ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در غیر فعال کردن فایروال با crontab

neopersia
14-08-2012, 23:18
سلام

من دارم تنظیمات iptables رو دستکاری میکنم و میخوام با crontab فایروال هر 2 دقیقه یه بار غیر فعال شه تا اگر اشتباهی کردم و دسترسی خودم قطع شد بعدش بتونم درستش کنم.
سیستم عامل centos 5.8 هست. سرویس crond هم در حال اجراست. با یوزر root این کد رو برای crontab -e اضافه کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خروجی crontab -l هم همین خط رو نشون میده
اسکرپت fwstop.sh رو وقتی که به صورت دستی از کامند لاین اجرا میکنم درست کار میکنه اما با کرون جابز اجرا نمیشه.

به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟

Open-Source
14-08-2012, 23:38
سلام

من دارم تنظیمات iptables رو دستکاری میکنم و میخوام با crontab فایروال هر 2 دقیقه یه بار غیر فعال شه تا اگر اشتباهی کردم و دسترسی خودم قطع شد بعدش بتونم درستش کنم.
سیستم عامل centos 5.8 هست. سرویس crond هم در حال اجراست. با یوزر root این کد رو برای crontab -e اضافه کردم:

خروجی crontab -l هم همین خط رو نشون میده
اسکرپت fwstop.sh رو وقتی که به صورت دستی از کامند لاین اجرا میکنم درست کار میکنه اما با کرون جابز اجرا نمیشه.

به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟

اون /* چیه؟!!!

اینطوری هر ۲ دقیقه یه بار اجرا میشه:

neopersia
14-08-2012, 23:41
ممنون از پاسختون اما فکر نمیکنم مشکل از این باشه.
این که شما نوشتید هر ساعت در دقیقه 2 اجرا میشه یعنی یک بار در ساعت. من حتی با ستاره تنها هم تست کردم که هر دقیقه اجرا بشه اما کار نمیکنه.

neopersia
14-08-2012, 23:56
فکر میکنم مشکل مربوط به دستور متوقف کردن سرویس باشه. چون الان برای تست date >> testfile رو به اول اسکرپت اضافه کردم و بعد از چند دقیقه توی فایل testfile چند تا زمان اجرا شدن اسکرپت ثبت شده بود.
الان فایل fwstop.sh به این صورت هست:

من نمیدونم پرمیشنها چطوری در نظر گرفته میشه. کرون جاب برای یوزر root هست. آیا crontab اجازه متوقف کردن سرویسها رو داره؟ (قاعدتاً وقتی اجازه نوشتن فایل در پوشه /root رو داشته که تونسته فایل testfile رو ایجاد کنه باید بتونه سرویس رو هم متوقف کنه مگه نه؟)

** ویرایش شد
بالاخره درست شد :دی

به جای

اینو نوشتم:

حل شد

Open-Source
15-08-2012, 12:53
درسته حق باش شماست.
اونی که من نوشتم دقیقه دوم هر ساعت اجرا میشه. (کد شما درسته)

منم این مشکل رو با اجرای virtualbox داشتم ، ولی وقتی آدرس بصورت مطلق دادم مشکل برطرف شد.

neopersia
15-08-2012, 21:27
ممنون. من به ذهنم نرسید که ممکنه مشکل با آدرس دهی مطلق حل شه. فقط دستور اجرا کردن iptables رو عوض کردم
شما که گفتی آدرس دهی مطلق منم رفتم با آدرس مطلق دستور قبلی رو تست کردم. با آدرس مطلق کار میکرد و مشکلی نداشت :دی