مشاهده نسخه کامل
: مشکل با دکمه های لمسی Lenovo Y570
SEDRASOUL
12-08-2012, 15:02
سلام به همه دوستان
من امروز لپتابم رو روشن کردم دیدم صفحه نمایش صدای لپتاپ اومده و صداش صفره اومدم با دکمه های لمسی زیادش کنم اما دکمه ها کار نمیکرد
انگار دکمه صدای کم گیر کرده چون وقتی با موسم صدای لپتاپ رو بلند میکنم بازم صداشو کم میکنه و صفر میشه
البته اینم بگم دیروز اومدم نرم افزار energy managment رو جدیدشو بریزم ولی کنسلش کردم گفتم شاید ماله اون باشه الانم energy managment رو unstall کردم بازم همچنان مشکلم پا برجاست:41::41:
من باید چیکار کنم؟؟
ممنون
E.G_band
12-08-2012, 20:54
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم...............:دی
ولی اول بگو ببینم تو ویندوز لپ تاپ رو عوض کردی؟؟؟یا از بک آپت استفاده کردی؟
SEDRASOUL
13-08-2012, 01:03
نه ویندوز عوض نکردم
الان دوباره روشن کردم درست شده بود فقط یه مشکل دیگه باقیمونده اونم اینکه وقتی نور صفحه رو تغیر میدم اون نواری که کمی یا زیادی نور صفحه میاد اما همش تو وسط نوار قرار داره و کم و زیاد نمیشه ولی نور صفحه کم و زیاد میشه (منظورم صفحه ای که با زدن کلید Fn+دکمه جهت یالا یا پایین میاده)
راستی چرا به پستهایی که تو پروفایلت گذاشتم ج ندادی؟
یه چند روزیم نبودیا:31::31:
E.G_band
13-08-2012, 13:38
بعلهههههههههههههههههههههه هههههه
اینترنتم تموم شده بود....می خواستم عوض کنم از مخابرات بگیرم ولی دوباره همون قبلیه رو تمدید کردم که از مهر برم مخابرات سرویس بگیرم.
E.G_band
13-08-2012, 13:40
راستی درباره سوالاتم تا حالا تجربه این کار رو نداشتم و دقیق نمی دونم.برو پیش استاد پروفسور mr.mazmamfi شاید بدونه.
SEDRASOUL
14-08-2012, 00:40
استاد کیه؟!! نمیشناسمش!!:31::31::31:
رفتم پیشش اما اونم تو کار نرم افزار نبود خودم دارم به یه نتایجی میرسم
راستی ADSL چی داری؟
چون برای منم adsl ام داغون شده و میخوام عوضش کنم
برا منم لایزر بود که خیلی عالی بود بعد جمع شد شدش اسیاتک که مفت نمیارزه سرعت دانلود شبانش 10kbs هستش!!!:18::18:
با اینکه سرویسم 256 هستش اما سرعت دانلودش اونه
میخوام شاتل بگیرم
راستی نظری در مورد اون صفحه برای کم و زیادی نور نداری؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.