مشاهده نسخه کامل
: بهترین و ایمن ترین راه برای اتصال به mysql ؟
tasnim68
13-08-2012, 12:19
سلام.
دوستان بهترین و ایمن ترین راه برای اتصال به mysql وقتی لازمه تو همه صفحات سایت این اتصال انجام شه، چیه؟
راهی که من خودم انجام میدم اینه که میام دوتا صفحه php درست می کنم که یکیش این کدارو داره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اون یکی اینو:
بعد این دوتا صفحه رو به ترتیب اول و آخر تمام صفحات دیگه که توشون اتصال به mysql لازمه include_once می کنم.
که خودم فکر می کنم این راه ایمن و درستی نیست!
نظر شما چیه؟
روش اصولی و درستش چجوریه؟
neopersia
13-08-2012, 14:03
از نظر امنیت زیاد فرقی نمیکنه چطوری وصل بشید.
اینکه چه روشی رو استفاده کنید بستگی به سبک برنامه نویسیتون داره. همین روش که استفاده میکنید هم بد نیست فقط اینکلود کردن ها ممکنه مشکل ایجاد کنه و تداخل پیش بیاد. ضممناً اگر mysql_close رو آخر اسکرپتها استفاده میکنید دیگه بیشتر تشریفاتی میشه چون خود به خود اتصال در اون نقطه بسته خواهد شد چه این تابع استفاده شده باشه چه نشده باشه!
معمولاً استفاده از برنامه نویسی شیء گرا (حتی زمانی که بقیه سورس رو شیء گرا کار نکرده باشید) این قبیل مسائل رو میتونه ساده تر کنه. برای مثال میتونید برای ارتباط با دیتابیس یک کلاس داشته باشید که کار اتصال، ارتباط با دیتابیس و قطع کردن کانکشن رو انجام بده بعد این کلاس رو اینکلود کنید و یک آبجکت گلوبال ازش بسازید که در همه قسمتهای سورس استفاده کنید.
tasnim68
13-08-2012, 20:01
من خودم php رو از w3schools یادگرفتم؛ اگه با این سایت کار کرده باشید که حتما کردید می دونید که سبک آموزشش چقدر ساده و سلیسه. حالا شما سایتی سراغ دارید که بشه توش به همین سبک (w3schools) برنامه نویسی شی گرا تو php رو یاد گرفت؟
neopersia
13-08-2012, 20:43
منبع خاصی مد نظرم نیست اما منبع برای یادگیری در اینترنت زیاده.
البته اگر فقط برای همین وصل شدن به دیتابیس بخواید میشه با دو تا تابع ساده با متغیر استاتیک هم انجام داد. لزوماً نیاز نیست شیء گرا باشه. به این صورت که برای کانکت شدن به دیتابیس یک تابع بنویسید که کانکت بشه و لینک کانکشن رو در متغیر ذخیره کنه و دفعات بعد که فراخوانده میشه دیگه اتصال رو انجام نده و لینک رو برگردونه:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.