن.
در اخر بگم که بنده از کمک اساتید بزرگی اینجا استفاده کردم و راهنمایی های بسیار گرون قیمتی به من کردن !! برای این میگم گرون قیمت چون اگه نبودند پولم رو دور ریخته بودم..همه ی ما اینجاییم تا بهم کمک کنیم در یه محیط دوستانه و بی تعصب ..محیطی که در خارج از اینترنت فقط بین رفقای نزدیکمون وجود داره

دوست عزیز
میتونی الان به پست بنده نگاه کنی تا متوجه بشی من حرفی از بهترین صفحه نمایش نزدم که شما واسم تاریخچه صفحه نمایش ها رو در میاری
شما داشتی به کلی سونی رو رد میکردی از لحاظ صفحه نمایش و باتری
من هم خدمتتون گفتم که با صفحه نمایش TFT 320 × 240 طرف نیستید که !!
در ضمن یک حرف خنده دار دوباره زدید : "خریدار زرنگ و باهوش کسیه که به لوگو نگاه نکنه و به مشخصات دستگاه توجه داشته باشه"
لوگو چه ربطی به مشاوره داره ؟؟؟؟
کاربران انقد فهم و شعور دارند که حرفی که از طرف دوستان زده میشه رو دقت و بررسی می کنند . فکر کنم خودتون به این مشکل برخوردید که اینو میگید :27:
تاپیک هایی که من توشون پست دادم و مدل پیشنهاد دادم رو نگاه کنید تا بفهمید که اواتار من هیچ ربطی به حرفی که میزنم نداره
میخوام سر کی رو کلاه بزارم اخه ؟؟ینی کاربرا پیگر حرف من نمیشن ؟اطلاعات گوشی رو چک نمیکنن ؟
در مورد چیزی ک نمیدونید صحبت نکنید .

seido
21-08-2012, 21:12
واقعا منتظری جواب بدم ؟!! :38:

MMM52
21-08-2012, 21:42
بحث کش پیدا نکنه بهتره چون کار به جاهای باریکتر از مو میکشه!!!!دی:

مشکلی هست تو پروفایل همدیگه قشنگ از خجالت همدیگه در میاید...

بازم میگم:

p از sadvance بهتره این نظر منه حالا بقیه هم بیاین بگن نظرشون محترمه...

در مورد روشنایی صفحه هم بگم که یکی از روشن ترین صفحه نمایش های بازار رو همین پی داره مشکل اساسیش زاویه دیدش هست ولی از مستقیم در کل صفحه نمایش p بهتره چه از لحاظ براویا چه از لحاظ white magic و چه از لحاظ تراکم پیکسلی...

seido
22-08-2012, 15:43
دوستان اومدن iphone 5 تاثیری بر بازار ایران میزاره؟ نخریم وایسیم تا اون بیاد چطوره؟

tranceyou
23-08-2012, 09:45
دوستان من دارم بحث رو دنبال میکنم در این بین این گوشی رو هم دیدم تقریبا هم قیمت XPERIA P هست نظرتون راجبش چیه؟؟

واقعا ادم گیج میشه چی بگیره!!!!!! :3:

HTC Desire V

tranceyou
23-08-2012, 10:15
اینم یه مدل از LG دوستان این رو هم بگن چطوره؟؟؟

واقعا ادم گیج میشه چی بگیره!!!!!!!!:3:

LG Optimus 3D P920

seido
23-08-2012, 12:05
من این ال جی رو باش کار کردم..یه دکمه بغلشه که میزنی مثلا 3 بعدی میشه..بی تعارف بگم بدم اومد از 3 بعدی کلا !! یه کاربری خوب گفته بود شبیه اون خط کش قدیمی ها که روش عکس داشت مثلا عوض میشد از هر زاویه ای که نگاه میکردی !! عین اوناست.امکاناتش بد نیست ولی خیلی ها از مصرف زیاد باتریش شاکی بودن تو سایتای دیگه..باز p970 چون ارزونتره بنظرم بهتره از این.خیلی هم سبکه یه جور جالبی اصلا !
در مورد htc هم نظر شخصی من اینه که از این مارک خرید نمیکنم..عرض کردم نظر شخصیم..خرابیاش زیاد به چشمم میاد هر چند مشخصات خوبی داشته باشه..یه مشکل دیگه هم دوام کمه اوناست.گوشی چند نفر از دوستانم که داشتند رو دیدم انگار ماله 10 سال پیشه..حالا طرف پارسال خریده مثلا.رنگاش زود میره و گوشی خیلی خسته میشه از نظر ظاهری..عیب های تخصصیش که دیگه بماند..نمیدونم زردی lcd و داغ شدن و پریدن انتن و ...

tranceyou
23-08-2012, 12:34
من این ال جی رو باش کار کردم..یه دکمه بغلشه که میزنی مثلا 3 بعدی میشه..بی تعارف بگم بدم اومد از 3 بعدی کلا !! یه کاربری خوب گفته بود شبیه اون خط کش قدیمی ها که روش عکس داشت مثلا عوض میشد از هر زاویه ای که نگاه میکردی !! عین اوناست.امکاناتش بد نیست ولی خیلی ها از مصرف زیاد باتریش شاکی بودن تو سایتای دیگه..باز p970 چون ارزونتره بنظرم بهتره از این.خیلی هم سبکه یه جور جالبی اصلا !
در مورد htc هم نظر شخصی من اینه که از این مارک خرید نمیکنم..عرض کردم نظر شخصیم..خرابیاش زیاد به چشمم میاد هر چند مشخصات خوبی داشته باشه..یه مشکل دیگه هم دوام کمه اوناست.گوشی چند نفر از دوستانم که داشتند رو دیدم انگار ماله 10 سال پیشه..حالا طرف پارسال خریده مثلا.رنگاش زود میره و گوشی خیلی خسته میشه از نظر ظاهری..عیب های تخصصیش که دیگه بماند..نمیدونم زردی lcd و داغ شدن و پریدن انتن و ...

ممنون از راهنماییت دوست من ، پیشنهاد شما تو رنج 650 تومن چه گوشی هست که اینچش از4 باشه حالا بالاتر که بهتر البته بالاترش گرون تره و از لحاظ وب و تاچش هم مشکلی نداشته باشه

Abolfazl_Real
23-08-2012, 13:56
HTC Desire V فکر کنم تک هسته ای و با این قیمت اصلا مناسب نیست
LG Optimus 3D P920 سخت افزارش تقریبا تو مایه های گلکسی اس 2 هست
و صفحش هم سه بعدیه
و گزینه ی خوبی میتونه باشه
به نظر من تنها ایرادش رم 512ش هست
....

seido
23-08-2012, 16:40
ممنون از راهنماییت دوست من ، پیشنهاد شما تو رنج 650 تومن چه گوشی هست که اینچش از4 باشه حالا بالاتر که بهتر البته بالاترش گرون تره و از لحاظ وب و تاچش هم مشکلی نداشته باشه
بودجه ی من هم نزدیک به شماست..والا یه ذره فعلا مردد شدم نسبت به خرید چون این مقدار پول کمی نیست و برای من زیاده خرج کردنش و کسی هم نیستم که هر 2 سال یه بار گوشی بخرم..می خرم تا دستم بمونه و کار کنه ولی الان گوشی هایی که توی این قسمت از بازار جا خوش کردند همشون رفتنی هستند..مشخصات کاملی که ادم بدونه قراره عمر کنه رو هیچکدوم ندارن..هر کدوم یه جاشون میلنگه..ایس کریم هم که خودش یه داستانیه..خلاصه از یه طرف میگم نگیرم مدل های جدیدی بیاد شاید بازار یه تکونی بخوره از یه طرف هم که دلار رو میدونید خودتون داره دوباره میره بالا...
البته شما یه نیم نگاهی هم میتونی به xperia arc S بندازی..قیمتش کمتر از اونیه که میخوای..ایس میگیره و بزرگه سایز صفحه اش.گوشیه خوبیه

MMM52
23-08-2012, 16:47
اگه آدمی هستین که حالا حالاها گوشی عوض نمیکنین و بودجشو دارین خرید آرک اس اصلا مناسب نیست...

