ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد ویروس اتوران اینف،حیاتی و مهم

malihe mohammadloo
12-08-2012, 13:57
دوستان عزیز،کمک به من خیلی حیاتیه،من تمام درایوهامو با روش دستی یعنی از هیدن در اوردن و دیلیت کردن سرچ کردم اما اصلا این ویروس(یعنی autorun.inf) پیدا نشد،ولی به محض اینکه فلش بهش وصل میکنیم این ویروس خودشو نشون میده و تو ریشه درایو فلش مینشونه،و تمام فلشهای پاکو الوده میکنه،حتی وقتی فلشو میخوایم فرمت کنیم میگه فایل اتوران اینف در حال اجراست ونه دیلیت میشه نه فرمت، گیج شدم میترسم اگه ویندوز عوض کنم و فقط درایو سی رو فرمت کنم این ویروس از بین نره و با زدن فلش دوباره بیاد تو سیستم،الان انتی ویروسم نود32 هستش میخوام انی ویروس مخصوص اتوران اینف رو دانلود کنم اما خب دو تا انتی ویروس که سیستمو شدیدا سنگین میکنن و اصلا بالانمیادمخصوصا سیستم من که قدیمیه عاجزانه خواهش میکنم کمکم کنین کمککککککککککککککککککک

hamedre81
13-08-2012, 12:13
از ضد ویروس شید استفاده کنید هم سبک و هم قوی اگه خواستین نصب کنید نود رو پاک کنید!

دانلود شید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])91 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی ویروس یاب رو نصب کردید برای اسکن,اسکن عمیق رو انتخاب کنید:46:
موفق باشید:12:

A M ! N
13-08-2012, 12:30
سلام.

دوست من عذر میخوام ولی شید یک آنتی ویروس تقلبی هست، توصیه نمیشه

بهتره از ایویرا رایگان استفاده کنن. درکنارش هم Autorun virus remover رو نصب کنن.

hamedre81
13-08-2012, 15:27
من که 8 ماه ازش استفاده می کنم مشکلی تا حالا نداشتم .

payam178
13-08-2012, 15:40
سلام من هم این مشکل را داشتم شما auto run virus remover نصب کن بعد کل سیستم را اسکن کن و بعد کول دیسک را به کامپیوتر وصل کن وقتی پیغام پیدا کردن ویروس داد گزینه ی سوم را انتخاب کن

xman681
17-08-2012, 14:50
سلام

خسته نباشید

آقا من این پوشه هایی را که این ویروس ساخته را هر کاری میکنم نمیتونم پاک کنم

Safe Mode نشد ویندوز عوض کردم نشد چیکار کنم ؟؟؟

jolan57
17-08-2012, 17:29
سلام

خسته نباشید

آقا من این پوشه هایی را که این ویروس ساخته را هر کاری میکنم نمیتونم پاک کنم

Safe Mode نشد ویندوز عوض کردم نشد چیکار کنم ؟؟؟

سلام در cmd تایپ کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

xman681
17-08-2012, 19:21
خیلی خیلی ممنون jolan57 عزیز