مشاهده نسخه کامل
: بهترین مدل DVD رایتر بازار
hedayat3
13-08-2012, 00:19
با سلام به تمام برو بکس بین این همه پست ها با مفاهیم سرپوشیده و کلی جای 1 پیست واضح واضح و روشن در مورد خرید دی وی رایتر خوب خالیه یک دی وی دی رایتر خوب و با انتظارات عمومی مثل کیفیت رایت و طول عمر زیاد معرفی کنیدسرعت اصلا برام مهم نیست ولی اگر با سرعت بالا باشه که چه بهتر قابلیت لایگت اسکریپت هم برام مهم نیست لطفا فقط نام برند و مدل ان به صورت واضح و روشن و در صورت امکان قیمت را پست کنین
campuzlit
13-08-2012, 00:25
تا اونجایی که می دونم برند پلکستور بهترین درایوها رو داره. الان نمی دونم چه مدل هایی از اون تو بازار هست.
همونطور که دوستمون گفتن در حال حاظر Plextor بهترین دی وی دی رایتز موجود هست.
مدل PX-L890SA رو می تونید تو بازار پیدا کنید. حدو قیمت هم 50 تا 60 هست. با گارانتی آواژنگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم چند ماه پیش 5 تا برای Duplicator خریدم و تا بحال حدود 2000 سی دی رایت کردم و دریغ از حتی یکدونه ایراد!!!
hedayat3
13-08-2012, 01:10
برند LG چطوره؟؟
برند LG چطوره؟؟
برند LG, Samsung, Sony و ... جزء مدل های معمولی بازار هستند و تفاوت قیمت و کارایی چندانی با هم ندارند.
در واقع تا اونجایی که من میدونم این برند ها خودشون تولید کننده نیستند بلکه با یه شرکت دیگه قرارداد می بندن که براشون تولید کنه و اسم برند اونها رو بزنه روی درایو.
اگر چند مدل مختلف از این برند ها رو بگیرید و مقایسه کنید شباهت های عجیبی بینشون مشاهده میشه.
بعد از Plextor میشه به Pioneer اشاره کرد و در رده پایینتر هم برند های دیگه که در بالا معرفی شدند.
البته من روی سیستم خودم Pioneer دارم که ازش راضی نیستم. بعد از مدت کوتاهی درش ایراد پیدا کرد و در حال حاظر هم با بیشتر دی وی دی ها برای رایت مشکل داره.
موفق باشید
hedayat3
13-08-2012, 16:23
این ایراد پیدا کردن درب عجیبه که واسه اکثر رام و رایترها پیش میاد منم روی سیستم خودم msiدارم که یک بار وقتی سی دی میخوند سی دی اصلا توش شکست و بعد از اون هم دربش مشکل پیدا کردوبرای باز شدن دربش از قلق سوزن استفاده میکنم
black years
13-08-2012, 16:57
بهترین رایتر موجود Plextor هست. فقط قبل خرید قیمت بگیرید.
بازار رهجو من 45 هم قیمت گرفته بودم،در صورتی که خیلی از مغازه ها 59 یا 55 یا 52 بم قیمت داده بودن.
فک میکنم با 3تا گارانتی ارائه میشه.
1- سازگار ارقام
2-آواژنگ
3- سومیش رو یادم نیست
سعی کنید از یکی از برند های زیر تهیه کنید.
1- Plextor
2- HP
3-Pioneer
دوست عزیز هر دی وی دی رایتری خواستی بخر اما LG نخر که گارانتیش هم مفت نمی ارزه وقتی هم خراب بشه ببری تعمیرگاه بیشترشون قبول نمی کنند درستش کنند میگند بنداز دور
بهترین مارک دی وی دی رایتر هم PLEXTOR هستش که مدل SLA-890 رو چند روز پیش خریدم 55 هزار تومان
hedayat3
13-08-2012, 19:59
تو همین اینترنت هم قیمت 55 و 60 میدن اما من 50 گیرم اومد شک کردم که شاید تقلبی باشه ........ایا تقلبیش هم تو بازار هست؟؟؟؟اینی که من پیدا کردم چینی بود .....درسته ؟کلا همشون چینی هستند؟؟؟؟؟؟
تقلبی که بعید می دونم باشه
همه هم ساخت چین هستند شک نکن
اگه ساخت کشور دیگه ای پیدا کردن شک نکن که تقلبیه!
من هم خودم از مشهد 50 خریدم چند وقت پیش. اگه گارانتی داره که به نظر اصل هست اگر نداره یه مقدار چکش کن درست بود بخر
موفق باشی
mehdig20
13-08-2012, 20:43
الان اوضاع asus چطوره،هنوزم خوب هستند یا نه؟البته شنیدم که دیگه کیفیتشون مثل اون موقع نیست.
من یه رایتر asus دارم که حدود 10 سال پیش گرفتم هنوزم که هنوزه داره کار میکنه.
