مشاهده نسخه کامل
: فروشگاه برای فروش آنلاین محصولات
Hamed 360
16-08-2012, 09:20
سلام دوستان من میخوام یه فروشگاه بزنم که توش محصولات آنلاین مثل سریال آنتی ویروس و ویندوز اورجینال و ... بفروشم
میخواستم بپرسم بهترین فروشگاه ساز با قیمت مناسب کجا هستش ؟
من الان دامنه رو خریدم ولی از هاست و اینا چیزی سر در نمیارم !
میشه بگید باید چیکار بکنم ؟
jabari-m
16-08-2012, 13:17
سلام شما باید اول یک هاست مناسب خریداری کنید بعد دامنه ی خریداری شده را روی آن ست کنید و بعد اسکریپت فروشگاه ساز تون رو روی اون نصب کنید.
شما هم میتونید از فروشگاه ساز های رایگان استفاده کنید و هم از اسکریپت های پولی
برخی اسکریپت های رایگان:
1- پرستا شاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- توماتو کارت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 - اپن کارت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4 - و...
e.kazemzadeh
21-08-2012, 10:39
سلام
دوست عزیر بعضی از فروشگاه سازها هاست هم روی بسته نرم افزاریشون هست نیازی به خرید هاست ندارین فقط ns های دومین خودتون رو رو هاست اونا تنظیم می کنین
naserroyani67
29-05-2013, 12:38
سلام
من یه دامنه دارم (میخوام سایت فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم)(مدیریت محتوام وردپرسه و فروشگاهم ووکامرس)
تو این فروشگاه من میخوام فایل های استخدامی رو بفروشم.
توسط پنل سایت ، من یه فایل گذاشتم اما افراد نمیتونن از سایت دانلود کنن (یعنی لینک دانلود رو نمایش نمیده).
اگه کمکم کنید تا بتونم یه فایلی رو تو فروشگاهم بذارم تا افراد بتونن بخرن و دانلود کنن ممنون میشم
متشکرم ازتون
Thor God
06-06-2013, 21:21
خب هر فایلی که آپلود می کنی یه لینک داره که میتونی اون لینک رو برای نمایش تو سایت قرار بدی. اگر مدیریت محتوا CPANEL باشه و یه فایل رو آپلود کنی تو ریشه اصلی آدرس میشه SITE.COM/FILE و اگر تو یه پوشه فرعی باشه ، یعنی یه پوشه تو ریشه اصلی سایت ایجاد کنی واونجا فایلت رو آپلود کنی میشه SITE.COM/FOLDER/FILE به همین سادگی اگر هم میخوای پولی باشه مطلب رو که فرستادی رو سایت هرکی پول رو به حساب واریز کرد لینک دانلود رو بدی بهش و سپس فایل رو جا به جا کنی تا امکان دانلود دوباره نباشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.