ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فایل مزاحم File 1

parhamsoft
14-08-2012, 14:03
سلام دوستان ، یک فایل توی فلش ، درایوها و درایوهای شبکه اومده که آیکن شبیه به آیکن عکس (image) داره و اسمش file 1 هستش. نه نود و نه آنتی ویروس ها و نه removal tools های مختلف نتونستند پاکش کنند.
خواهشمندم راهنمایی فرمایید.
سپاس از شما

A M ! N
14-08-2012, 18:25
سلام.

فایل رو زیپ کرده ، پسورد گزاری و سپس آپلود و لینک رو اینجا قرار بدین.

ممنون.

parhamsoft
14-08-2012, 19:27
سلام و درود : فایل رو آپلود کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دکتر اسمیت عزیز ، خواهش می کنم ببین این چی هست .... هر چی removal tool و آنتی اسپم و آنتی ویروس و .... بود امتحان کردم

A M ! N
14-08-2012, 19:58
سلام و درود : فایل رو آپلود کردم

دکتر اسمیت عزیز ، خواهش می کنم ببین این چی هست .... هر چی removal tool و آنتی اسپم و آنتی ویروس و .... بود امتحان کردم

این فایل رو که خیلی ها میشناسن ، اینجارو نگاه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] afdc857f43f852/analysis/1344961082/

مثلا میتونید با کسپرسکی ترتیبش رو بدین، دلیل اینکه پاک نمیشه این هست که بهش آلوده شدین.

maminsafari
14-08-2012, 23:58
یه راهکار ساده ببینید مشکلا رفع میکنه

این هم هست

نتیجه را بدید برای تیکت مشکل داشتید بگید چه ایمیلی دادید .

maminsafari
15-08-2012, 00:12
این فایل رو که خیلی ها میشناسن ، اینجارو نگاه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] afdc857f43f852/analysis/1344961082/

مثلا میتونید با کسپرسکی ترتیبش رو بدین، دلیل اینکه پاک نمیشه این هست که بهش آلوده شدین.

این هم راهمار سیمانتک برای این ویروسه

A M ! N
15-08-2012, 00:14
سلام./.

رفیق لوگ ویروس توتال که نقل قول گرفتی رو نگاه کنی بد نیست.

سایمنتک حتی این ملویر رو نشناخته.

jolan57
15-08-2012, 01:01
این هم راهمار سیمانتک برای این ویروسه

میدونم شما متخصص امنیت هستین جسارت نباشه ولی باید بگم این شناسایی یعنی Reputation مربوط به اعتبارسنجی نورتون میشه و ربطی به مالوار خاصی نداره و مثل سالیتی , ویروت یا غیره با نام خاصی مشخص نمیشه میتونه هزاران فایل باشه که به دلیل عدم سابقه استفاده کاربران نورتون از این فایل ها با این نام شناخته و حذف میشن :46:

سلام./.

رفیق لوگ ویروس توتال که نقل قول گرفتی رو نگاه کنی بد نیست.

سایمنتک حتی این ملویر رو نشناخته.

البته امین جان شما که میدونی این فایل ها از دست Download Insight معروف نورتون نمیتونه رد بشه :دی

maminsafari
15-08-2012, 05:41
میدونم شما متخصص امنیت هستین جسارت نباشه ولی باید بگم این شناسایی یعنی Reputation مربوط به اعتبارسنجی نورتون میشه و ربطی به مالوار خاصی نداره و مثل سالیتی , ویروت یا غیره با نام خاصی مشخص نمیشه میتونه هزاران فایل باشه که به دلیل عدم سابقه استفاده کاربران نورتون از این فایل ها با این نام شناخته و حذف میشن :46:

البته امین جان شما که میدونی این فایل ها از دست Download Insight معروف نورتون نمیتونه رد بشه :دی

این راهکاری بود که بنده بعد از اسکن فایل به دست اوردم اونم با نام ویروس شناسایی شده از این فایل

درسته سیماانتک اینترنت سکوریتی فایلا دیتکت کرد دوستمون ظاهرا کرک داره.