ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرسنجی در مورد طرح جدید پارس انلاین برای دانلود شبانه + دلایل این تصمیم از زبان یک کارمند parsonline

sansa
12-08-2012, 14:20
با سلام

دوستان نظر سنجی رو پر کنن میتونن نظرشونو در این تایپیک هم اعلام کنند.

عزیزان تو جــــــــــــــــــــــــ ــــــه کننــــــــــــــــــــــ ـــــــد :

یه نفر از کارکنان رده بالای پارس انلاین که از دوستان دور بنده هستند این مسئله رو به کلی روشن کرد :

بحث تغییر ساعات شبانه :

از انجایی که ترفند دانلود شبانه از ساعت 1 تا 6 صبح هست . بعضی از کاربران با استفاده از ترفندی و باگ در مانیتورنیگ شرکت پارس انلاین در ساعت 12:35 تا ساعت 1 و از ساعت 6 تا 7:55 دقیقه اقدام به دانلود غیر قانونی میکردند .

که در ابتدا این باگ توسط کارشناسان پارس انلاین شناسایی شده و باگ دانلود در ساعت 12:35 تا 1 برطرف شد . اما از انجایی که کارشناسان پارس انلاین قادر به رفع باگ در ساعت بعد از 6 نبودند تصمیم به تغییر ساعات شبانه گرفتند. واینکه کمتر کاربری برای دانلود مجانی در ساعات 2 شب اقدام به دانلود میکند. به نفع پارس انلاین است.

بحث محدود کننده Fair Use Policy :

اگه بخوام دقیق و روشن و خلاصه بهتون بگم معنی استفاده عادلانه چیست باید بگویم که :

سرعت دانلود شبانه با روزانه شما بر طبق سرویس خریداری شده یکسان خواهد بود.

با این تفاوت که اگر از سقف حجم تعیین شده مجانی بیشتر دانلود کنید . ماوتفاوت ان از ترافیک روزانه به عبارتی دیگر از ترافیک پولی شما کم خواهد شد.

و علاوه بر کم شدن ترافیک پولی شما سرعت دانلود شبانه شما در تمام شب های باقیمانده در طول قرار داد به شدت محدود خواهد شد .

................................................ نظر شخصی خودم :

به نظر من اگر این دو طرح اجرا بشه دیگه دانلود شبانه پارس انلاین دیگر فرقی با سرویس adsl مخابرات نخواهد کرد.

من خودم که به شخصه بعد از اتمام مدت قرار داد فعلی قطعا به سرویس دهنده های دیگر مراجعه خواهم کرد.

پیشنهاد میکنم برای اعتراض به این صفحه مراجعه کنید . و خلاصه اعتراض خود را به این طرح اعلام کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

new2012user
12-08-2012, 14:22
اگه بخوام دقیق و روشن و خلاصه بهتون بگم معنی استفاده عادلانه چیست باید بگویم که :

سرعت دانلود شبانه با روزانه شما بر طبق سرویس خریداری شده یکسان خواهد بود.

با این تفاوت که اگر از سقف حجم تعیین شده مجانی بیشتر دانلود کنید . ماوتفاوت ان از ترافیک روزانه به عبارتی دیگر از ترافیک پولی شما کم خواهد شد.

و علاوه بر کم شدن ترافیک پولی شما سرعت دانلود شبانه شما در تمام شب های باقیمانده در طول قرار داد به شدت محدود خواهد شد .

این سقف رایگان برای سرعت 256 چند گیگ هست؟

iraj_astara
12-08-2012, 16:54
فکر کنم اینجوریه که اگه 8گیگ ترافیک خریده باشین ، و دانلود شبانتون بیشتر از این 8 گیگ بشه ، از حجم روزانتون حساب میکنه

Gregar
12-08-2012, 17:57
ما که همون پارسال جمع کردیم رفتیم از پارس و الان با adsl مخابرات داریم کیف میکنیم . هر چند پینگ تازگی ها خراب کرده .

sh@y@n
13-08-2012, 00:14
شاتل دزد خیلی وقته داره این کارو میکنه!

+irtci+
29-08-2012, 14:20
ما که همون پارسال جمع کردیم رفتیم از پارس و الان با adsl مخابرات داریم کیف میکنیم . هر چند پینگ تازگی ها خراب کرده .

مخابرات چند روزه وصل می کنه؟

italodance
29-08-2012, 14:28
مخابرات چند روزه وصل می کنه؟

2 روزه مخابرات خودش اینکارست معطلی و شرکتی نداره

شاید هم یک روزه

KING iMAN
29-08-2012, 23:22
همه ی شرکتهای ارائه دهنده ی اینترنت سر و ته یه کرباسن.
اگه اعتراضی دارین بهترین جا اینجاس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]