مشاهده نسخه کامل
: رقیب ASUS U36SD
ADEL TNT
15-08-2012, 23:34
با سلام خدمت تمام کاربران عزیز انجمن
من یک لبتاپ فوق العاده سبک و کارامد برای محیط کار نیاز دارم( چون زیاد حمل و نقلش می کنم)
با مطالعه تاپیک های این انجمن به گزینه ASUS U36SD رسیدم
حالا خواهشی که از شما کاربران عزیز دارم این است که با توجه به خواسته های اینجانب و حداکثر هزینه 1.300.00 بهترین گزینه در برندهای مختلف به من معرفی کنید.
نمی خوام این ASUS U36SD رو بخرم و بعدا متوجه بشم که تو این رنج قیمت و خواسته های من مدل بهتری از برند دیگری وجود داشته
واما خواسته های من:
1. صفحه نمایش 13 یا 14 انچ .
2. CPU = CORE I3 OR CORE I5 حالا اگر CORE I7 هم شد چه بهتر
3. کارت گرافیک INTEL 3000 OR 4000 HD نباشه. خواسته من اینه که مثل این ASUS U36SD دارای دو کارت گرافیک باشه یکی کارت گرافیک INTEL که در زمان کارهای سبک مانند وب گردی فعاله و یک کارت گرفیک دوم GEFORCE داره و در هنگام بازی یا کارهای گرافیکی سنگین فعال میشه.( ضمنا من زیاد اهل بازی نیستم فقط می خوام گاهی اوقات باهاش PES بازی کنم و مهم ترین خواسته من از کارت گرافیم بخش بسیار عالی فیلم های 1080P هستش و اینکه بتونم بهترین کیفیت رو با خروجی HDMI در تلویزیون 40 اینچ LED داشته باشم)
4. وزن زیر 2 کیلو گرم ( خیلی مهمه)
5. کیفیت تصویر و زاویه دید عمودی و افقی خوب صفحه نمایش
6. عمر طولانی باتری ( که مهم ترین فاکتور من در خرید هستش که البته برای ASUS نوشته 10 ساعت. سوالی که از دوستان دارم اینه که واقعا با استفاده معمول مانند وب گردی گوش دادن به موزیک شارژش 10 ساعت دووم میاره. چون میخوام طوری باشه که شارژر رو همراه خودم جایی نبرم و وقتی که شبا میام خونه لب تاپ رو شارژ کنم)
7. شیک و با دوام باشه
8. صفحه کلید و TOUCHPAD خوبی هم داشته باشه.
9. DVD WRITER و BLURAY هم اصلا برام مهم نیست ( چون الان با وجود FLASH اصلا نیازی بهش پیدا نمی کنم)
ضمنا پیشا پیش از همه شما کاربران عزیز کمال تشکر را دارم.
ADEL TNT
17-08-2012, 09:17
با سلام
از مدیران و کاربران انجمن کسی نیست که منو راهنماایی کنه :41:
REZ1_MAHTAB
18-08-2012, 01:18
سلام من هم به مشخصات لپ تاپی مثل شما احتیاج دارم که با کلی جستجو به U36SD رسیدم به نظرم همین بهترین انتخابه
CORE I7 هم قیمت رو بالا میبره به نظرم CORE I5 یا حتی 3 کافی باشه برات.
اما متاسفانه قیمتASUS U36SDُ رو نمیدونم شما میدونی ؟ از این سایت هم پرسیدم کسی راهنمایی نکرد؟
Mr.Mazmamfi
18-08-2012, 03:53
با سلام
از مدیران و کاربران انجمن کسی نیست که منو راهنماایی کنه :41:
سلام عزیزم
تمام نیاز های شما نمیشه تو یه لپ تاپ جمع باشه ولی اون جوری که من متوجه شدم سبکی خیلی بیشتر از همه برای شما مهمه .
مدل U36 SD یکی از بهترین مدل هایی هست که من خودم علی رقم رفت آمد زیاد با بازار ، هنوز این مدل رو تو بازار ندیدم و میخوام بگم که این مدل چند سری وارد بازار شد که هم تعدادش کم بود و هم اینکه تقاضا زیاد ، چون واقعا مدل خوبیه و خیلی کامله .
