PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز لبتاپ

Переклад не
13-08-2012, 16:22
سلام دوستان من یه Asus A53SM دارم که فروشنده روش ویندوز 7 64 بیتی نصب کرده اما مشکل اینجاست که اصلا با اینکه این نرم افزار windows loader رو اعمال میکنم اما ویندوزش رو اکتیو نمیکنه
آیا لبتاپ ویندوز مخصوص به خودش رو داره یا همون ویندوزی که رو pc نصب میشه رو هم میشه تو لبتاپ نصب کرد؟
من این ویندوزش رو چجوری اکتیو کنم؟
ممنون

LightningII
13-08-2012, 16:45
ویندوز که همین ویندوز pc هستش . اصلاً چرا ددادید مغازه دار نصب کنه ؟
یه DVD ویندوز هفت از شرکت پرنیان تهیه کنید و باهاش بوت شید و خودتون ویندوز نصب کنید .
ویندوزهای پرنیان هم راحت آپدیت میشه و هم فعال سازیش دست شما نیست و خودکاره . عملکردش هم بهترین در بازاره .

Переклад не
13-08-2012, 18:22
من الان همون ویندوز 7 خوده pc رو که از اینترنت دانلود کردمو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
مثله pc باید بعده نصب یکی یکی درایورهای سخت افزاراشو نصب کنم؟ یا خودش اتوماتیک وارد میشناستش؟
ممنون

LightningII
13-08-2012, 18:31
بله . همه ی اون کارهای نرم افزاری اعم از تغییر بوت به CD،نصب ویندوز،نصب درایورها و.... که برای کامپیوتر رومیزی میکنید برای لپ تاپ هم میکنید . بدون کوچکترین تفاوتی .
فقط همونطور که گفتم یه ویندوز خوب و سرحال نصب کنید بهتره مثل همونی که گفتم .

Переклад не
13-08-2012, 18:36
من واسه pc از سافت گذر ویندوز 7 ulti sp1 رو دانلوود کردم که دستکاری تو نشده.بنظرتون همون میتونه مناسب باشه؟
تو pc استفادش میکنم اکیدا مشکلی برام پیش نیوورده و راحت میتونم با win loader اکتیوش کنم
ممنون

LightningII
13-08-2012, 18:41
من واسه pc از سافت گذر ویندوز 7 ulti sp1 رو دانلوود کردم که دستکاری تو نشده.بنظرتون همون میتونه مناسب باشه؟
تو pc استفادش میکنم اکیدا مشکلی برام پیش نیوورده و راحت میتونم با win loader اکتیوش کنم
ممنون
همونطوریکه گفتم فرقی با pc رومیزی نداره . اگه ویندوزش مطمئنه پس مشکلی نداره .
یکبار شما اینکارو بکنید میبینید حتی ساده تر از سیستم رومیزیه .

lida
14-08-2012, 06:47
test windows remove wat

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]