ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا این گرافیک کارتها واقعا" این قدر عالین؟

armardeh
14-08-2012, 01:21
در مورد این کارتها:
gt520
6550d
520m-525m-540m-630m
اولی که مشخصه
دومی هم با apu:amd a8-3850 و 3870 روی cpu هست!
سومی هم که رو لب تاپ ها نصبه
---------------------------------------------------------------------------------
تو سایت youtube ویدیوهایی از بازی battlefield3 با تنظیمات ultra گذاشتن با کارتهای بالا ایناشوخی نیست که هوم؟!:3:
---------------------------------------------------------------------------------
من میخوام بدونم اگه apu آی ام دی بخرم بدون گرافیک کارت پس مشکلی برام پیش نمیآد برای بازی بتل وخوب وقتی بتل رو خوب اجرا کنه برا بازیهای دیگه هم مشکل نخواهد داشت!بعدا"میشه گرافیک کارت خوب خرید شما چی میگید؟
اگه لب تاپ بخرم با یه میلیون میشه خرید با کارتهای 520m یا 540m نظرتون در این مورد چی هستش؟
بازیها رو هم خیلی عالی اجرا میکنه!
در یوتیوب هم من این طور سرچ کردم نتایج رو دیدم:
gt 520 battlefield3
amd a8-3870k battlefield3
6550d battlefield3
520m battlefield3
540m battlefield3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MR.CART
15-08-2012, 23:29
دوست عزیز اون بازی ها رو اون سازنده اکثرا سعی میکنن جوری روی 30 فریم اجرا بشه تا شما احساس کنی عالی اجرا شدن...
مثلا میارنش رو پایینترین رزولوشن یا تنظیمات گرافیکی دیگشو دستکاری میکنن...که شما احساس کنی خیلی خوب داره اجرا میشه...
در صورتی که تو تنظیمات الترا و فول اچ دی بازی با کارت های خیلی خوبی مثل GTX 560 TI زیاد جالب نمیشه و...

Dj_aghamajid
16-08-2012, 11:03
درود
از بین این کارتها بنظر من GT540M/630M از همه قویتر هستن. بعدش هم 6550D هست و در انتها GT520 و GT520M
در مورد بازی بتلفیلد باید بدونید که بازی سنگینی هست و اگه رو تنظیمات بالا بزارین حتی با GTX570 هم در موارد زیادی افت فریم احساس خواهید کرد. اما اگه رزولوشن و پیش تنظیمات سبک تر رو انتخاب کنید بازی روونتر اجرا میشه. در کل شما باید بودجه مد نظرتون رو اعلام کنید و اینکه چه قطعاتی نیاز دارید تا بشه تصمیم بهتری گرفت.

armardeh
16-08-2012, 11:46
ولا چی عرض کنم یکی از بهترین دوستام 20~ 25 روز قبل ازم خواست واسش یه سیستم ببندم که یه چند سالی خوب کار کنه،بازیها رو روون اجرا کنه ولی خودم میدونم با این قیمتها نمیشه وموارد خوب هم تو ایران گیر نمیآدوغیره البته از نظر من(نهایت بودجه ش یک و دویست بود چلوندمش تا یک و نیم الی ششصد)یه سیستم خیلی عالی براش جمع کردم تمام گزینه ها از cpu ivy تا pcie3 و همین طور virtu mvp رو در نظر گرفته بودم،سیستم رو سفارش دادیم 10 ~ 12 ساعت بعد یه مشکل مالی براش پیش اومد مجبور شدیم کنسلش کنیم ولی خوب نمی شد!بیچاره فروشنده همه قطعات رو سفارش داده بود...!به هر حال فروشنده گفت یه کاریشون میکنم !دوهفته بود شده بودم خوره ی مغزش میگفت تا حالا همچین سیستمی برای هیچ کس نبستیم!
به هر حال حالا میگه میتونم یک میلیون بدم یه چیزی برام ببند،!!!خودش حالا ذوقش،چشمشو لب تاپ گرفته ولی با یه تومن که نمیشه چیز خوبی گیر آورد...

Acer Aspire 5750 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Intel Core i3 2330M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.2GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15.6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GF GT540M (1GB) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گارانتي ويستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1,030,000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته نمیدونم برند خوبی هست یا نه؟
ویا براش یه سیستم amd بر پایه amd a8-3870k میبندم براش بازیها رو میشه براش اجرا کرد در حد بسیار عالی همون طور که در لینکهای پست قبلی گذاشتم!خودتون هم میتونید در یو تیوب این سی پی یو رو سرچ کنید! رو الترا خیلی روون اجراشون میکنه!
وبعدا" میشه گرافیک کارت مناسب برای سیستم خرید!البته این نظر من هست ولی شما واردترید%
وسوکت cpu fm1 هستش که فکر میکنم بعدا"apu های مناسب تری هم براشون بیرون میاد!
حالا موندم چی کار کنم؟:rolleye:
سیستم که خیلی بهتره به نظر خودم ولی همون طور که گفتم چششو لب تاپ گرفته!*
ممنون میشم مفصل راهنمایی کنید،مفصل| مفصل| مفصل|$%|

Dj_aghamajid
16-08-2012, 12:15
من لپتاپ رو برای بازی کلا پیشنهاد نمیکنم. کلا هر چقدر هم که قوی باشه، معمولا اونقدر داغ میشه که آدم دلش واسه لپتاپ بیچاره میسوزه. کول پد و ... هم براش چاره ساز نیستن. پس سعی نکنید با لپتاپ زیاد بازی کنید یا کلا لپتاپ برای بازی نخرید.
برند acer خوب هست. اما اگه بودجه راه نده چاره ای جز لپتاپ نخواهد بود.
سوکت FM1 دیگه سی پی یو قویتری نمیده. سوکت Fm2 داره میاد. 3870 هم قیمتش بالاست. بنظر من زیاد ارزش نداره.
شما الان 1 میلیون بودجه واسه سیستم کامل با مانیتور و... دارین؟ یا فقط کیس؟

armardeh
16-08-2012, 12:22
نهایتا" اگه بچلونمش تا 1.300 اگه بتونه!!! برای سیستم کامل
===============================
راستش خودم خیلی دلم میخواد راضیش کنم تا بازار اومدن fm2 ولی نمیدونم کی میادش معمولا" خیلی دیر هم وارد ایران میشه شما خبر دارید کی بازار میادش؟
همچنین من مطمئنم این نسل جدید amd غوغا میکنه 100%
========================================
راستی شما با لپتاپتون میتونید بتل رو اجرا کنید مثل اینکه 540m داره تو پروفایلتون دیدم؟

Dj_aghamajid
16-08-2012, 13:05
بله من این بازی رو با لپتاپم تا انتها رفتم. اجرا که میشد و فریم مناسب هم میداد. اما رو جزئیات متوسط. دمای سی پی یو هم تا حدود 90 درجه میرسید. :41:

fm2 فعلا چند تا از APU هاش رو داده بیرون واسه تست. 2 ماه میشه. اما فعلا تو بازار نیومده. قرار بود در در Q3 2012 بیاد. اما جدیدا شنیدم تا اکتبر 2012 تاخیر خواهد داشت. اونم هم تا بیاد و بعدش تا برسه اینجا. فروشنده های باانصاف ما هم که قربونشون برم قیمت خون باباشون میدن. پس بیخیال.
در مورد غوغا کردنش هم نه. بازهم اونطور که باید بشه نشده. رشد کرده . اما ان چیزی که AMD میخواد نشده. نسل بعدش قراره در 2013 بیاد(Kavery)
شما از 1300 حدود 350-300 تاش رو بزار برای مانیتور و کیبورد و موس و اسپیکر وحدود 1 میلیون بمونه واسه کیس.
راستش من دقیق قیمت های بازار رو ندارم. دوستان همینچا بهتر از بنده میدونن.
اما کلی میتونم بگم، سی پی یو اینتل G620 یا G850- مادربرد H61 - یکی از کارت گرافیک های 6790 -GTX460
رم 2 ماژول 4 گیگ . پاور 530 تا 600 وات- هارد 500 گیگ.
سی پی یو رو بعدا میتوین مدل قویتر بگیرین. اما الان آنچنان نیازی نیست.
ممکنه بودجه ای هم اضافه بیاد. من فکر میکنم با 1150 تومن میشه این مشخصات رو بست.
باقیش به پای دوستان....

