ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای سی پی یو و مادربرد و چند سوال

dark.sj
14-08-2012, 09:59
سلام
میخواستم ی سیستم بگیرم و اولش راجع به سی پی یو چنتا سوال دارم
من میخوام کارای 3dmax و فتوشاپ و بازی های کامپیوتری و ....و از همین کارا انجام بدم
کدوم مارک سی پی یو بهتره؟
بعد سی پی یو اینتل core i 7 یعنی هفت هسته ایه؟
و میتونین چند مدل سی پی یو و یه مادربرد جدید واسه این کارا بهم پیشنهاد بدین؟
سی پی یو تا حدود 350؟
مرسی دوستان عزیز:40:

campuzlit
14-08-2012, 10:12
شما سی پی یو اینتل بگیر.
i7 هم چهارهسته ای هست. هفت هسته ای نداریم.
تا 350 تومن می تونید i5 2300 یا i5 2400 بخرید. ولی یه 60-70 تومن بزار روش و i5 2500k بگیر خیلی خوب می شه.
بودجه برای مین را مشخص کنید تا بشه راهنمایی کرد.

dark.sj
14-08-2012, 10:18
رنج قیمت مین با توجه به مدلی که معرفی کردین باهاش ست شه و کلی پورت جدید و اینا ساپورت کنه چیه؟

dark.sj
14-08-2012, 10:50
راستی این مدل سی پی یو کارامو جواب میده؟
Intel Core i3 - 3.3GHz-2120

campuzlit
14-08-2012, 11:12
راستی این مدل سی پی یو کارامو جواب میده؟
Intel Core i3 - 3.3GHz-2120
این سی پی یو برای بازی کافیه اما برای 3dmax و .. زیاد جالب نیست و همون i5 رو بگیر.
مین برد هم msi z68a-g45 g3 به قیمت 230 می تونی بگیری. که دارای امکانات مناسبی هست.
البته اینم بگم که این سی پی یو با یه مین 120 تومنی هم راه می افته بستگی داره که از مین چه انتظاراتی و چه امکاناتی بخواین.

dark.sj
14-08-2012, 11:40
سپاس دوست جان
خوب حالا که تقریبا موضوع اینا بسته شد شما چ رمی رو پیشنهاد میدید برای این سیستم؟
یکی براساس core i3 و یکی هم با سیستم core i 5؟(بیشتر از یکی شد هم اشکال نداره:D)

campuzlit
14-08-2012, 22:43
برای i3 یا i5 فرقی نداره.
برای رم می تونی دو ماژول 4 گیگ با باس 1600 بگیری. برندش هم خیلی مهم نیست. geil, gskill, adata ,corsair, ....... اگه بودجت نمی رسه می تونی یه 4 گیگ بگیری.

lpfan1
15-08-2012, 18:00
شما اگه پردازنده ای برداشتید که قابلیت اورکلاک داشت و اورکلاکش کردید بعد رم 1600 بردارید وگرنه 1333 بردارید چون پردازنده در حالت عادی توانایی استفاده از 1600 رو نداره و هزینه برای پوچ هست.

ess_1362
15-08-2012, 20:00
شما اگه پردازنده ای برداشتید که قابلیت اورکلاک داشت و اورکلاکش کردید بعد رم 1600 بردارید وگرنه 1333 بردارید چون پردازنده در حالت عادی توانایی استفاده از 1600 رو نداره و هزینه برای پوچ هست.

این دو موضوع ربطی به هم نداره!!
ضریب باز یا بسته بودن یک پردازنده ارتباطی به تغییر فرکانس قابل پشتیبانی ماژول های حافظه نداره

MR.CART
15-08-2012, 20:27
اصلا باس رم عملا به مموری کنترلر مربوط میشه...
+
ایشون از طریق xmp مادبرد میتونه باس رم رو تا جایی که مین میشکه برسونه.(اینجا رم اورکلاک میشه)

dark.sj
15-08-2012, 23:47
این دو موضوع ربطی به هم نداره!!
ضریب باز یا بسته بودن یک پردازنده ارتباطی به تغییر فرکانس قابل پشتیبانی ماژول های حافظه نداره

یعنی محدودیتی تو انتخاب رم ندارم؟

armardeh
16-08-2012, 12:50
و...
و همچنین بگید کیفیت کاریتون(3dsmax)باید در چه حدی باشه ازش نون میخورید یا واسه دله؟!
و انتظار دارید برای چه مدت براتون کار کنه؟
و...
همه ی اینا با قبلیا = بهترین پیشنهاد دوستان گل اینجا <انجمن p30world>
-----------------------------------------------------------
من خودم دانشجو ام در حد پیشنهاد نیستم اما این دوستان واقعا" سرشون میشه %:20:

lpfan1
16-08-2012, 17:08
خب شما فرکانس رو ببر رو 2000 وقتی اون پردازنده کشش استفاده از 2000 تا رو نداره چه فایده داره حالا دلتو خوش کن که توی cpu-z زده 2000. اصلا فرض کنید پردازنده همون مغز انسان هست.مغز من توانایی اینو داره که 10 تا فرمول رو حفظ و سر جلسه ی امتحان استفاده کنه خب معلومه که نمیتونه فرمولو یازدهم رو حفظ و استفاده کنه مگر اینکه مغزم دوپینگ کنه(اورکلاک).وقتی اینتل میزنه 1066 و 1333 یعنی همین دیگه.یعنی زورش میاد بزنه 1066 الی 1000000000000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MR.CART
16-08-2012, 17:27
عزیز من
مموری کنترلر وظیفش اینه که تمامی اطلاعاتی رو که تو مموری جریان داره کنترل کنه و و به پردازنده مربوط نمیشه در اصل مموری کنترلر اومده تو پردازنده.
حالا اگه شما بیای و مموری کنترلر 1066 ساپورت کنه و مین تا 1866 ساپورت کنه و شما رم با باس 1600بخری اول کاری رو 1066 ست میشه ولی از طریق بایوس میشه اون رو تا 1600 برسونی.

dark.sj
16-08-2012, 17:56
و...
و همچنین بگید کیفیت کاریتون(3dsmax)باید در چه حدی باشه ازش نون میخورید یا واسه دله؟!
و انتظار دارید برای چه مدت براتون کار کنه؟
و...
همه ی اینا با قبلیا = بهترین پیشنهاد دوستان گل اینجا <انجمن p30world>
-----------------------------------------------------------
من خودم دانشجو ام در حد پیشنهاد نیستم اما این دوستان واقعا" سرشون میشه %:20:

به قول خودت واسه کار دل،تو رندر و اینا نیست!
آماتور دیگه:D
هنوز نرفتم واسه آموزشش میخوام کار کنم ولی در حد معمولی

ess_1362
16-08-2012, 18:54
یعنی محدودیتی تو انتخاب رم ندارم؟
کنترلر رم در این سری به درون پردازنده انتقال پیدا کرده
بصورت استاندارد کنترلر پردازنده سری 2500(که 2500K را هم شامل میشه ) 1333 هست یعنی اگر شما ماژولی با فرکانس 2000 روی سیستم داشته باشی برای بار اول این ماژول در فرکانس 1333 فعال میشه که بعدش از درون بایاس می تونید dram multiplier را افزایش بدین تا در فرکانس 2000 فعالیت کنه
مثلا بردهای با چیپ h61 معمولا تا فرکانس 1333 بردهای با چیپ p67 و z68 تا فرکانس 2200 و بردهای حرفه ای تر هم ت فرکانس های بیشتر را پشتیبانی می کنند
قبلش هم می تونی مشخصات مادربردی را که قصد خریدش را داری از درون سایت سازنده چک کنی(مشخصات فرکانسی قابل پشتیبانی) هر چند که چندان اهمیتی نداره!!

خب شما فرکانس رو ببر رو 2000 وقتی اون پردازنده کشش استفاده از 2000 تا رو نداره چه فایده داره حالا دلتو خوش کن که توی cpu-z زده 2000. اصلا فرض کنید پردازنده همون مغز انسان هست.مغز من توانایی اینو داره که 10 تا فرمول رو حفظ و سر جلسه ی امتحان استفاده کنه خب معلومه که نمیتونه فرمولو یازدهم رو حفظ و استفاده کنه مگر اینکه مغزم دوپینگ کنه(اورکلاک).وقتی اینتل میزنه 1066 و 1333 یعنی همین دیگه.یعنی زورش میاد بزنه 1066 الی 1000000000000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در اینکه شاید مغز شما در یکسری موارد کشش لازم را نداشته باشه شکی نیست ولی :
در مشاوره سخت افزار بهتر هست هنگام مشاوره افراد سندیت گفته های مشاوره کننده بر اساس موارد علمی ثابت بشه نه بر اساس مثال هایی مثل کنجایش مغز و ....

به قول خودت واسه کار دل،تو رندر و اینا نیست!
آماتور دیگه:D
هنوز نرفتم واسه آموزشش میخوام کار کنم ولی در حد معمولی
با سطح کاربری شما من نهایتا توصیه می کنم شما دو کیت 4 گیگ (مجموعا 8 گیگ) با فرکانس 1600 و تایمینگ cl9 خریداری کنید که فکر می کنم قیمتی حدود 150 تا 160 تومن داشته باشه
برندهای معتبر هم مثل corsair یا kingmax یا gskill و ... هم هستند که به نظر مت در این رنج از بین این سری ها هر کدوم که ارزونتر بود تهیه کنید
موفق باشید

lpfan1
17-08-2012, 06:51
در اینکه شاید مغز شما در یکسری موارد کشش لازم را نداشته باشه شکی نیست ولی :
در مشاوره سخت افزار بهتر هست هنگام مشاوره افراد سندیت گفته های مشاوره کننده بر اساس موارد علمی ثابت بشه نه بر اساس مثال هایی مثل کنجایش مغز و ....

