مشاهده نسخه کامل
: نصب دوباره ویندوز اورجینال لپتاپ
tariran0
13-08-2012, 11:58
سلام
من لپتاپ Dell n5110 دارم. 8 ماه خریدمش. ویندوز 7 اروجینال روش بود
اولش یه بکاپ گرفتم ولی 1 dvd بیشتر نشد و انگار فایده نداره
سوالم اینه که امکان داره دوباره ویندوز نصب کنم و اورجینال باشه؟
یه جا خوندم که با یه نرم افزار میشه سریال نامبر ویندوز رو بدست آورد
من تاحالا ویندوز اورجینال نصب نکردم نمیدونم چطوریه
لطفا راهنمایی کنید
shahab_f
13-08-2012, 12:13
معمولا علاوه بر dvd یه بک آپ هم روی هارد وجود داره که با اون هم میشه دوباره ویندوز رو نصب کرد. در ضمن اگه ویندوزتون هنوز بالا میاد و خراب نشده، هنوز هم میتونید توی ویندوز دی وی دی بکاپ درست کنید. از create a system image استفاده کنید (توی منوی start عبارت backup رو سرچ کنید و از منوی باز شده، در سمت چپ، create a system image رو انتخاب کنید.)
نصب دوباره ویندوز رو هم راستش من با لپ تاپ وایو بلدم که دکمه ای مخصوص این کار رو داره، اما شما قبل از بالا اومدن ویندوز دکمه ی F8 رو فشار بدید، تو صفحه ای که باز میشه ببینید گزینه ی repair windows وجود داره یا نه؟ اگه نه، صبر کنید دوستان ِ آشنا با دل توصیح میدن منوی تعمیر ویندوز تو لپ تاپ دل چجوری بالا میاد
tariran0
13-08-2012, 23:28
من زیاد تحقیق کردم....امکان این هست که شماره سریال ویندوز دوباره رو همین دستگاه کار کنه
فقط یه مشکل هست اینه که ویندوز نصب شده بروی لپ تاپ ها از نوع OEM هستش
کسی میدونه که میشه یه نسخه retail رو نصب کرد و شماره سریال نوع OEM رو استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا ؟؟
achaemenian
14-08-2012, 00:55
منم ویندوزم به فنا رفت به ساپورت چ پی میل زدم راهنماییم کردن
برای من باید قبل از شروع ویندز کلید f11 رو بزنی تا وارد محیط recovery شه
تو سایت دل یه چرخی بزن حتما راهکاری براش هست
tariran0
14-08-2012, 11:23
ممنون دوست عزیز
سیستم من سالمه فقط یه کم سرعتش کم شده
راهش رو پیدا کردم....یه نسخه retail از همون نسخه ویندوزم (یعنی home premium) دانلود کردم...
اون رو نصب میکنم...
فقط قبلش باید با نرم افزارهای مخصوص شماره سریال ویندوزم و یه سری چیز های دیگه رو بدست بیارم
با این شماره سریال میتونم ویندوزم رو دوباره ریجستر کنم (کاملا هم قانونی هست)
بعدش باید از سیستم ایمیج بگیرم (کاری که 6 ماه پیش باید میکردم و نکردم!!)
با ایمیج گرفتن از سیستم (از درایو ویندوز) بعد ها در صورت بروز مشکل احتیاج دوباره به نصب ویندوز نیست و با ریستور کردن ایمیج سیستم دقیقا به همون روزی برمیگرده که ایمیج گرفته شده
**** این توضیحات رو دادم برای کسانی که مشکلشون مثل من بود و نمیدونستن چه کار کنن
Farshid72
16-08-2012, 03:26
ببين دوسته عزيز
شما ير بايد يه ويندوز عين همون ويندوز لپ تابپتون نصب كنيد وبا سريالتون اونو فعالش كنيد
يا اينكه با برنامه هاي ريكاوري paragon درايو ريكاوري خودتونو بازيابي و اطلاعات رو روي يه هارد يا فلش بريزيد و سيستم رو ريست و از روي هارد يا فلش اونو بوت كنيد
tariran0
16-08-2012, 16:27
متاسفانه نتونستم روی نسخه retail اکتیو کنم! :(
حالا باید بگردم دنبال نسخه OEM اگه پیدا شه!
کسی میدونه از کجا میشه گیر آورد؟
mortezasar
23-02-2013, 14:35
معمولا علاوه بر dvd یه بک آپ هم روی هارد وجود داره که با اون هم میشه دوباره ویندوز رو نصب کرد. در ضمن اگه ویندوزتون هنوز بالا میاد و خراب نشده، هنوز هم میتونید توی ویندوز دی وی دی بکاپ درست کنید. از create a system image استفاده کنید (توی منوی start عبارت backup رو سرچ کنید و از منوی باز شده، در سمت چپ، create a system image رو انتخاب کنید.)
نصب دوباره ویندوز رو هم راستش من با لپ تاپ وایو بلدم که دکمه ای مخصوص این کار رو داره، اما شما قبل از بالا اومدن ویندوز دکمه ی F8 رو فشار بدید، تو صفحه ای که باز میشه ببینید گزینه ی repair windows وجود داره یا نه؟ اگه نه، صبر کنید دوستان ِ آشنا با دل توصیح میدن منوی تعمیر ویندوز تو لپ تاپ دل چجوری بالا میاد
سلام من لپ تاپ وایو دارم ویندوزش هم اورجیناله اما بک آپ نگرفتم میشه راهنماییم کنی که ویندوز اورجینالش رو چه جور درست کنم ممنون
asus f9
acer alt +f10
dell ctrl+f11
viao f12
recoverey shortcuts
متاسفانه نتونستم روی نسخه retail اکتیو کنم! :(
حالا باید بگردم دنبال نسخه OEM اگه پیدا شه!
کسی میدونه از کجا میشه گیر آورد؟
دوست عزیز شما میتونیدازسایت سافت گذار این نسخه راگیر بیارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سیستم عامل
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.