ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشخصات فنی هارد اکسترنال Adata HV610

blackboy_siasia
12-08-2012, 14:11
سلام
کسی میدونه مشخصات فنی هارد اکسترنال Adata HV610 چیه ؟
تو هیچ سایت خارجی هم اطلاعات این هارد نیست و قیمتی هم وجود نداره (حتی تو سایت خود ای دیتا)
تو سایت دیجی کالا برای این محصول تا آخر امشب فروش ویژه گذاشتن!!!!!!
اینم لینکش : کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی خودشون هم مشخصات فنی رو نمیدونستن (زنگ زدم)
چی کار کنم ؟! بخرم ؟

ata.royalfalcon
12-08-2012, 14:48
سلام
کسی میدونه مشخصات فنی هارد اکسترنال Adata HV610 چیه ؟
تو هیچ سایت خارجی هم اطلاعات این هارد نیست و قیمتی هم وجود نداره (حتی تو سایت خود ای دیتا)
تو سایت دیجی کالا برای این محصول تا آخر امشب فروش ویژه گذاشتن!!!!!!
اینم لینکش : کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی خودشون هم مشخصات فنی رو نمیدونستن (زنگ زدم)
چی کار کنم ؟! بخرم ؟

سلام
لينك شما مربوط به ديجي كالاست .
خط توليد اين مدل جديداً راه اندازي شده (خبر Launce شدن اين مدل در اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و احتمالاً كمي طول ميكشه وارد ليست محصولات در سايت بشه .
مطمئناً مشخصات فني برجسته اي نداره . احتمالاً 5400RPM و 8MBcache هست . حجمهاي موجود 500GB و 750GB و 1TB هست . بيشتر تاكيد بر روي شكل ظاهري هست تا مشخصات فني .
با همين قيمت مدلهاي بهتر و از برندهاي معروف هم ميتونيد بخريد .

blackboy_siasia
12-08-2012, 15:04
آقا ممنون
آخه تعجب کردم هیچ فروشگاه و سایتی این مدل رو ندارن اونوقت دیچی کالا فروش ویژه گذاشته
الان این رو 220 میتونم بگیرم
تو این قیمت چی خوبه ؟
منظور منم از مشخضات فنی همینی بود که گفتید.دنبال چیز خاصی نیستم.گفتم فقط خیلی کند و داغون نباشه اذیتم کنه.

ata.royalfalcon
12-08-2012, 17:14
آقا ممنون
آخه تعجب کردم هیچ فروشگاه و سایتی این مدل رو ندارن اونوقت دیچی کالا فروش ویژه گذاشته
الان این رو 220 میتونم بگیرم
تو این قیمت چی خوبه ؟
منظور منم از مشخضات فنی همینی بود که گفتید.دنبال چیز خاصی نیستم.گفتم فقط خیلی کند و داغون نباشه اذیتم کنه.

احتمالاً پیش فروش هست (مطمئن نیستم) . تو این رنج قیمت WD My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بهترین انتخاب هست (حدود 230 الی 240) .