ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل فیلم های هندی کم به دی وی دی

JING3LKHAN
15-08-2012, 19:47
سلام خدمت دوستان گلم...راستش کلی سرچ کردم و تو سایتها گشتم ولی چیزی گیرم نیومد خواهشا کسی پاسخ مارو میدونه دریغ نکنه:31:

بنده یه دوربین هندی کم پاناسونیک دارم که MINI DV خوره و واسه تبدیل فیلم ها یه کارت IEEE 1394 گرفتم و فیلم ها رو با نرم افزار هایی مثل PINACLE ، ULEAD VIDEO ، SONY VEGAS ، COREL و خیلی نرم افزار های دیگه به صورت مجزا کپچر کردم ....از اونجایی که سورس کپچر با تمام برنامه ها 25 فریم و PAL هستش تو خروجی DVD هم PAL گرفتم ولی مشکل اصلی من سر فریم ریت اه که انگاری تو دستگاه DVD پلیر تصویر شکستگی داره یعنی مثلا کنده و مثل سورس فیلم روان نیست....صدا روون و تصویر هم خوبه ولی روون نیست.....(ببخشید اگه منظورمو بد رسوندم)
با 2 دستگاه پلیر DVD هم تست کردم محض اطمینان که هر دو مثل هم بود

با NTSC کردن حین خروجی DVD مشکل روون بودن حل میشه ولی کیفیت اش چنگی به دل نمیزنه ....ولی PAL برعکس کیفیت فوق العاده ولی تصویر کند:41:
دوستان با تمامی این نرم افزار ها و ستینگ هاشون ور رفتم ولی کلا مثل اینکه همه تو PAL همین مشکل رو دارن و تصویر روون نمیشه

یه راهنمایی بفرمایید که بنده چه کنم
مخلص همتون

tikat
20-08-2012, 00:17
سلام، من خیلی فکر کردم ولی این مشکل باید خودم پای سیستمت باشم ممکنه از کمپرسور کارتت باشه !اصلا کمپرسور داره ؟ شما یه کار کن با نرم افزار ulead dvd movie factory کپچر بگیر این نرم افزار رایت که این امکان هم داره و در هنگام نصب شما pal انتخاب میکنی و وقتی هم میخوای کپچر بگیری اون واسط پال پیکربندی میکنه و کیفیتشم دیگه در حد dvd و با فرمت VOB پیکربندی میشه فکر میکنم این خودش یه کمپرسور حساب میشه که فرمت vob داره ایشالله حل شه :27: