مشاهده نسخه کامل
: ترشحات پشت حلق
سلام ...
من چند سالی هست که ترشحات پشت حلق دارم ...
نمیدونم دلیل ایجادش چیه ...
دخترم و 21 سالمه ...
این ترشحات مخصوصا صبح که از خواب بیدار میشم خیلی اذیتم میکنه ... چون تو طول شب این ترشحات وارد دهنم میشه و صبح که بیدار میشم به دندون و زبونم چسبیده ... خیلی افتضاحه :2:
کلا احساس میکنم به خاطر همین ترشحات شب خواب راحتی ندارم و صبح خیلی انرژیم کمه ... نمیدونم شایدم ربطی نداشته باشه !
میخواستم ببینم راهی برای از بین بردنش هست ؟
چند وقت پیش یه دکتر عمومی بهم گفت که بخور " اسفند و سیاه دانه و فکر کنم سنبل طیب " بدی خشک میشه ، ولی من اینکارو نکردم ... واقعا تاثیر داره؟؟؟
-Nikolas-
14-08-2012, 11:29
سلام
منظورتون اینکه صبح که بیدار میشین گلوتون خلط داره؟ یا اون ترشحات توی دهنتونه؟
شما قبلا سرماخوردگیــی داشتین که مدتش خیلی طولانی شده باشه؟
ایا شما از اون افرادی هستین که وقتی بیرون میرین حتی اگه هوا خیلی سرد باشه بازم خوشتون نمیاد صورتــتون رو بپوشونید؟
منظورتون اینکه صبح که بیدار میشین گلوتون خلط داره؟ یا اون ترشحات توی دهنتونه؟
فکر کنم بیشتر اون ترشحاته ... راستش من تفاوت خلط رو با اونا نمیفهمم! :13:
شما قبلا سرماخوردگیــی داشتین که مدتش خیلی طولانی شده باشه؟
یادم نمیاد !!! ولی فکر کنم آره ...
ایا شما از اون افرادی هستین که وقتی بیرون میرین حتی اگه هوا خیلی سرد باشه بازم خوشتون نمیاد صورتــتون رو بپوشونید؟
آره ...
حالا راهی وجود داره که از بین بره؟
babakiyan
14-08-2012, 16:34
چند وقت پیش یه دکتر عمومی بهم گفت که بخور " اسفند و سیاه دانه و فکر کنم سنبل طیب " بدی خشک میشه ، ولی من اینکارو نکردم ... واقعا تاثیر داره؟؟؟
سلام
شما آلرژی دارید؟
باید آنتی بیوتیک استفاده کنید
پیش دکتر متخصص برید
منم همنطور بودم:46:
تشکر همگی :40:
خودمم قصد داشتم برم دکتر ... چون واقعا خیلی اذیتم میکنه ...
:11:
Soroush-S
14-08-2012, 18:16
منم همین مشکلو دارم و چندتا دکتر رفتم - همگی گفتن آلرژی داری
سلام ...
من چند سالی هست که ترشحات پشت حلق دارم ...
نمیدونم دلیل ایجادش چیه ...
دخترم و 21 سالمه ...
این ترشحات مخصوصا صبح که از خواب بیدار میشم خیلی اذیتم میکنه ... چون تو طول شب این ترشحات وارد دهنم میشه و صبح که بیدار میشم به دندون و زبونم چسبیده ... خیلی افتضاحه :2:
کلا احساس میکنم به خاطر همین ترشحات شب خواب راحتی ندارم و صبح خیلی انرژیم کمه ... نمیدونم شایدم ربطی نداشته باشه !
میخواستم ببینم راهی برای از بین بردنش هست ؟
دوست عزیز مشکل اصلی شما ترشحات سینوسها می باشد که در پشت حلق شما نمایان می شود .
در حقیقت شما دچار سینوزیت مزمن می باشد که شاید بعلت آلرژی و یا عفونت مزمن باشد .
مراجعه به پزشک و بررسی را انجام بدهید . نکته خیلی مهم استفاده از سرم شستشو در طول شبانه روز برای شستشومخاط حلق و بینی می باشد که با اینکار بتدریج ترشحات کم می شوند
در صورت وجود عفونت مصرف آنتی بیوتیک و در صورت آلرژی مصرف داروهای ضد حساسیت
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.