مشاهده نسخه کامل
: دوستان کاربر تازه واردم و سوالاتی داشتم
mirbest32
13-08-2012, 12:43
سلام به همه دوستان انجمن پی سی ورلد
من همین چند دقیقه پیش اکانت ام رو فعال کردم و به جمع کاربران این انجمن پیوستم و از این رو یه سری سوال دارم که مطرح می کنم:
دوستان آیا امکان اش هست من فعالیت تجاری این جا داشته باشم؟؟؟ مثلا ترجمه متن و یا خرید و فروش موبایل
سوال دوم هم این که می خواستم بدونم محور اصلی مطالب یک فروم در چه موردی هست؟
پیشاپیش ازتون بابت مشارکت ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام /
به انجمنهای P30world خوش اومدین .
چنین سوالاتی رو در بخش سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میبایست مطرح فرمایید .
اما برای اینکه راه دور نرید ( بالاخره از انجمن متفرقه در پایین انجمن تا انجمن سرآغاز در بالای انجمن کلی راه هست و همش هم سربالایی هست :دی :دی ) :
دوستان آیا امکان اش هست من فعالیت تجاری این جا داشته باشم؟؟؟ مثلا ترجمه متن و یا خرید و فروش موبایل
برگرفته از قوانین انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
نکات مهم :
منع فعالیت تبلیغاتی :
هر گونه فعالیت تبلیغاتی در این انجمن بر خلاف قوانین بوده و با کاربر خاطی سریعا برخورد خواهد شد
در موراد خاص حق پیگرد قانونی برای صاحبان این وب سایت محفوظ است !
فعالیت های ممنوعه :
19- هرگونه فعالیت بصورت خرید و فروش یا به اشتراک گذاری کالاهای فیزیکی بر خلاف قوانین میباشد .
-----------------------------------------------------------------
سوال دوم هم این که می خواستم بدونم محور اصلی مطالب یک فروم در چه موردی هست؟
انجمنها محیط های گفتگو محور مجازی هستند و از طریق پستهای ارسالی توسط کاربران در زمینه های گوناگون پیش میرن ؛ بطور مثال همین انجمن یک انجمن با موضوعیت و محوریت مسائل کامپیوتری هست ( و از نام انجمن هم مشخصه ) که البته در کنار محوریت موضوعات کامپیوتری ، مسائل دیگه ای مانند هنر ، موسیقی ، ورزش ، ادبیات و ... رو هم پوشش میده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.