مشاهده نسخه کامل
: سوال : ارسال پیامک از سایت
سلام ...
من یک پنل پیامک خریداری کردم ... حالا میخوام از این پنل توی سایتم استفاده کنم ... مثلا وقتی کسی عضو شد توی سایتم یه اس ام اس واسش ارسال شه و مشخصات عضویتش رو بزنه ...
چطور باید این کار رو انجام بدم ؟؟ در برنامه نویسی هم مبتدی هستم ...
اینم یک کد نمونه از طرف سایتی که ازش پنل خریدم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
m.m.m5651
12-08-2012, 18:38
خب برای ارسال اس ام اس باید از یک سرویس ارسال اس ام اس استفاده کنید. اگه هم نخواستید میتونید یه سیم کارت بخرید واسش، و تنظیم کنید که پس از ثبت کاربر مشخصاتش بهتون ایمیل بشه و بعدش هم خودتون دستی اس ام اس ش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B1%D8%B3%D8%A7%D9%84+%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%D9%85+%D8 %A7%D8%B3&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
سرویس ارسال اس ام اس خریدم اما نمیدونم چطور میشه استفاده کرد که اتوماتیک از توی سایتم اس ام اس ارسال کنه
tasnim68
13-08-2012, 12:02
من تا حالا با این سیستما کار نکردم؛ ولی اونطور که از کد پیداست گویا اول باید مقادیر آرایه parameters رو با مقادیر دلخواهت جایگذاری کنی و بعد صفحه رو اجرا کنی.
یعنی مقادیر ثابتی مثل username و password رو که احتمالا از اون سایت گرفتی رو دستی جایگذاری می کنی؛ و مقادیری مثل to رو هم با برنامه نویسی و دریافت شماره تلفن کاربر میدی به کد. احتمالا صفحه که اجرا شد خودش اس ام اس بفرسته.
neopersia
13-08-2012, 13:55
سلام
وقتی که دقیقاً کد ارسال اس ام اس از پنل رو دارید اما نمیدونید چطوری ازش استفاده کنید نشونه اینه که باید بدید یه برنامه نویس براتون انجامش بده!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.