به نظر من شما بهتر از این مدل نمیتونی پیدا کنی ، و هر جای ایران پیداش کردی بخر .
من تعجب میکنم شما میگی قیمتش 1300 هست ، با توجه به قیمت دلار بعید میدونم زیر 1500 باشه .
فقط یه نقطه ضعفی که سریه U ایسوس داره اینه که یه مقداری کیفیت صفحه نمایششون پایین هست .
تو ریویو ها صفحه نمایش رو دقت کن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریویو :
اگر شما بخوایی مدل های دیگه ای خریداری کنی باید به اولترا بوک ها سر بزنی که فعلا اون هم ایسر تو بازار هست که قیمتش فکر کنم 1800 باشه .
ZenBook ایسوس هم تو بازار دیده بودم که فکر کنم قیمتش بالای 2 تومن باشه .
اما متاسفانه قیمتASUS U36SDُ رو نمیدونم شما میدونی ؟ از این سایت هم پرسیدم کسی راهنمایی نکرد؟
همونطوری که گفتم این مدل خیلی تو بازار نایاب شده و اگر هم پیدا بشه به قیمت خونشون میفروشن .
موفق باشید.
ADEL TNT
18-08-2012, 12:17
با سلام
با تشکر از راهنماییت
من قیمتشو از تو یکی از این فروشگاه های اینترنتی نگاه کردم قیمتشو هم زده 1.250.000 با کانفیگ
1. CPU CORE I5 – 2410M – 3MB
2. RAM 4GB DDRIII
3. HDD 640 GB که طبق گفته سایت ASUS باید 5400RPM باشه
4. VGA GF GT540 – 1GB البته جای سوال داره چون بر طبق گفته سایت ASUS کارت گرافیک این لپ تاپ GT 520M هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون گفتن اسم سایت خلاف مقررات هستش نمی تونم اسمشو بگم
اگه خواستی بگو واست PM کنم
ADEL TNT
18-08-2012, 12:40
سلام عزیزم
تمام نیاز های شما نمیشه تو یه لپ تاپ جمع باشه ولی اون جوری که من متوجه شدم سبکی خیلی بیشتر از همه برای شما مهمه .
مدل U36 SD یکی از بهترین مدل هایی هست که من خودم علی رقم رفت آمد زیاد با بازار ، هنوز این مدل رو تو بازار ندیدم و میخوام بگم که این مدل چند سری وارد بازار شد که هم تعدادش کم بود و هم اینکه تقاضا زیاد ، چون واقعا مدل خوبیه و خیلی کامله .
به نظر من شما بهتر از این مدل نمیتونی پیدا کنی ، و هر جای ایران پیداش کردی بخر .
من تعجب میکنم شما میگی قیمتش 1300 هست ، با توجه به قیمت دلار بعید میدونم زیر 1500 باشه .
فقط یه نقطه ضعفی که سریه U ایسوس داره اینه که یه مقداری کیفیت صفحه نمایششون پایین هست .
تو ریویو ها صفحه نمایش رو دقت کن .
ریویو :
اگر شما بخوایی مدل های دیگه ای خریداری کنی باید به اولترا بوک ها سر بزنی که فعلا اون هم ایسر تو بازار هست که قیمتش فکر کنم 1800 باشه .
ZenBook ایسوس هم تو بازار دیده بودم که فکر کنم قیمتش بالای 2 تومن باشه .
همونطوری که گفتم این مدل خیلی تو بازار نایاب شده و اگر هم پیدا بشه به قیمت خونشون میفروشن .
موفق باشید.
با سلام
با تشکر از راهنمایی شما
خب این جور که معلومه این لپ تاپ تو رنج قیمت خودش رقیب نداره خب با توجه به اینکه هر مدلی مزایا و معایب خودش رو داره فکر کنم بشه با این نقص صفحه نمایشش کنار اومد
و یک سوال از شما داشتم اونم اینکه این لپ تاپ با کارت گرافیک NVIDIA® GeForce® GT 520M با یک کابل HDMI با کیفیت می تونه یک تصویر با کیفیت (720 یا 1080) رو به یک تلویزیون LED ارسال کنه.
ضمنا اون قیمت حدود 1.300.000 رو بر طبق یکی از این فروشگاه های اینترنتی گفتم
1.