[ویرایش شد]

..همین یه سوال من رو جواب بده که چرا اینتل نمیاد توی سایت خودش به جای 1066و1333 بنویسه 1066و1333و1600و1866و............ و حتی برای آیوی بریج هم تا 1600 بیشتر نمینویسه.همین یه سوال رو جواب بده چرا مثلا قدرت کارت GTX 690 وقتی با پردازنده سوکت 775 تلفیق بشه کمتر از زمانی هست که با پردازنده 3770 تلفیق میشه.
اختراعاتی که از طبیعت الهام گرفتند:
پمپ-قلب
میکروفون-پرده گوش
کامپیوتر-مغز
برنامه نویسی کامپیوتر-DNA
صفحات خورشیدی-برگ درختان
رادار-خفاش و دلفین
هواپیما-پرندگان
هلی کوپتر-زنبور و مرغ مگشخوار
اینترنت-جامعه
آینه-آب
ماهواره ها-ماه
.
.
.
.
.
.
.

در حال حاضر در مراکز آموزشی برای یادگیری بهتر یکی از روش هایی که روش تاکید میشه استفاده از مثال هایی هست که افراد درک بهتری از اون دارند که در نتیجه اون مثال ها افراد مطالب رو به عینه مشاهده و حس میکنن.و من اون مثال رو برای درک بهتر زدم ولی مثل اینکه شما درک نکردین.

lpfan1
17-08-2012, 17:56
عزیز من
مموری کنترلر وظیفش اینه که تمامی اطلاعاتی رو که تو مموری جریان داره کنترل کنه و و به پردازنده مربوط نمیشه در اصل مموری کنترلر اومده تو پردازنده.
حالا اگه شما بیای و مموری کنترلر 1066 ساپورت کنه و مین تا 1866 ساپورت کنه و شما رم با باس 1600بخری اول کاری رو 1066 ست میشه ولی از طریق بایوس میشه اون رو تا 1600 برسونی.
ببین شما پست های قبلیمو بخونی میبینی که من نگفتم که سرعت رم رو نمیشه افزایش داد من گفتم که اون پردازنده توانایی استفاده از رم تا سرعت 1333 رو داره و وقتی شما سرعت رم رو زیاد کنی چیزی که پیش میاد اینه که درسته سرعت رمت زیاد شده و برات میزنه 1600 ولی در عمل این پردازنده داره از رم با سرعت 1333 استفاده میکنه ، چرا چون مثلا پردازنده سرعت هسته ش 3 گیگاهرتز هست و اگه داده ها با سرعت 1333 بهش برسن بدون مشکل اونا رو محاسبه میکنه ولی اگه سرعت شد 1600 خب دیگه خیلی واضحه چی بگم!!!حالا اگه بخوای از سرعت 1600 یا بالاتر استفاده کنی باید سرعت هسته پردازنده رو هم بالاتر ببری تا بتونه با این سرعتی که بهش اطلاعات میرسه کم نیاره و اونا رو پردازش کنه.

lpfan1
17-08-2012, 18:21
و اما برای شما دوست عزیز به نظر من رم با سرعت 1333 و تایمینگ 7-7-7 بهتر و کارآمد تر از رم با سرعت 1600 و تایمینگ 9-9-9 خواهد بود.

MR.CART
18-08-2012, 02:34
عزیز من اون باسی که مموری کنترلر مینویسه مثل تنظیمات دیفالت گرافیک بازیه یعنی اول کاری گرافیک بازی و رزولوشن کمه ولی خودت میتونی دستی ببریش بالا و این تغییرات هم از نظر بصری واقعا تاثیر داره...
این هم همچین حالتی داره...

ess_1362
18-08-2012, 07:47
..همین یه سوال من رو جواب بده که چرا اینتل نمیاد توی سایت خودش به جای 1066و1333 بنویسه 1066و1333و1600و1866و............ و حتی برای آیوی بریج هم تا 1600 بیشتر نمینویسه

به این علت که مثلا اگر 2500 روی یک چیپ h61 قرار بگیره حداکثر می تونه از رمی با فرکانس 1333 پشتیبانی کنه که به محدودیت از جانب برد بر می گرده نه پردازنده
همین پردازنده را اگر روی یک چیپ z68 قرار بدین ممکن هست یک ماژول با فرکانس 2200 مگاهرتز را هم پشتیبانی کنه!!
به همین دلیل تولید کننده بزرگی مثل اینتل بخاطر قوانین تجارتی مجبور هست همیشه رقمی را اعلام کنه که روی تمام مادربردها(از یک مادربرد 80 تومنی تا یک مادربرد 700 تومنی) قابل دستیابی باشه!!

