PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مصرف بیش از حد حجم اینترنت (صبا نت)

happydolphins
12-08-2012, 20:34
دوستان مدتی هست که حجم اينترنت من بيش از حد مصرف ميشه. به عنوان مثال از زمان وصل شدن به اينترنت ميزان حجم مصرفی رو که چک ميکنم فقط برای تنها وارد شدن به سايت ياهو و سپس وارد شدن به صفحه ايميل و سپس بدون چک کردن ايميلی خارج شدن ميزان حج مصرفی اينترنت رو ميزنه 5 مگابايت.

اينترنت من صبا نت هست.
مودم تيپلينک بی سيم

امکان اينکه -- شده باشم وجود نداره چون رمز ها رو 20 کارکتر قرار دادم و چندين بار هم عوض کردم.

ميزان مصرف اينتر نت رو با استفاده از برنامه اکنترل حجم اينترنت رو هم که چک می مکنم و مصرف حجم بالا از کامپيوتر خودم رو نشون ميده.

ويندوز من ايکس پی هست و بعد از مشاهده اين مشکل ويندوز رو هم حذف و دوباره نصب کردم و با انی ویروس نود قبل از هر کاری همه درايوها رو چک کردم. با وجود این باز هم مصرف حجم بالای اينتر نت رو مشاهده می کنم. به نظرتون مشکل از کجاست؟

reza55n
22-12-2012, 16:58
سلام.

بنظرم مشکل می تونه از تعداد زیاد نرم افزارها باشه.یعنی هر نرم افزار سعی می کنه به سایتش وصل بشه.

اگه مشکل این باشه، دو راه حل داره:
1. می تونید در منوی استارت روی Run کلیک کنید، عبارت msconfig رو تایپ کنید و در بخش Startup پنجرۀ باز شده، برنامه های اضافی رو غیر فعال کنید. با این روش می تونید حتی بعضی ویروس ها رو هم شناسایی کنید، ولی توجه داشته باشید که بعضی از گزینه ها فایل های حیاتی ویندوز هستند!

2. راه دیگه اینه که توی تنظیم برنامه ها اتصال به اینترنتشونو غیر فعال کنید.

ضمناً گاهی آنتی ویروس ها خودشون بزرگترین بلا هستن، یعنی هم سرعتو میارن پایین، هم حجم زیادی مصرف می کنن!

linemohsen
07-01-2013, 20:32
منم همین مشکل و دارم از صبانتم هستم اما مشکل همچنون پابرجاست !!!
یعنی قضیه چی میتونه باشه ؟!!!!!!!!!!!!

sei_pm
07-01-2013, 21:33
با سپاس از توجه در تاپیک زیر پیگیری کنید :
Adsl sabanet/ شرکت صبانت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])