شما هر گوشی داشته باشی بدون عیب نیست مطمئن باشه مگه اینکه بخوای بالای 1 میلیون خرج کنی...

چه توقعی از یه گوشی داری؟!

همین اکسپریا پی خیلی خیلی مناسبه نگران آندروید 4 هم نباش چون سونی اصلا شرکت بدقولی نیست...

armin 76
23-08-2012, 21:06
منم نظرم رو همون xperia p ه

Mostafa NBA
23-08-2012, 23:31
در مورد مقایسه بین Xperia P و Advance باید بگم به شخصه با گالکسی خیلی حال میکنم اما متاسفانه گوشی ای که در سال 2012 خروجی HDMI و OTG نداشته باشه اصلاً بدرد نمیخوره... اگر Advance همین 2 مورد رو داشت ، از نظر من برتر بود.

در ضمن آرمین جان من ازت تشکر میکنم که بدون تعصب به کاربرا مشاوره میدی و اینو دارم جدی میگم... ممنون که وقتتو میزاری واسه کمک به دوستات :11:

masoud_
24-08-2012, 22:41
سلام
من Samsung Galaxy S Advance دارم
خیلی راضی هستم
سوالی داشتی تا جایی که بلد باشم در خدمتم

seido
24-08-2012, 23:53
دوستان پیشنهاد تا 500 تومن چیه؟ متشکرم
galaxy w
p970 black
?!....

Abolfazl_Real
25-08-2012, 10:33
تا 500 بهترین گزینه xperia u هستش
دو هسته ایه
با کیفیته
آپدیت میشه به آندروید 4 
و...
همه ی این مزیت ها رو داره ولی حافظش محدوده

seido
25-08-2012, 14:14
مرسی از راهنماییت...سونی و سونی اریکسون به کنار..از مارک یگه چیزی به ذهنتون میرسه ؟
اینا چطورن تازه اومدن..

8860 huawei
همه چی کامل به نظر میرسه..

Abolfazl_Real
25-08-2012, 14:35
مرسی از راهنماییت...سونی و سونی اریکسون به کنار..از مارک یگه چیزی به ذهنتون میرسه ؟
اینا چطورن تازه اومدن..

8860 huawei
 همه چی کامل به نظر میرسه..

تقریبا سخت افزارش مثل arc s هستش ولی صفحش یکم کوچکتر و یکم بی کیفیت تر از arc s هست
در ضمن این گوشی هم تک هسته ایه
ولی xperia u که بهت معرفی کردم دوهسته ایه و از نظر gpu هم از این قویتره

masoud_
26-08-2012, 17:33
سلام
مثل تاپیک Samsung Galaxy S Advance هست
گوشی Samsung Galaxy S Advance به آندروید 4 آپدیت میشه؟

Abolfazl_Real
27-08-2012, 14:08
سلام
مثل تاپیک Samsung Galaxy S Advance هست
گوشی Samsung Galaxy S Advance به آندروید 4 آپدیت میشه؟

فکر نکنم به صورت رسمی واسش بیاد
ولی به صورت غیر رسمی (کاستوم رام) واسش اومده

amiva
26-12-2012, 14:37
سلام دوستان
من این گوشی رو دارم اما هرچی میگردم یه flip cover گیرم نمیاد! چرا نیومده ؟! کسی سراغ داره؟
تو سایت های خارجی هست اما تو ایرانی ها پیدا نکردم