همین یه سوال رو جواب بده چرا مثلا قدرت کارت GTX 690 وقتی با پردازنده سوکت 775 تلفیق بشه کمتر از زمانی هست که با پردازنده 3770 تلفیق میشه.

شما داری تمام مسائل را با هم تداخل می کنی
این امر واضح هست
با پیشرفت تکنولوژی در ساخت پردازنده طبیعتا دستورات جدید ریاضی هم به ساختار محاسباتی وارد میشه که در سرعت محاسبات و مصرف انرژی و ..... تاثیر می ذاره
تاکید می کنم سرعت محاسبات با سرعت کلاک پردازنده متفاوت هست
به همین دلیل شما مجبور هستی در پلتفرم 775 بخاطر اینکه به کارایی پلتفرم 1155 برسی کلاک پردازنده را افزایش بدی(اصطلاحا اورکلاک کنی) تا خلاع تکنولوژی را به بهای مصرف بیشتر جبران کنی
عکسش هم صادق هست
پردازنده ای مثل fx8150 با وجود کلاک بالاتر نسبت به 2500 به خاطر نوع ساختار دستورالعمل های ریاضی در یکسری کاربردها عملکرد به مراتب کمتری نسبت به 2500 داره
هر چند که مباحثی که شما مطرح کردی اصلا هیچ ارتباطی با بحث اصلی نداشت و من تا حالا متوجه نشدم که cpu multiplier چه ارتباطی به dram frequency multiplier داره!!؟

به هر حال من فکر می کنم ادامه بحث با شما بی فایده باشه چون هم از الفاظ نا مناسب استفاده می کنی و هم دانش شما در زمینه سخت افزار کم هست و بجای ادله علمی بیشتر به استفاده از مثال های عامیانه تمایل دارید

lpfan1
18-08-2012, 08:09
عزیز من اون باسی که مموری کنترلر مینویسه مثل تنظیمات دیفالت گرافیک بازیه یعنی اول کاری گرافیک بازی و رزولوشن کمه ولی خودت میتونی دستی ببریش بالا و این تغییرات هم از نظر بصری واقعا تاثیر داره...
این هم همچین حالتی داره...
اولا رزولوشن رو هم تا جایی که مانیتورت کشش داره میتونی ببری بالا پس میبینی که تا هر جایی که دلت بخواد نمیتونی ببریش بالا دوما بازم میگم که من حرفم این نیست که شما نمیتونی سرعت رم رو زیاد کنی حرف من اینه که شما سرعت رو تا جایی میتونی زیاد کنی که پردازنده وقت اینو داشته باشه که اطلاعاتو پردازش کنه.شما فرض کن من هر 5 ثانیه یه بار یه توپ به طرف شما پرت کنم شما میتونی توپ ها رو بدون مشکل بگیری ولی اگه من هر نیم ثانیه یه توپ به طرفت پرت کنم مطمئنا نمیتونی همشو بگیری پس یا من باید با مدت زمان بیشتری توپ ها رو پرت کنم یا تو باید تعداد دست هات رو بیشتر کنی.خداییش خیلی روشن و واضح دارم میگم اگه واقعا متوجه نمیشید که بحث رو بیخیال بشم.فرق بین 1333 و 1600 به هیچ عنوان از نظر بصری قابل مشاهده نیست و توی نرم افزار های تست کننده مشخص میشه که توی پست پایینی نمونه هاشو گذاشتم که خب این تست ها هم یک مقدار ضریب خطا دارن ولی خب چون شرایط برای همه تا حدودی یکسان هست(البته از تغییرات دمای هوا و نوسانات ولتاژ نمیشه صرف نظر کرد ولی خب حالا میگیم یکسانه) میگیم خیالی نیست بیخیال خطا.که بازم میبینی که اختلاف ها بسیار کمه و به نظر من اونم اکثرش به علت خطا هست نه کارایی.

lpfan1
18-08-2012, 08:37
به این علت که مثلا اگر 2500 روی یک چیپ h61 قرار بگیره حداکثر می تونه از رمی با فرکانس 1333 پشتیبانی کنه که به محدودیت از جانب برد بر می گرده نه پردازنده همین پردازنده را اگر روی یک چیپ z68 قرار بدین ممکن هست یک ماژول با فرکانس 2200 مگاهرتز را هم پشتیبانی کنه!!
به همین دلیل تولید کننده بزرگی مثل اینتل بخاطر قوانین تجارتی مجبور هست همیشه رقمی را اعلام کنه که روی تمام مادربردها(از یک مادربرد 80 تومنی تا یک مادربرد 700 تومنی) قابل دستیابی باشه!!ای داد بیدا!خب اینتل اگه اینجوری میخواست میومد کف رو مشخص میکرد و میزد 1066 و بالاتر نه اینکه بزنه 1066 و1333.

