ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ فقط مخصوص بازی تا 1.500 تومن

prince_fable
14-08-2012, 14:19
سلام
من حد اقل تا یه هفته دیگه میخوام یه لپ تاپ بگیرم.

لطفا چند مدل لپتاپ تا 1500 معرفی کنید که فقط واسه بازی خوب باشن.
در ضمن اگه فول اچ دی و اچ دی پلاس هم تو این رنج قیمت هست معرفی کنید.

فقط چند مدل معرفی کنید که بینشون مقایسه کنم.

چند تا سوال:
1.به نظرتون با گارانتی بخرم یا نه؟هر گارانتی باشه فرقی نداره؟
2.مهمه ساخت چه کشوری باشه؟ساخت چین باشه مشکلی داره؟
3.تو خریدش به چه چیزایی دقت کنم؟
4.حتما پلمپش بسته باشه یا مهم نیست؟

ببخشید زیاد شد:11:

مرسی

Expert32
15-08-2012, 00:03
سلام.
منم دقیقا همین سوال رو دارم.
یکی بیاد مارو یاری بده.

ulsss
15-08-2012, 00:25
لطفا چند مدل لپتاپ تا 1500 معرفی کنید که فقط واسه بازی خوب باشن.
اگه فقط برات بازی مهمه باید دنبال بهترین کارتگرافیک توی این رنج قیمت باشی (سی پی یو و رم کمتر اهمیت داره)
توی این رنج هم بهترین کارت HD 7690XT است.
HP Pavilion dv6-6c45
قیمتش چند روز پیش حدود 1550 بود

1.به نظرتون با گارانتی بخرم یا نه؟هر گارانتی باشه فرقی نداره؟
اگه همون اول که میخری درست باشه مطممئن باش اگه ازش درست استفاده کنی تا زمان گارانتی اصلا خراب نمیشه. فقط از فروشنده مهلت تست بگیر . بدون گارانتی بود بود.....

2.مهمه ساخت چه کشوری باشه؟ساخت چین باشه مشکلی داره؟
تقریبا تمام تمام لپتاپها ساخت چین هستن بجز یکی دو مورد مثل فوجیتسو که ساخت المان هست.

3.تو خریدش به چه چیزایی دقت کنم؟
از یک مغازه معتبر و پر فروش بخر

4.حتما پلمپش بسته باشه یا مهم نیست؟
اگه با گارانتی میخری حتما ولی بدون گارانتی معمولا پلمپ نیست

Expert32
15-08-2012, 00:40
یه سوال دیگه الان امد تو ذهنم.
اینکه مثلا صفحه نمایش یک لپ تاپ 15 اینچ هست و برای بازی کردن زیاد جالب نیست ولی این لپتاپ پورت HDMI داره.
میشه از این پورت استفاده کرد و اون به یک مانیتور مثلا 40 اینچی متصل کرد؟
حالا رزولوشن این وسط چه بلایی سرش میاد؟

atashsl
15-08-2012, 08:45
با سلام.
1-به نظر من بدون گارانتی بخری بهتره 30 تومنو برای خودت نگه دار.
2-ساخت چین باشه هیچ مشکلی نداره زیرا مارک مهمه نه ساخت کشور. اینو بدون که مثلاً شرکت dell هیچوقت راضی نمیشه مارکشو بده به شرکتی که لپ تاپ بی کیفیت تولید کنه اعتبار خودش خراب نمیشه برای همین کشور مهم نیست مهم مارکه.
3-اگه برای بازی میخوای علاوه بر اینکه باید رم 8 گیگ داشته باشی حتما کارت گرافیکی باشه که بیتش 128 به بالا باشه اگر 64 باشه نخر . به نظر من تو حول و حوش این قیمت dell 5020 بخر که گرافیکش Ati 7670اه .

prince_fable
15-08-2012, 10:01
اینکه مثلا صفحه نمایش یک لپ تاپ 15 اینچ هست و برای بازی کردن زیاد جالب نیست ولی این لپتاپ پورت HDMI داره.
اتفاقا این سوال منم هست:31:
واسه همین پرسیدم:
تو این رینج قیمت full hd یا hd+ پیدا میشه یا نه؟

میشه کانفیگ کامل این HP Pavilion dv6 6c45 وdell 5020 رو بگین؟
مرسی

amin666
15-08-2012, 11:19
چند نکته:
با این قیمت رم 8 گیگ پیدا نمی شه.خودتون می تونید رم رو همونجا ارتقا بدید.من با رم 4گیگ مشکلی با بازی ندارم
تو این رنج قیمت hd+ هم پیدا نمی شه.دیگه fhd بماند
Hp مسلما بهتر از این مدل dell هست.گرافیکش هم به طور محسوسی قویتره.(مال اچ پی amd 7690xt هست و مال دل 7690)
با کابل hdmi بلایی که سر ریزولوشن میاد اینه که اگه ریزولوشن بازی شما(که اخرینش می شه ریزولوشن لپتاپ شما)hd باشه موقعی که به یک lcd fhd وصل کنید کیفیت تصویر میاد پایین.چون ریزولوشن fhd تقریبا دو برابر hd هست.مگه اینکه بعد از اتصال کابل به لپتاپ ریزولوشن خود بازی هم گزینه هاش عوض بشه و fhd هم تو تنطیمات بازی بیاد که من بعید می دونم همچین اتفاقی بیفته.خودم تست نکردم.ولی بعیده اینجوری بشه.بر فرض محال اگه هم بشه افت فریم زیادی در بازی خواهید داشت و نمی تونید با تنظیمات بالا هر بازی ای رو اجرا کنید

