PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتHP pavilian dv6 6c50

hamed m2m
11-08-2012, 22:05
سلام
دوستان من این لپ تاپ روتقریبا 1هفته ای هست دارمش
میخواستم بدونم این درایو هایی که باید نصب شه کدومان؟
اصلا لازمه که مثلا درایو کارت گرافیک نصب شه؟
از کجا بفهمم که کارت گرافیک توی گیم سویچ میشه روی کارتگرافیک اصلی یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کتید
مرسی:20:

hamed m2m
14-08-2012, 00:41
ممنون از جواب هاتون

s_red_boy1
15-08-2012, 12:29
سلام
با اینکه هیچکس ج.اب منو تو این فروم نداد مشکلمم تو یه تاپیک مطرح کردم هنوز بی جوابه و منم دیگه نمیخواستم بیام p30world اما نامردیه که جوابتو میدونم و نگم
اولا لپ تاپت بمبه منم همین لپ تاپو دارم وحشتناککککککککککککککککککک کک راضیم ازش
ثانیا اینا ویندوز تورجینال دارن درایوراش نصبن فقط درایور کارت گرافیم amd 7960XT خوب نصب نشده مال من که این بود رفتم از سایت hp دانلود کردم
برو تو سایتش برو قسمت drivers برو لپ تاپتو انتخاب کن و دراوراش که اومد برو تو قسمت graphic -- amd بعد 348 مگ رو دانلود کن
بعدش برو از سایت AMD دات کام! AMD CATALYST 7 رو دانلود و نصب کن
حالا برو توی device manager از اونجا برو روی درایور گرافیکت که الان اسمش شده 6470!!!!! بزن از طریق اینترنت آپدیت بشه بعد چند ثانیه میشه 7690 XT اما با این فرق که دیگه الان تو catalyst شرکت Amd رو هم داری که خیلی بدرد گرافیکت میخوره
سوییچ : نه عزیزم خود شرکت میگه میکنه اما من مطمئن شدم نمیکنه و همش چرته باید بعد از دانلود و نصب گرافیک درایورت !!!!!! دقت کن بعد از نصبشا و انجام دادن کارای بالا !!!!!! (ببین یکم طول میکشه اما بعدش میفهمی چه خدمتی به خودت کردی ) بری توی BIOS لپ تاپت اونجا switch graphic رو Fixed کنی save کنی بیای بیرون تا فقط لپ تاپت رو کارت گرافیک رویایی 7690 XT باشه که جالبه بدونی من MaxPayne 3 رو روی high و Witcher 2 رو روی very high اجرا کردم باهاش بمبیه توی لپ تاپا واسه خودش :))))))))

Farshid72
16-08-2012, 03:23
دوسته عزيزشما با گرافيك اينتل نميتونيد بازي هاي سنگين رو روي كيفيت بالا بازي كنيد !!!
در مورد درايور هم بهتره هميشه به روز باشن. و به درايور هاي همراه نوت بوك اكتفا نكنيد و سعي كنيد همه درايور هارو از سايت دانلود و نصب كنيد براي استفاده هرچه بهتر از سيستم خودتون وگرنه ويندوز هاي جديد درايور پيش فرض همه قطعات رو دارن