PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل فایلdllبه کد های قایل ویرایش

s.j-rez
14-08-2012, 14:26
سلام دوستان عزیز
من چندین فایلdllدارم که به زبان هایcو احتمالاc#نوشته شدن ولی من باید بعضی کد هاشونو عوض کنم و خلاصه یه سری تغیرات توشون بدم.
این کار ممکنه؟اگه اره چه جور باید اینکارو کنم

eAmin
14-08-2012, 16:08
ممکن که ممکن هست! اما نه به اونصورتی که دقیقا به شما کدهای c تحویل بده بلکه بصورت Assembly کدها رو برای شما نمایش میده که به دانش خاص خودش نیاز داره. این برنامه اسمش IDA Pro هست که میتونید از راههای مختلف دانلود و باهاش کار کنید. البته کتابهای مخصوص این برنامه هم نوشته شدن که خوندن این کتابها خیلی به شما کمک میکنه. نرم افزار دیگه ای هم هست به اسم OllyDBG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این نرم افزار هم خوب هست، تقریبا مثل IDA Pro عمل میکنه ولی امکانات اون رو نداره و یه نرم افزار سبک و خوبیه برای اینکار.
البته یک نرم افزار دیگه از شرکت سازنده برنامه ی IDA Pro هست که دقیقا عمل decompile رو انجام میده، متاسفانه من با اون یکی خیلی آشنا نیستم ولی بسیار قابلیتهای جالبی داره. اسمش Hex-Rays Decompiler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که اگر بتونید گیرش بیارید دقیقا همون چیزی هست که شما نیاز دارید.