ADEL TNT
18-08-2012, 12:45
ضمنا یک نکته رو یادم رفت بهش اشاره کنم اونم اینکه
تو این فروشگاه اینترنتیه ذکر نشده که با باتری 6 سلولی ارایه می کنه یا 8 سلولی
چون 220 گرم تو وزن لپتاپ تاثیر داره و همچنین تو عملکرد لپ تاپ پس از شارژ
باز هم ممنون
REZ1_MAHTAB
18-08-2012, 14:40
موفق باشید.
ممنون از توضیحاتت اما من آخر نفهمیدم اگه یه لپ تاپ سبک با CPU CORE I3 OR CORE I5 با قیمت حداکثر 1600 میخوام باید دنبال چی بگردم اگر سوالم تکراری بگید جوابش کجاست خودم پیدا کنم :42:
Mr.Mazmamfi
19-08-2012, 01:53
با سلام
با تشکر از راهنماییت
من قیمتشو از تو یکی از این فروشگاه های اینترنتی نگاه کردم قیمتشو هم زده 1.250.000 با کانفیگ
1. CPU CORE I5 – 2410M – 3MB
2. RAM 4GB DDRIII
3. HDD 640 GB که طبق گفته سایت ASUS باید 5400RPM باشه
4. VGA GF GT540 – 1GB البته جای سوال داره چون بر طبق گفته سایت ASUS کارت گرافیک این لپ تاپ GT 520M هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون گفتن اسم سایت خلاف مقررات هستش نمی تونم اسمشو بگم
اگه خواستی بگو واست PM کنم
کانفیگشو سایته ایرانی اشتباه زده ، پس مطمئن باش قیمتی هم که زده آپدیت نیست .
باز با این حال آدرس رو برام پ . خ کن .
و یک سوال از شما داشتم اونم اینکه این لپ تاپ با کارت گرافیک NVIDIA® GeForce® GT 520M با یک کابل HDMI با کیفیت می تونه یک تصویر با کیفیت (720 یا 1080) رو به یک تلویزیون LED ارسال کنه.
بچه ها قبلا بررسی کرده بودن و میگفتن میشه .
ضمنا یک نکته رو یادم رفت بهش اشاره کنم اونم اینکه
تو این فروشگاه اینترنتیه ذکر نشده که با باتری 6 سلولی ارایه می کنه یا 8 سلولی
چون 220 گرم تو وزن لپتاپ تاثیر داره و همچنین تو عملکرد لپ تاپ پس از شارژ
باز هم ممنون
با باتریه 8 سل باز هم وزن بسیار خوبی داره .
شما با 8 سل خریداری کن ، چون دوام باتری برات خیلی مهمه .
موفق باشید.
Mr.Mazmamfi
19-08-2012, 02:28
ممنون از توضیحاتت اما من آخر نفهمیدم اگه یه لپ تاپ سبک با CPU CORE I3 OR CORE I5 با قیمت حداکثر 1600 میخوام باید دنبال چی بگردم اگر سوالم تکراری بگید جوابش کجاست خودم پیدا کنم :42:
ببین باید تو سریه U ایسوس بگردی و ببین میتونی اصلا مدلی رو پیدا کنی یا نه ، بعد بیایی اینجا بگی این هارو پیدا کردم ، کدومشو پیشنهاد میدید .
ولی شاید بشه با افزایش بودجه مدل S3 ایسر رو خریداری کرد .
یکی از بچه ها چند وقت پیش خریده بود که الان تایپکشو پیدا نمیکنم .
قیمتشم متاسفانه نمیدونم .
هارد SSD هم داره که سرعتش رو خیلی افزایش میده ./
اینم ریویوش :
مدل های اولترای لنوو هم هست که جدید هم وارد شدن ، مثل U410 ، U310 و مدل قدیمی تره U300 .
ولی قیمت هاشون فکر میکنم بالای 2 تومن باشه .
اینم لنوو :
شما یه بار برو بازار ببین از اولترا بوک ها چیزی پیدا میشه یا نه .
الان مشکله اصلیه شما اینه که جنسش تو بازار نیست و اگر هم پیدا بشه بودجتون نمیخوره و باید افزایش بودجه بدید .
موفق باشید.