Expert32
15-08-2012, 16:53
خوب من امروز تونستم بودجه رو تا 2 تومن هم برسونم:31:.
تو این رنج قیمت بهترین انتخاب برای بازی چی میتونه باشه؟
من اصلا عجله ندارم یعنی میتونم تا چند ماه دیگه هم صبر کنم(مثلا دو ماه دیگه). ممکنه که محصول بهتر و قویتری تو این رنج قیمت وارد بازار بشه تو چند ماه آینده یا اینکه هرچه زودتر بخرم بهتره بخاطر قیمت ها؟

metallover
15-08-2012, 18:08
خوب من امروز تونستم بودجه رو تا 2 تومن هم برسونم:31:.
تو این رنج قیمت بهترین انتخاب برای بازی چی میتونه باشه؟
من اصلا عجله ندارم یعنی میتونم تا چند ماه دیگه هم صبر کنم(مثلا دو ماه دیگه). ممکنه که محصول بهتر و قویتری تو این رنج قیمت وارد بازار بشه تو چند ماه آینده یا اینکه هرچه زودتر بخرم بهتره بخاطر قیمت ها؟

acer v3 571g i7 رو بخری ضرر نمیکنی با کانفیگ سی پی یو 3610 و8 گیگ رم وگرافیک nvidia 640 2 gigوهارد750 وگارانتی سازگار یا میتونی lenovo z580 i7 رو بخری که اون گرافیکش 630 هست.در ضمن معلومه که بعدا" لپتاپهای قویتر وارد میشن ولی حساب قیمت رو هم داشته باش.مثلا" الان لپتاپ 900 تومنی 6 ماه پیش رو 1300-1400 میدن.کلا" تا دوباره مذاکره نکردن برو خریدت رو بکن چون هر دفعه مذاکرات اتمی کردن بعدش همه چیز گرون شده.

amin666
15-08-2012, 21:11
فعلا چیز جدیدی بعیده بیاد.چون سری ivy bridge تازه اومده و از نظر سخت افزار چیز جدیدی نمیاد.فقط مدلهای مختلف با همین سخت افزارها ممکنه بیان که خیلی مهم نیست.بادو تومن می تونی از سریهای قبلی سندی بریج مدلهایی مثل asus n55 sl یا hp 6c50 یا 6c55 و msi از سری ge بگیری اگه قیمتشون خیلی بالا نرفته باشه.از سریهای جدید مثل lenovo y580 یا asus n56 پایین ترین کانفیگش هم فکر کنم یه کم بالای دو تومن باشه.حالا باز یه قیمت بگیر.سریهای جدید با گرافیکهای gt 650 , gtx660 واقعا بهتر هستند از سریهای قدیمی تر.ولی فکر نمی کنم زیر 2100 -2200 بتونی پیدا کنی.گرافیکشون در حد سری گیمه و ارزش داره به نظرم

PersianLoverMRB
15-08-2012, 23:20
اگه رزولوشن لپ تاب از تلویزیون کمتر باشه و بخوای همزمان هم از مانیتور لپتاب و هم از تلویزون تصویر بگیری رزولوشن میشه همون رزولوشن لپ تابت.ولی اگه بخوای فقط خروجی رو تلویزیون باشه رزولوشن میشه رزولوشن تلویزیون و توی بازی ها هم می تونی هر رزولوشن ک خواستی انتخاب کنی.

Expert32
15-08-2012, 23:59
پس با این حساب کلا نظرم عوض شد.
چون قبلا دنبال 17 اینچی ها بودم ولی با این حساب از لپتاپ به عنوان یه کیس همراه استفاده میکنم و هرجا نمایشگر درست حسابی بود وصلش میکنم به اون. تو مسافرت هم که همون 15 اینچ جواب میده.