شما داری تمام مسائل را با هم تداخل می کنی
این امر واضح هست
با پیشرفت تکنولوژی در ساخت پردازنده طبیعتا دستورات جدید ریاضی هم به ساختار محاسباتی وارد میشه که در سرعت محاسبات و مصرف انرژی و ..... تاثیر می ذاره
تاکید می کنم سرعت محاسبات با سرعت کلاک پردازنده متفاوت هست
به همین دلیل شما مجبور هستی در پلتفرم 775 بخاطر اینکه به کارایی پلتفرم 1155 برسی کلاک پردازنده را افزایش بدی(اصطلاحا اورکلاک کنی) تا خلاع تکنولوژی را به بهای مصرف بیشتر جبران کنی
عکسش هم صادق هست
پردازنده ای مثل fx8150 با وجود کلاک بالاتر نسبت به 2500 به خاطر نوع ساختار دستورالعمل های ریاضی در یکسری کاربردها عملکرد به مراتب کمتری نسبت به 2500 داره
هر چند که مباحثی که شما مطرح کردی اصلا هیچ ارتباطی با بحث اصلی نداشت و من تا حالا متوجه نشدم که cpu multiplier چه ارتباطی به dram frequency multiplier داره!!؟شاید من منظورم رو بد گفتم ولی شما میتونی اصطلاح bottleneck رو برای من توضیح بدی؟!!!!!!

به هر حال من فکر می کنم ادامه بحث با شما بی فایده باشه چون هم از الفاظ نا مناسب استفاده می کنی و هم دانش شما در زمینه سخت افزار کم هست و بجای ادله علمی بیشتر به استفاده از مثال های عامیانه تمایل دارید
اولا این شما بودید که شروع کردید به استفاده از الفاظ نامناسب و توهین به من و اگه یادتون نمیاد جای دوری نیست همین صفحه قبلی نوشتتون هست برید ببینید چی نوشتید که منم جوابتون رو دادم و منم اون حکیم نیستم که بگم اگه هزار تا بگی یکی هم نمیشنوی ، به من اگه یکی بگی یکی هم میشنوی پس شما با ادب صحبت کن و به دیگران احترام بذار من هم بهت اطمینان میدم از هر کس دیگه ای هم که میشناسی بهت بیشتر احترام میذارم و اگه کسی چیزی نمیدونه دلیل نمیشه اونو به خنگ بودن متهم کرد من به شما اطمینان میدم من در در زمینه هایی چیزایی میدونم که شما تا آخر عمرت هم درباره اون ها نخواهی دونست و شما هم احتمالا چیزایی میدونی که من نمیدونم و کسانی هم هستن که چیزایی میدونن که نه من نه شما هیچکدوممون نمیدونیم.و من ابایی ندارم که بگم یه چیز رو نمیدونم ولی درباره این مساله سرعت رم فعلا کسی دلیلی نیاورده که من رو قانع کنه و من چون شما نمیتونی من رو قانع کنی بهت پرچسب نمیزنم که نمیفهمی یا مغزت نمیکشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dark.sj
18-08-2012, 09:14
عجیبه،مثلا این تاپیک برای مشاوره من بودا!
کاشکی توضیحت بیشتری واسه ی من مینوشتین و اینقدر...
مرسی

ess_1362
18-08-2012, 09:59
شاید من منظورم رو بد گفتم ولی شما میتونی اصطلاح bottleneck رو برای من توضیح بدی؟!!!!!!

محدودیت ساختاری و bottleneck چه ربطی داره به ضریب پردازنده و ضریب فرکانس رم؟
بحث سر گفته شما بود که عنوان کردی برای پشتیبانی از فرکانس بالاتر رم باید ضریب پردازنده افزایش پیدا کنه!!

