مشاهده نسخه کامل
: مشکل بدسکتور هارد SATA راهنمایی کنید
m.amin4u
11-08-2012, 21:07
سلام
هارد من دچار بد سکتور شده 250 gig هست و از نوع SATA و از نوع pc هست (لپ تاپی نیس)
بد سکتور داره بردمش یه جایی ولی نتونست درستش کنه مطمئنم که بد سکتوره و مشکل دیگه ای نداره هارده برام ارزش نداره فقط اطلاعات روشو میخولم
میخوام با یه نرم افزار HDD Regenerator بد سکتور هاشو بگیریم
کامپیوتری ندارم که هاردمو با اون بیارم فقط یه laptop دارم میخوام با کابل SATA به USB وصلش کنم به لپ تاپم و منبع تغذیشم همون پاور pc باشه
به نظرتون مشکلی نداره؟ مخصوصا اون کابل SATA به USB ؟
کسی تا حالا اینکارو کرده؟
کسی راه بهتر با نرم افزاره بهتری که باهش کار کرده و نتیجه گرفته میشناسه
برای چی اینکارو. میخواین بکنید
همون هارد به سیستم وصل باشه با خود نرم افزار hdd regenerator یک سی دی بوتیبل درست کنید و بوتش کنید و از داس scan and repair بزنید
کار بعدی برای رفع بدسکتور اگر این راه جواب نداد low level format است در آخر آپدیت فریم ویر
m.amin4u
11-08-2012, 21:48
برای چی اینکارو. میخواین بکنید
همون هارد به سیستم وصل باشه با خود نرم افزار hdd regenerator یک سی دی بوتیبل درست کنید و بوتش کنید و از داس scan and repair بزنید
کار بعدی برای رفع بدسکتور اگر این راه جواب نداد low level format است در آخر آپدیت فریم ویر
خوب زدم ویندوز رو کلا پاک کردم
ماجرا اینجوری شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هارد من 250 gig هست و از نوع SATA و از نوع pc هست (لپ تاپی نیس)
یه روز که روشنش کردم ویندوز نیومد بالا نوشته بود دیسکت بوت میخواد
کابلشو عوض کردم و چندبار ریستارتش کردم
ولی بازم دیسک بوت میخواست ،منم سی دی ویندوز گذاشتم رفت تو حالت نصب ویندوز تمام درایوام رو دیدم فقط درایو C رو خالی نشون داده بود
فرمتش کردم ولی ارور داد منم پاکش کردم و یه درایو دیگه ساختم و شروع کرد به نصب ویندوز بعد از اینکه 20% فایلا کپی شد یه صدایی وزوزی شروع کرد به دادن
بعد یه هو گفت که ارور وجود داره و از نصب اومد بیرون
حالا به نظرتون چه اتفاقی براش افتاده؟؟؟
الان دیگه هاردم ویندوزی نداره کل درایو C رو پاک کردم و حدس میزنم مشکل هم از همین درایو C بوده
حالا باید چیکار کنم؟؟؟
وقتی ویندوز میخواست بالا بیاد اروز boot disk failur میداد؟
m.amin4u
11-08-2012, 22:23
وقتی ویندوز میخواست بالا بیاد اروز boot disk failur میداد؟
آره اول اینو میداد بعد یه ارور دیگه هم داد
چه اروری ؟
الان هارد تو بایوس دیتکت شده ؟
m.amin4u
11-08-2012, 22:34
چه اروری ؟
الان هارد تو بایوس دیتکت شده ؟
همین ارور بود یعد دیگه هیچ اتفاقی هم نمی افتاد ولی چند بار نوشت نمیدنم boot پیدا نشد کلیدای ALT CTRL DELETE فشار بدید تا ریستارت بشه
خیلی هم سرعت بالا اومدنش کند شده بود
مثل همشه اول صحفه اول مادربودر که gigabyte بود ،نشون میداد ولی کند شده بود بعد که میومد بالا مثل اعلان داس همین ارور رو میزد
هارد در بایوس دیتکت شده ؟
rangine.ir
11-08-2012, 22:39
هارد من بد سکتور داشت. چک ديسک کردم خو به خود خوب شد
m.amin4u
11-08-2012, 22:43
هارد در بایوس دیتکت شده ؟
نمی دونم
بلد نیستم که
چطور میشه فهمید که detect شده با نشده؟؟
نمی دونم
بلد نیستم که
چطور میشه فهمید که detect شده با نشده؟؟
برو تو بایوس تو standard cmos feathers ببین اسم هارد است یا نه
m.amin4u
11-08-2012, 22:58
برو تو بایوس تو standard cmos feathers ببین اسم هارد است یا نه
اگه دیکت شده باشه چی مینویسه؟
خوب الان هارد پیشم نیس
اگه شده باشه بعدش باید چیکار کنم؟
اگه نشده باشه بعدش باید چیکار کنم؟
اگه دیکت شده باشه چی مینویسه؟
خوب الان هارد پیشم نیس
اگه شده باشه بعدش باید چیکار کنم؟