amin666
16-08-2012, 13:43
اگه رزولوشن لپ تاب از تلویزیون کمتر باشه و بخوای همزمان هم از مانیتور لپتاب و هم از تلویزون تصویر بگیری رزولوشن میشه همون رزولوشن لپ تابت.ولی اگه بخوای فقط خروجی رو تلویزیون باشه رزولوشن میشه رزولوشن تلویزیون و توی بازی ها هم می تونی هر رزولوشن ک خواستی انتخاب کنی.
شما تا حالا هیچ بازی ای رو در حالتی که خروجی فقط رو Tv هست انجام دادید؟یعنی در این حالت ریزولوشن بازی از تنطیمات با حالت لپتاپ تغییر می کنه؟چند وقتیه این سوال برای خودم هم هست.ولی تا حالا جوابشو نگرفتم

prince_fable
16-08-2012, 15:31
دوستان لپ تاپ دل N5520 چطوره؟
به نظرتون همراه لپ تاپ ویندوز 7 اصل پروفشنال بگیرم؟یا همین کپی ها خوبه؟یا صبر کنم واسه ویندوز 8؟؟
در ضمن ارتقا رم مثلا از 4 به 6 یا 8 ، چقدر هزینه برمیداره!؟حدودا؟مثلا واسه همین pavilion dv6 6c45se؟؟
مرسی

amin666
17-08-2012, 15:54
از سری Inspiron دل بر نداری بهتره.ویندوز هم فکر نمی کنم فرقی با اوریجینال داشته باشه.فقط اوریجینال اگه نسخه Home باشه یه سری محدودیت ایجاد می کنه.من خودم یه نسخه Ultimate ریختم خودم رو راحت کردم
در مورد ارتقای رم هم قیمت دقیق ندارم الان.ولی فکر کنم 4gig الان60 تومن باشه.یا یه کم بالا پایین

prince_fable
19-08-2012, 05:25
میدونم نسخه های هوم بیسیک و هوم پریمیوم یه سری محدودیت دارن, واسه همین گفتم پروفشنال!
حالا قیمت اصلش ۶۴ بیت چقدر میشه؟

ارتقا رم همین لپتاپ hp چجوریه؟
یه رم جدید بهش اضافه میکنن یا مثلا ۴ گیگ خودش رو کلا بر میدارن و یه رم ٨ گیگ میزارن!؟؟

در ضمن میشه روش رم ٨ گیگ با باس 1600 انداخت در صورتی رم خودش باسش 1333 هست؟

کلا واسه ارتقا چه محدودیت هایی داره؟

ببخشید زیاد شد ولی مسئله ی یک عمر زندگیه:D
مرسی

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

sarzaeim
19-08-2012, 08:34
من 1لپ تاپ میخوام 13.14 اینچ که قابل حملم باشه. چیزی هست؟؟

griefcottage
19-08-2012, 08:38
سلام ببين،داداش من الان 2 ساله 5110 داره ... هميشه داره بازي ميكنه آي نگفته هميشه روي زمين افتاده و مثل .. كار ميكنه
سري جديد دل 5520 نميدونم چجورياس اما بنظر مياد خوب باشه ..يكي از دوستان ميگفت سيستم خنك كنندگيش به كل عوض شده
hp 4540 هم ميتونه گزينه مناسبي باشه

amin666
19-08-2012, 10:58
میدونم نسخه های هوم بیسیک و هوم پریمیوم یه سری محدودیت دارن, واسه همین گفتم پروفشنال!

یه رم جدید بهش اضافه میکنن یا مثلا ۴ گیگ خودش رو کلا بر میدارن و یه رم ٨ گیگ میزارن!؟؟

مرسی

ارتقای رم Hp هم مثل بقیه لپتاپهاست.مشکلی نداره
رم 8گیگ نداریم.اگه بخوای رم رو 8 گیگ کنی دو تا 4 باید بذاری.یکی خودش داره یکی دیگه هم برات می ذاره
به هیچ وجه نمی دتونی دو تا رم با دو فرکانس متفاوت بذاری.چون سیستم قاطی می کنه.حتما باید فرکانسها دقیق باشند
واسه ارتقا محدودیت خاصی نداره.مثل بقیه لپتاپها رم و هارد رو می تونی عوض کنی

fk_u
19-08-2012, 13:01

مرسی

سلام
بچه ها همه چیز گفتند فقط بعضی مدل ها مثلا تو سونی دیدم 6 گیگ رم onboard هست و تا 12 گیگ up میشه .
Onboard قابل تعویض هست؟

mohammadx6
21-08-2012, 07:13
من 1لپ تاپ میخوام 13.14 اینچ که قابل حملم باشه. چیزی هست؟؟

من خودم ایسوز n43 slدارم برای بازی هم مناسبه من که تا حالا باهاش مشکلی نداشتم ولی وزنش 2.4

prince_fable
27-08-2012, 14:59
سلام

بالاخره گرفتم
همون dv6 6c45
قیمتش حدود 1600 تا 1700 شد با گارانتی!!

فقط درایور هاش از قبل نصبن یا باید دانلود کنیم یا چی....؟
آخه توش دیسک نبود!

موقع بازی هم قسمت فنش تقریبا داغ میکنه و باد گرم میده.صداش هم کمه.

باتریش هم حدود 3 ساعت جواب میده.

فعلا که راضیم خیلی!

درضمن امتیاز خود ویندوز رو هم که گرفتم، از 7.9، 5.9 داد که مربوط به گرافیک و هارد میشد.

راستی سویچ بین کارت گرافیک چجوریه؟
یه قسمتی داره نفهمیدم!!

مرسی

Highbury
27-08-2012, 15:23
سوالات بعد از خرید را در کلوپ HP مطرح کنید. باتشکر