از اون دو تا بنچمارک چه نتیجه ای باید گرفته بشه؟
بنچمارک اول که داره نشون میده با افزایش فرکانس کارایی در یکسری کاربردها افزایش پیدا می کنه و ممکن هست در یکسری کاربردها تغییری نداشته باشه و حتی کاهش هم داشته باشه
این یک مورد نرم افزاری هست و می دونم که ممکن هست که الان به bottleneck ارتباطش بدی که الزاما اینطور نیست
بنچمارک دوم هم که همون قسمت دوم سطر اول را به ما اثبات می کنه + اینکه من تا به حال جایی ندیدم نوشته باشه فلان گیم از رم با فرکانس مثلا 2000 به بالا پشتیبانی می کنه

فعلا بحث سر پست شماره 8 هست با این مضمون :

بعبارتی افزایش فرکانس رم چه ارتباطی به cpu multiplier داره یا می تونه داشته باشه؟

lpfan1
18-08-2012, 16:36
از گفته های سایت anandtech.com براتون نقل میکنم:
Sandy Bridge's improved memory controller has all but eliminated the need for extreme memory bandwidth, at least for this architecture
مموری کنترولر بهبود یافته ی سندی بریج همه چیز را دارد ولی نیاز به پهنای باند وسیع مموری را از بین برده است حداقل برای این معماری.
We also found that memory bandwidth does scale with CPU clock speed
ما همچنین دریافتیم که پهنای باند مموری با سرعت کلاک پردازنده تناسب دارد[به صورت تاکیدی جمله رو بیان کردن]
اینم لینک خود سایت که میتونید بیشتر هم بخونید:
بالاخره یه سری اطلاعات روی مموری ذخیره میشن و این اطلاعات در اختیار پردازنده قرار میگیرن تا پردازش بشن و اینتل اعلام میکنه که بهترین سرعتی که بهتره این اطلاعات در اختیار پردازنده قرار بگیرن 1333 مگاهرتز هست.این 1333 فرکانس هست یعنی تعداد دفعات یه نوسان کامل(یا تناوب یا رفت و برگشت) در واحد زمان.و مطمئنا وقتی شما سرعت یا همون فرکانس رو بالا ببری آیا پردازنده باید زمان این رو داشته باشه که اون اطلاعات رو پردازش کنه یا نه؟
اون بنچمارک ها رو هم گذاشتم برای دوستمون که ببینن که تفاوتی بین 1333 و 1600 نیست و من اگه یه روز بخوام رم 1600 یا بالاتر بگیرم تنها به این دلیل خواهد بود که احتمالا کیفیت ساختش نسبت به یه رم 1333 بالاتر بوده و نه هیچ دلیل دیگه ای.
البته کسانی که این مطالب رو میخونن توجه داشته باشن که این بحثی که من میکنم در مورد پردازنده های سندی بریج هست و ممکنه پردازنده های دیگه بهره بهتری از رم هایی با فرکانس بالا ببرن.

ess_1362
18-08-2012, 19:30
از گفته های سایت anandtech.com براتون نقل میکنم:
Sandy Bridge's improved memory controller has all but eliminated the need for extreme memory bandwidth, at least for this architecture
مموری کنترولر بهبود یافته ی سندی بریج همه چیز را دارد ولی نیاز به پهنای باند وسیع مموری را از بین برده است حداقل برای این معماری.
We also found that memory bandwidth does scale with CPU clock speed
ما همچنین دریافتیم که پهنای باند مموری با سرعت کلاک پردازنده تناسب دارد[به صورت تاکیدی جمله رو بیان کردن]
اینم لینک خود سایت که میتونید بیشتر هم بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شکی نیست که ممکن هست سندی برج در یکسری کاربردها پهنای باند مرود نیاز را نداشته باشه
ولی بازم ایم مطلب به پست شماره 8 شما ارتباطی نداره
من پیشنهاد می کنم وقتی شما یک لینک را در اینترنت پیدا می کنه کامل لینک را مطالعه کنید
مثلا صفحه دوم همین لینکی که شما گذاشتی چند تا بنچمارک جالب داره که گفته های شما به راحتی نقض می کنه :

54625
54626
54627
54628

بعبارتی این بنچمارکها اعلام می کنه که فرکانس 2133 در پلتفرم سندی بریج(به همراه پردازنده 2600) حدود 36%کارایی بیشتری نسبت به فرکانس 1333 ارایه میده که خوب در یکسری کاربردها مثل انیمیشن سازی حرفه ای همین 36% خیلی به به کاهش زمان رندرگیری یک فریم و در مجموع کل عملیات کمک می کنه

باز هم در همین لینکی که گذاشتی در یکی از صفحات یکسری بنچمارک جالب دیگه هست که خواندنش برای شما خالی از لطف نخواهد بود و اتفاقا درباره سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات هست :

54629

54630

54631

54632

بالاخره یه سری اطلاعات روی مموری ذخیره میشن و این اطلاعات در اختیار پردازنده قرار میگیرن تا پردازش بشن و اینتل اعلام میکنه که بهترین سرعتی که بهتره این اطلاعات در اختیار پردازنده قرار بگیرن 1333 مگاهرتز هست.این 1333 فرکانس هست یعنی تعداد دفعات یه نوسان کامل(یا تناوب یا رفت و برگشت) در واحد زمان.و مطمئنا وقتی شما سرعت یا همون فرکانس رو بالا ببری آیا پردازنده باید زمان این رو داشته باشه که اون اطلاعات رو پردازش کنه یا نه؟