با سلام خدمت تمام کاربران عزیز انجمن
من یک لبتاپ فوق العاده سبک و کارامد برای محیط کار نیاز دارم( چون زیاد حمل و نقلش می کنم)
با مطالعه تاپیک های این انجمن به گزینه ASUS U36SD رسیدم
حالا خواهشی که از شما کاربران عزیز دارم این است که با توجه به خواسته های اینجانب و حداکثر هزینه 1.300.00 بهترین گزینه در برندهای مختلف به من معرفی کنید.
نمی خوام این ASUS U36SD رو بخرم و بعدا متوجه بشم که تو این رنج قیمت و خواسته های من مدل بهتری از برند دیگری وجود داشته
واما خواسته های من:
1. صفحه نمایش 13 یا 14 انچ .
2. CPU = CORE I3 OR CORE I5 حالا اگر CORE I7 هم شد چه بهتر
3. کارت گرافیک INTEL 3000 OR 4000 HD نباشه. خواسته من اینه که مثل این ASUS U36SD دارای دو کارت گرافیک باشه یکی کارت گرافیک INTEL که در زمان کارهای سبک مانند وب گردی فعاله و یک کارت گرفیک دوم GEFORCE داره و در هنگام بازی یا کارهای گرافیکی سنگین فعال میشه.( ضمنا من زیاد اهل بازی نیستم فقط می خوام گاهی اوقات باهاش PES بازی کنم و مهم ترین خواسته من از کارت گرافیم بخش بسیار عالی فیلم های 1080P هستش و اینکه بتونم بهترین کیفیت رو با خروجی HDMI در تلویزیون 40 اینچ LED داشته باشم)
4. وزن زیر 2 کیلو گرم ( خیلی مهمه)
5. کیفیت تصویر و زاویه دید عمودی و افقی خوب صفحه نمایش
6. عمر طولانی باتری ( که مهم ترین فاکتور من در خرید هستش که البته برای ASUS نوشته 10 ساعت. سوالی که از دوستان دارم اینه که واقعا با استفاده معمول مانند وب گردی گوش دادن به موزیک شارژش 10 ساعت دووم میاره. چون میخوام طوری باشه که شارژر رو همراه خودم جایی نبرم و وقتی که شبا میام خونه لب تاپ رو شارژ کنم)
7. شیک و با دوام باشه
8. صفحه کلید و TOUCHPAD خوبی هم داشته باشه.
9. DVD WRITER و BLURAY هم اصلا برام مهم نیست ( چون الان با وجود FLASH اصلا نیازی بهش پیدا نمی کنم)
ضمنا پیشا پیش از همه شما کاربران عزیز کمال تشکر را دارم.
بهتر از U36 پیدا نمیشه منتها مشکل اینجاست که خود U36 هم پیدا نمیشه!!!(اگه ردی ازش گرفتین لطفا ما رو هم بیخبر نگزارید درضمن من سایت ها رو بررسی کردم تمام اینا که زدن U36 دارن مربوط به عهد بوقن! الان اگه پیدا بشه مطمعنا بالای 1.500 قیمت داره) اگه بودجه برسه Sony VAIO S اگه وزن به قدرت خیلی اولویت داره Aspire S3 اگر هم بودجه اصلا از 1.300 بالا نمیره HP 4330
alirezaaaaaaaa
10-09-2012, 15:37
سلام.این u36 که میگین درایو نوری DVD هم داره؟؟؟؟
و آیا با پردازش core i7 هم پیدا میشه یا همشون core i5 هستند؟؟؟
لطفا یه نفر جواب منو بده چون منم قصد خرید یه لپ تاپ 13" با امکانات بالا دارم از جمله:
1- داشتن درایو DVD
2- پردازش i5 یا i7 (بهیچوجه i3 نباشه)
3-تعداد usb ها از دو تا بیشتر باشه(اگه USB 3 داشته باشه که چه بهتر)
4- گرافیکش مناسب کارهای گرافیکی سنگین باشه(Gforce باشه).
قیمتش مهم نیست
اگر سوالمو بد جا مطرح کردم معذرت میخوام.
اگر همین asus u36 تمام امکانات مورد نیاز منو داره بگین که دنبالش بگردم.
از همتون ممنونم.
ضمنا فکر میکنم که لپ تاپ fujitsu lifebook SH531-A انتخاب مناسبی برای این دوست عزیزمون باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.