ایسوس - سامسونگ - ال جی - سونی و ..... که تو رده قیمت 25 تا 35 هزار تومان هستند به درد نخورن و بعد مدتی کار و رایت کردن ریق رحمت رو سر میکشن
black years
13-08-2012, 23:17
اگه نخواستی Plextor بگیری HP هم خیلی خوبه.
yasegomshode
06-03-2013, 23:16
من هم ال جی دارم هم سامسونگ جوفتشون مفت نمی ارزن:n19:
سلام
من تقریبا همه ی رایترهای بازار رو امتحان کردم
توی رایت DVD5 با هم هیچ فرقی نمیکنن و همشون معمولا با کیفیت مناسب رایت میکنن
ولی در رایت DVD9 تا الان با PLEXTOR و SAMSUNG مشکلی نداشتم ولی PIONEER و LG
متاسفانه سوخته زیاد میدن و هنگام رایت روی لایه دوم DVDرو میسوزونن
از SONY هم تعریف شنیدم ولی هنوز امتحان نکردم
یادم رفت بگم اصلا طرف ASUS هم نرو که مفتش گرونه
یا حق
maryam110
22-05-2013, 00:39
دوستان من رایتر سونی خریدم سال گذشته یک سال نشده خراب شد هنوز 4 ماه از گارانتیش مونده بود دو ماهه دادم واسه گارنتی هنوزم خبری نیست
بنابراین میخواستم یه رایتر جدید بخرم نظر دوستان در مورد plextor مربوط به سال گذشته است... میخواستم ببینم هنوزم این رایتر تو ایران برترین هست؟ الان قیمتش چقدره؟
اگه نه! بنظرتون چه مارکی در حال حاضر خوبه؟
sasan.69
22-05-2013, 01:01
ببخشید جاش نیست اینجا سوال کنم اما قیمت بلو ری رایتر چنده؟
black years
22-05-2013, 08:50
دوستان من رایتر سونی خریدم سال گذشته یک سال نشده خراب شد هنوز 4 ماه از گارانتیش مونده بود دو ماهه دادم واسه گارنتی هنوزم خبری نیست
بنابراین میخواستم یه رایتر جدید بخرم نظر دوستان در مورد plextor مربوط به سال گذشته است... میخواستم ببینم هنوزم این رایتر تو ایران برترین هست؟ الان قیمتش چقدره؟
اگه نه! بنظرتون چه مارکی در حال حاضر خوبه؟
سلام.
بهترین Plextor هست، اما فکر کنم الان قیمتش نجومی باشه.
HP هم خوبه.
payam178
22-05-2013, 09:15
سلام
دوستان لایتون برند خوبیه؟
maryam110
22-05-2013, 09:56
ممنون دوست عزیز که جوابمو دادین
نجومی؟یعنی حدودا چقدره؟الان همه چیز قیمتش بالا رفته
black years
22-05-2013, 11:12
ممنون دوست عزیز که جوابمو دادین
نجومی؟یعنی حدودا چقدره؟الان همه چیز قیمتش بالا رفته
سلام.
قیمت دقیق ندارم.
Plextor حدود 100 تومن .
HP هم بین 65 تا 75 باید باشه.
maryam110
10-08-2013, 17:00
دوستان من با توجه به نظراتی که دادین رایتر plextor خریدم. یک ماهه دارم استفاده میکنم نمیدونم چرا همش ارور میده و رایت نمیکنه! این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه فردا بخوام رایت کنم دوباره رایت میکنه!اخه چرا؟ حتی فک کردم ممکنه نرم افزاری باشه اونم تغییر دادم ولی چیزی عوض نشد!
maryam110
10-08-2013, 23:39
ممکنه از جنس دی وی دی که استفاده میکنم باشه؟ من پرینکو قرمز استفاده می کنم
دوستان من دی وی دی رایترم فک کنم خراب شده و مجبورم یه نوشو بگیرم. قبلا LG داشتم که چند سالی خوب کار کرد و بعد خراب شد. چند ماه پیش رفتم یه pioneer خریدم ولی اصلا خوب کار نمی کنه. درش که به زور باز میشه. وسط رایت ارور میده و ...
الان می خوام یه چیزی بگیرم که نه چندان گرون باشه و نه چندان بی کیفیت. رسیدم به LG و Asus. کدومو بگیرم ؟
اینترنال مب خوام با پورت ساتا.
nikniknik500
18-11-2015, 15:53
سلام دوستان.من بین این 4 تا دی وی دی رایتر موندم.خیلی هم نیاز دارم به رایتر،خیلی وقته دارم تحقیق میکنم...
samsung 224db
ASUS DRW-24D3ST
LG 24x Super Multi with M-Disc GH24NSC0
HP 1265i
قیمت مهم نیست،همشون یه قیمت هستن.میشه بگید کدوم رو بگیرم؟ با توجه به تجربتون... :)
طرف ال جی نرو یا سامسونگ یا ایسوس انتخاب کن.
دوستان بهترین دی وی دی رایتر موجود تو بازار ایران الان چی هست، اگه مدل خاصی هست (نه فقط برند ) ممنون میشم بنویسید.
ارمین800
22-07-2016, 21:16
دوستان بهترین دی وی دی رایتر موجود تو بازار ایران الان چی هست، اگه مدل خاصی هست (نه فقط برند ) ممنون میشم بنویسید.
اینترنال لاین ان خوبه اکسترنال هم ایسوس.
- - - Updated - - -
اینترنال لایت ان خوبه اکسترنال هم ایسوس.
salar_linux
26-08-2016, 20:19
بهترین در حال حاضر پایونیر سری FX تو اکثر داپلیکیتورها ازش استفاده میشه
تو خریدش شک نکنین
SINASONY
24-09-2017, 22:51
لایت ان خوبه دارمش ایسوس هم خوبه سوزوکی هم خوبه اگر بتونین مشکل درشو حل کنین. ولی اصلا سمته پایونر نرین که افتضاحه.جالبه پایونر برا موتورش از ال جی استفاده میکنه. در کل ال جی و پایونر افتضاحن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.