camry
16-08-2012, 13:16
دوست عزیز لپ تاپ کلا واسه بازی ساخته نشده حتی اگر قوی ترین مشخصات رو هم داشته باشه
اگر خیلی علاقه مند به اجرای بازی هایی مثل BF3 روی لپ تاپ هستید بهتره از سری گیم لپ تاپ ها استفاده کنید که اونا تثریبا میتونن بازی های سنگین رو به راحتی اجرا کنن که متاسفانه خیلی هم گیر نمیاد

مثلا سری ALIENWARE لپ تاپ های DELL واقعا خوب از آب دراومدن و من بین همه لپ تاپ های گیم اینو به شما پیشنهاد میدم که اگر گیر بیارین قیمتش بین 1.5 تا 3 هست که در این صورت خرید PC خیلی خیلی به صرفه تره

در کل شما سراغ کامپیوتر برین بهتره

سیستم پیشنهادی هم تو این رنج قیمت زیاد گفته شده سرچ بکنید پیدا می کنید

akbari15
17-08-2012, 20:56
دوست عزیز من یک اشتباه کردم برای گیم لپ تاپ خریدم شما این اشتباه رو نکن.

در ضمن اگر می خوای با آخرین تنظیمات و رزولیشن بالا گیم بازی کنی خرجش کمتر از 2 میلیون نمی شه الی 3-4 میلیون برای سیستم های High - End

ولی برای بودجه شما من حداقل کارت گرافیک GTX 560 Ti را با قیمت حدود 500 تومن پیشنهاد می کنم. cpu هم Intel i5 2500k با حدود قیمت 400 تومن برای گیم مناسبه.
یعنی با این سیستم می تونید اکثر گیم ها رو با تنظیمات متوسط یا بعضی ها رو با تنظیمات پایین با فریم مناسب اجرا کنی.

من خودم گیمر حرفه ای هستم و سیستمی که جدیدا خریدم بیشتر از 3 میلیون برام خرج برداشته ولی به راحتی می تونم جدیدترین گیم ها رو با آخرین تنظیمات اجرا کنم مشخصات سیستم اینه :

Main :
ASUS - P8Z77-V DELUXE

CPU :
Intel® Core™ i7-3770K

VGA :
ASUS GTX 680 DirectCU II TOP

Ram :
Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16 GB

Joaquin
17-08-2012, 21:17
جالبه!!!
مشخصات سیستم من:

M.B: GIGABYTE P75-D3

CPU: Intel® Core™ i3-2120

VGA: MSI HD5670 Overcklock edition

Ram: GEIL 4 GB SINGLE

با این حساب من هم تموم بازی های موجود رو با آخرین حد کیفیت بازی میکنم
واین سیستم حتی میتونه کمتر از 1 میلیون در بیاد
و در مقایسه با لپ تاپ های 3 میلیونی خیلی سرتره
نتیجه اینکه : برای گیم به هیج وجه بپ تاپ نگیر و در مصرف پول!! صرفه جویی کن:31:

amdradeon
24-08-2012, 11:12
من گرافیک AMD Radeon HD6870 رو با قیمت 370-380 رو پیشنهاد میدم که از 560Ti سرتره.