پهنای باند با فرکانس قابل پشتیبانی فرق داره!!
اینتل هیچ جا نگفته بهترین فرکانس برای این پلتفرم 1333 هست!!
اگر جایی این حرف را زده لینکش را به من نشون بدین؟

اون بنچمارک ها رو هم گذاشتم برای دوستمون که ببینن که تفاوتی بین 1333 و 1600 نیست و من اگه یه روز بخوام رم 1600 یا بالاتر بگیرم تنها به این دلیل خواهد بود که احتمالا کیفیت ساختش نسبت به یه رم 1333 بالاتر بوده و نه هیچ دلیل دیگه ای.
البته کسانی که این مطالب رو میخونن توجه داشته باشن که این بحثی که من میکنم در مورد پردازنده های سندی بریج هست و ممکنه پردازنده های دیگه بهره بهتری از رم هایی با فرکانس بالا ببرن.
دو تا بنچ مارکی که گذاشتی ربطی به موضوع نداره
یکیش که 3d mark هست که اگر مفهوم 3d mark را بلد باشی متوجه میشی که میانگین چند تا کاربری مختلف هست که تاره در همین میانگین گیری هم باز امتیاز افزایش پیدا می کنه
دومی هم مربوط به یک گیم میشه که قبلا هم گفتم در گیم فقط حجم حافظه (آن هم در شرایط خاص) مطرح هست و فرکانس رم چندان در کارایی تاثیر گذار نیست

به هر حال باز هم مشخص نشد که سند شما برای گفته هایتان در پست شماره 8 چی هست!!؟

اما ایجاد کننده تاپیک :
با توجه به سطح کاربری شما که فکر می کنم مکس بصورت آماتور باشه خرید یک کیت 8 گیگ با فرکانس 1600 و تایمینگ cl9 مقرون به صرفه ترین انتخاب خواهد بود!!
برند هم زیاد تفاوت خاصی نداره و می تونی از برند های مطرح بازار هر کدوم که قیمت کمتری داشت استفاده کنی

dark.sj
24-08-2012, 11:03
خوب
من هنوز موندم بین سی پی یو ولی متاسفانه با بودجم احتمالا corei3 2320 و رم دو تا چهارگیگ 1333 بخرم
یه مادربرد دوستان پیشنهاد بدین که بتونم بعدها مثلا corei5 2500k بزارم و یا رم رو ارتقا بدم.
مرسی

campuzlit
24-08-2012, 21:49
خوب
من هنوز موندم بین سی پی یو ولی متاسفانه با بودجم احتمالا corei3 2320 و رم دو تا چهارگیگ 1333 بخرم
یه مادربرد دوستان پیشنهاد بدین که بتونم بعدها مثلا corei5 2500k بزارم و یا رم رو ارتقا بدم.
مرسی
اگه همون 350 رو به سی پی یو اختصاص بدین همون مدل i5 2320 رو می شه خرید.
هر مینی برای سی پی یو ذکر شده (سوکت 1155) بخرید تمام سی پی یو های سندی بریج و آیوی بریج رو ساپورت می کنه.
اما اگه بعدا سی پی یو با پسوند k بگیرید اگه می خواید از قابلیت اورکلاک استفاده کنید باید مینی بگیرید که قابل اورکلاک باشه.
در مورد رم هم منظور شما افزایش حجمه یا رم با باس بالاتر؟ در مورد باس که بستگی به میزان پشتیبانی شده توسط مین داره .
شما بودجه مین رو مشخص کنید بهتر می شه راهنمایی کرد.
مین بردی هم که در پست 5 معرفی کردم مین مناسب و با امکاناتی هست.

dark.sj
25-08-2012, 00:17
سی پی یویی که معرفی کردین میشه یکم اطلاعات سخت افزاری کلیش رو بگین؟
یعنی سوکتش 1155 هست و میشه بعدا corei5 2500k یا حتی core i7 رو روش نصب کرد؟
واسه رم هم منظورم این بود که حجمش زیاد شه
بعد این مادربرد تا چه باسی ساپورت میکنه؟

ess_1362
25-08-2012, 07:34
از لحاظ ساپورت چندان تفاوتی نداره
مثلا اگر شما سوکت 1155 را انتخاب کنید تمام پردازنده هایی که با این سوکت عرضه شدن را پشتیبانی می کنه حالا می خواد از سری 2XXX باشه یا 3XXX
اگر قصد اورکلاک در اینده را دارید و قصد دارید در آینده یک پردازنده سری K بگیرید باید برد را یا از چیپ سری P یا Z انتخاب کنید اگر هم قصد اورکلاک ندارید یک مادربرد ارزون قیمت با چیپ H بگیرید
برای برد هم می تونید مادربردهای میان قیمت asrock و msi مد نظر داشته باشید

black years
26-08-2012, 09:25
مادربرد رو MSI Z68A G45 G3 بردارید که نسبت به قیمتش واقعا قابلیت های خوبی داره.

