PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زبان برنامه نویسی vala

friendchp
14-08-2012, 19:19
سلام
کسی راجع به زبان برنا مه نویسی والا اطلاعات خوب و کاملی داره؟
تا جایی که من میدونم این زبان سینتکسش شبیه سی شارپ هست خروجی کدش نیتیو هست و از اون جالبتر اینه که کراس پلت فرمه
از این آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونین یه کوچولو بیشتر اطلاعات کسب کنین ...اما میخوام بدونم کسی با این زبان کار کرده ؟میخوام بدونم ارزش یاد گرفتن داره یا نه
یعنی به جای سی پلا س بیلدر و دلفی یا کیوت برم سراغ این زبون .
ممنون میشم راهنمایی کنید

szh_1367
14-08-2012, 19:50
من با این زبان کار نکردم اما تا الان که دارم این پست رو مینویسم محصولی از گنوم ندیدم که طرفداران خودش رو نداشته باشه

مخصوصا اینکه این زبان خیلی شبیه سی شارپه و مهم تر از همه native بودن ان هست

به نظر من اگر وقت داری کنار سی شارپ و سی یا هر زبان دیگه این زبان رو هم یاد بگیر

friendchp
14-08-2012, 19:54
مرسی از پاسختون ...البته این زبان متاسفانه با انکه از سال 2006 امده یه سری از قابلیت های مهم و کاربردی و امکانات رو نداره متاسفانه :
اوورلدینگ و یه سری از این دست ویژ گی ها رو نداره...آی دی ای خوبی هم نداره ...علاوه بر ان میخوام بدونم چطوری میتونم کتابخونش و کامپایلرشو رو به ویژوال استودیو لینک کنم مثل اوپن جی ال تا بتونم ازش استفاده کنم تا حدال در کنار اونا نه به عنوان جایگزین سی شارپ اونو یاد بگیرم و کد بزنم ..ممنون میشم اگه بروبکس راهنمایی کنید...

friendchp
16-08-2012, 01:44
خوب اینطور که پیداست کسی راجع به این زبون چیزی نمیدونه
من خودم میرم یکم بیشتر مطالع میکنم راجع بهش و میام توضیح میدم راجع بهش....ولی ایکاش بچه های این بخش بیشتر فعال بودن...منتظر پست بعدی باشین که میخوام کاملتر معرفی کنم این زبانو

senaps
16-08-2012, 10:04
دوست عزیز، به نظر من وقت خودتون رو روی این زبون نذارید!!!!
بهتره که بیشتر با پیتون کار کنین که بسیار قدرتمنده!!