اگه نشده باشه بعدش باید چیکار کنم؟
شما هارد رو بزنید به سیستم و یک عکس از بایوستون بدید
باید ببینیم دیتکت شده یا نه تا بشه نظر داد
m.amin4u
11-08-2012, 23:21
مرسی
من فردا هاردمو میرم از تعمیرکاره میگیرم
فکر کنم اصلا روش هیچ کاری انجام نداد
چون وقت نصب ویندوز درایوای دیگمو دیددم مطمئنم درایو c مشکل داره
فردا صبح میگیرمش عکس میگیرم میذارم
m.amin4u
14-08-2012, 21:51
سلام
اینم عکس ها
حالا باید چیکار کنم
هارد در بایوس دیتکت شده
الان با سی دی ویندوز xp سیستم رو بوت کنین و وقتی به پارتیشن هاش رسیدین یک عکس برام بزارین
اگه این ارور میاد و سی دی ویندوز میتونید بوت کنید این مشکل میتونه از ویندزتون باشه
اگه وضعیت پارتیشن ها درست بود ببرید رو نصب ویندوز اگه بازم موقع کپی کردن فایل ها باز گیر کرد اول از همه سی دی نصب ویندوز و درایو اپتیک تون رو چک کنید اگه اونها مشکلی نداشت میمونه هارد و پاور
هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بکنید نیازی نیست رو هارد در این اسکن ویندوز نصب باشه با نرم افزار خود hdd regenerator یک سی دی بوتیبل در یک سیستم دیگه درست کنید و با اون سیستم رو بوت کنید و درداس اسکن کامل کنید هارد رو رو حالت scan and repair بزارید تست رو
در آخر سیستم رو با یک پاور دیگه تست کنید
اگه بازم با اینکارها نتیجه نداد بگین
m.amin4u
22-08-2012, 01:03
هارد در بایوس دیتکت شده الان با سی دی ویندوز xp سیستم رو بوت کنین و وقتی به پارتیشن هاش رسیدین یک عکس برام بزارین اگه این ارور میاد و سی دی ویندوز میتونید بوت کنید این مشکل میتونه از ویندزتون باشه اگه وضعیت پارتیشن ها درست بود ببرید رو نصب ویندوز اگه بازم موقع کپی کردن فایل ها باز گیر کرد اول از همه سی دی نصب ویندوز و درایو اپتیک تون رو چک کنید اگه اونها مشکلی نداشت میمونه هارد و پاور هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بکنید نیازی نیست رو هارد در این اسکن ویندوز نصب باشه با نرم افزار خود hdd regenerator یک سی دی بوتیبل در یک سیستم دیگه درست کنید و با اون سیستم رو بوت کنید و درداس اسکن کامل کنید هارد رو رو حالت scan and repair بزارید تست رو در آخر سیستم رو با یک پاور دیگه تست کنید اگه بازم با اینکارها نتیجه نداد بگین هم پاور و هم سی دی ویندوزم درست بود و مشکلی نداشتن
هارد تو بایوس دیتکت میشه و چراغ خوندن هارد همش روشنه ولی توی بوت ویندوز اصلا هیچ درایوی وجود نداره برای نصب ویندوز
با برنامه hdd regenerator یک سی دی بوتیبل هم درست کزده ولی از اون هم اصلا بوت نشد یعنی حتی پیام bood from cd/dvd هم نمیاد
حالا باید چیکار کنم؟
اگه هارد دربایوس دیتکت میشه ولی تو نصب ویندوز شناخته نمیشه به شرطی که پاور سالم باشه و سی دی ویندوز و درایو اپتیک هم سالم باشه من این مشکل رو از بافر هارد میبینم
m.amin4u
22-08-2012, 12:01
اگه هارد دربایوس دیتکت میشه ولی تو نصب ویندوز شناخته نمیشه به شرطی که پاور سالم باشه و سی دی ویندوز و درایو اپتیک هم سالم باشه من این مشکل رو از بافر هارد میبینم
خوب حالا باید چیکارش کنم؟
هارد رو بدید بیرون که برد هارد رو چک کنید برد باید ولتاز گیری بشه
به عنوان آخرین راه بایوس مینتون رو هم آپدیت کنید درست نشد هارد رو بدید بیرون
a.k.meimari
23-08-2012, 20:00
سلام
به نظر من hdd regenerator کارتو راه میندازه
میتونی از سیدیه هایرنس بوت(Hiren's Boot) استفاده کنی که به صورت بوت دارتش
موفق باشی
سلام
به نظر من hdd regenerator کارتو راه میندازه
میتونی از سیدیه هایرنس بوت(Hiren's Boot) استفاده کنی که به صورت بوت دارتش
موفق باشی
ایشون اصلا هیچ سی دی رو نمیتونن بوت کنن
پست هارو بخونید لطفا
هارد در نصب ویندوز شناخته نمیشه ولی در بایوس دیتکت میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.