MB : MSI Z68A G45 G3 = 240
CPU : Intel Core i5 - 3.0GHz - 2320 / Quad-Core = 365

lpfan1
27-08-2012, 16:55
خب من متاسفانه چند روزی مشکل برام پیش اومده بود و نتونستم این بحث رو ادامه بدم و با عرض پوزش از ایجاد کننده تاپیک میخوام که این بحث رو ادامه بدم که شاید برای عزیزان راهگشا باشه.

شکی نیست که ممکن هست سندی برج در یکسری کاربردها پهنای باند مرود نیاز را نداشته باشه ولی بازم ایم مطلب به پست شماره 8 شما ارتباطی نداره من پیشنهاد می کنم وقتی شما یک لینک را در اینترنت پیدا می کنه کامل لینک را مطالعه کنید مثلا صفحه دوم همین لینکی که شما گذاشتی چند تا بنچمارک جالب داره که گفته های شما به راحتی نقض می کنه
اتفاقا من کاملا مطالب رو خونده بودم و خواستم از نتیجه گیری خود سایت براتون عین جملاتشو بذارم تا جای بحثی باقی نمونه.
اما در مورد لینک بالا در این لینک تست مربوط به پهنای باند هست که اصلا ربطی به گفته های من نداره و من گفته بودم که سندی بریج در استفاده از پهنای باند بالاتر از 1333 توانایی خاصی نداره نه اینکه رم ها تواناییشون کنه.و کاملا مشخص هست که هر چقدر فرکانس(سرعت رفت و برگشت در واحد زمان) بالاتر باشه سرعت خواندن و نوشتن هم بالاتر میره و در این تست هم به وضوح مشخصه و این تست به هیچ عنوان گفته های من رو نقض نمیکنه.

بعبارتی این بنچمارکها اعلام می کنه که فرکانس 2133 در پلتفرم سندی بریج(به همراه پردازنده 2600) حدود 36%کارایی بیشتری نسبت به فرکانس 1333 ارایه میده که خوب در یکسری کاربردها مثل انیمیشن سازی حرفه ای همین 36% خیلی به به کاهش زمان رندرگیری یک فریم و در مجموع کل عملیات کمک می کنه
در اینجا اولا این تست مربوط به سرعت خوندن و نوشتن هست که قسمت بالا توضیح دادم دوما این 36 درصد هم که گفته شده تفاوت در سرعت خواندن هست نه کارایی و سوما این 36 درصد تفاوت بین فرکانس های 2133 و 1333 هست نه فرکانس های 1333 و 1600.

باز هم در همین لینکی که گذاشتی در یکی از صفحات یکسری بنچمارک جالب دیگه هست که خواندنش برای شما خالی از لطف نخواهد بود و اتفاقا درباره سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات هست :
اما در این لینک هم خود کسی که این تست ها رو انجام داده گفته که سرعت هسته پردازنده رو از 3.5 به 4.8 رسونده تا ببینه که تفاوتی در توانایی استفاده ی پردازنده از رم با فرکانس های بالاتر ایجاد میشه که همونطور که مشخصه افزایش سرعت هسته پردازنده رابطه مستقیمی با افزایش توانایی پردازنده در استفاده از رم های با فرکانس بالاتر داره.و همون طور که در پایین صفحه میتونید بخونید نوشته که توانایی پردازنده در استفاده از رم 1600 نسبت به 1333 تنها 3 درصد بوده.

اینتل هیچ جا نگفته بهترین فرکانس برای این پلتفرم 1333 هست!! اگر جایی این حرف را زده لینکش را به من نشون بدین؟
قسمت Memory Types رو ببین.
به نظرم من چیزهایی رو باید میگفتم رو گفتم و نیازی نمیبینم که بیشتر از این به این بحث ادامه بدم و مطمئنا کسانی که این مطالب رو بخونن خودشون میتونن قضاوت کنن که کدوم رم مناسبشون هست پس ولی اگر کاربری خواستار ادامه دادن بحث باشه من هم اگر نظرم با نظرش مخالف باشه با احترام باهاش وارد بحث خواهم شد و با هم به یک جمع بندی مفید که شاید مورد نیاز کاربران دیگری هم باشه خواهیم رسید.