مشاهده نسخه کامل
: مقایسه نمایشگر Xperia S با Galaxy S3
Punisher_2008
11-08-2012, 20:17
BRAVIA Engine vs SUPER AMOLED
خب امروز با مقایسه بین XPERIA S vs Galaxy S3 در خدمت شما هستم.
قبل از شروع چند مورد رو ذکر کنم:
عکسها با گوشی دومم یعنی HTC Mozart گرفته شده.( ریسایز کردن چون با رزولیشن 8MP امکان اپلودش رو نداشتم)
عکسها همگی در حیاط و در سایه گرفته شده.(تقریبا 1 ساعت پیش)
Brightness هر دو نمایشگر روی حالت پیشفرض یعنی 50% و از طریق سنسور به طور خودکار تنظیم میشه.
در بعضی مقایسه ها عکس در اکسپریا اس یا اس3 کمی مات دیده میشه که به خاطر فوکوس هست که باعث شده یکی از نمایشگر ها مات دیده بشه در عکس.به عنوان مثال عکس 291..
هر دو گوشی اندروید 4.0.4 و به اخرین ورژن اپدیت شدند.
منتظر نظراتون هستم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Punisher_2008
11-08-2012, 20:17
دوستان لازم به ذکره این مقایسه توسط این جانب انجام شده
و در m o b i l e s t a n با یوزر Punisher_2008
و در a n d -r o id با یوزر Morvarid siyah
گذاشته شده.
سعی میکنم مقایسه نمایشگر اکسپریا اس رو به one x هم قرار بدم.
منتظر نظرات هستم.
hamed999
12-08-2012, 11:44
دادا خیلی ممنون از بابت عکس ها
تو این موارد که به نظرم اکسپریا اس رنگ ها رو خیلی طبیعی تر نشون میده (نمونه بارزش عکس غروب افتاب یا درختان کاج )
تو اس 3 رنگ ها خیلی غیر طبیعی هست اما قشنگ هست و یشتر افراد هم اینگونه صفحه نمایش رو میپسندن اما به نظرم من اکسپریا اس بهتره
===================
در ضمن حداقل تو نصفی از عکس ها جای گوشی ها رو عوض میکردی تا فوکوس دوربین برا هر دو تا حالت رو ببینیم و عدالت رعایت میشد
shahabprince
12-08-2012, 14:35
عکسهای S3 یه مقدار تاریک نشون میده و XPS طبیعی تر هست
واقعیت اینه که flag ship سامسونگ رنگ ها رو طبیعی نشون نمیده ولی جوری نشون میده که به دل آدم میچسبه
به نظرم باید تست رو با Brightness 100% انجام میدادی
armin 76
12-08-2012, 14:52
دادا خسته نباشید .
مقایسه جالبی بود .
من به موتور براویا در هر صورت اطمینان بیشتری دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Punisher_2008
12-08-2012, 21:40
سلام..
با تشکر از نظرات دوستان...
به نظر منم نمایشگر اکسپریا کیفیت بسیار بهتری رو ارائه میده..
البته ناگفته نماند نمایشگر کوچکتر اکسپریا و تراکم پیکسل بیشترش هم کمک زیادی به این گوشی میکنه..
اما در زاویه دید نمایشگر های اکسپریا جالب نیستند در صورتی که اس 3 وقتی به زاویه نگاه میکنم عالیه!!!!
در رنگهای مشکی و تیره نمایشگر اس 3 عمق بهتری داره به خصوص مشکی.
در رنگهای سفید نمایشگر اس 3 ضعیف عمل میکنه و سفید رو مایل به ابی نشون میده. .اما نمایشگر اکسپریا در این نوع رنگها بسیار عالی عمل میکنه...
در کل هردو نمایشگر جز بهترینها هستند.
به نظر من نمیشه گفت این بهتر از اون یکی هست یا برعکس.. هرکسی سلیقه ای داره..
یکی رنگهای جذاب و شارپ رو میپسنده دیگری رنگهای طبیعی.
البته یکی دیگه از ویژگی های super amoled داشتن مصرف باطری بسیار کمتر نسبت به LCD هست. که در گوشی های اندروید
این چیزی کمی نیست.
موفق باشید
مقایسه بسیار جالبی بود...
البته نمیدونم تو شرایط کاملا یکسان هستن یا نه ولی باید گفت که هر کدوم مزیت هایی نسبت به هم دارن ولی اکثرا اکسپریا اس موفق تر عمل میکنه و خوشحالم که سونی فعلا تو یکی از موارد حیاتی اوله...
اس 3 یکم تاریک نشون میدم مطمئنی روشنایی هر دو یکسانه؟!
البته نباید از تاثیر موتور براویا گذشت...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت و دیتل های بسیار s3 اینجا کاملا مشهوده.
به نظرم حتی S-lCD 2 هم خیلی کار داره تا به S amoled برسه
Punisher_2008
15-08-2012, 23:31
کیفیت و دیتل های بسیار s3 اینجا کاملا مشهوده.
به نظرم حتی S-lCD 2 هم خیلی کار داره تا به S amoled برسه
سلام..
داخل این عکس موضوع برعکس میشه:
این نشون میده هر دو نمایشگر بهترین نمایشگر های در دسترس برندها بوده.
هر کدومشون در یکسری موارد قویتر و در یکسری موارد ضعیفتر عمل میکنند..
مثلا زاویه دید اکسپریا اصلا تعریفی نداره.. ولی وقتی اس 3 داداشم رو به هر زاویه نگاه میکنم هیچ نقصی نمیبینم..
از طرف رنگها در نمایشگر اس 3 جذابتر و شارپتره..
اما نور super amoled کمه.....
نمایشگر سونی رنگها رو طبیعی نشون میده به لطف نمایشگر کوچکتر و تراکم پیکسل بیشتر جزئیات رو بهتر دیده میشه...
نمایشگر اس 3 در رنگهای مشکی فوق العاده هست و هیچ رقیبی نداره اما در رنگهای سفید تمایلش به ابی زیاده..
همینطور که گفتم هر دو نمایشگر عالی هستند.. هرکدوم مزایا م معایب خوشون رو دارند..
موفق باشید../
Punisher_2008
18-08-2012, 00:35
سلام..
دوتا ویدیو از مقایسه نمایشگر ها براتون از یوتوب استخراج کردم.
دیدنش خالی از لطف نیست..
امیدوارم مفید باشه..
Quality comparison Super AMOLED vs BRAVIA, Galaxy S3 vs XPERIA S.FLV - 7.8 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony vs Samsung vs HTC, Bravia vs AMOLED vs Super LCD 2, display comparison (all on 100_ brightness) - YouTube.FLV - 14.4 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام..دوتا ویدیو از مقایسه نمایشگر ها براتون از یوتوب استخراج کردم.دیدنش خالی از لطف نیست..امیدوارم مفید باشه..Quality comparison Super AMOLED vs BRAVIA, Galaxy S3 vs XPERIA S.FLV - 7.8 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Sony vs Samsung vs HTC, Bravia vs AMOLED vs Super LCD 2, display comparison (all on 100_ brightness) - YouTube.FLV - 14.4 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فک کنم لینکا مشکل داشته باشن...اگه میشه یه بار خودت چک کن..
Faramarz-1
20-08-2012, 20:21
من هم با جناب hitman موافقم! از Super AMOLED و کلاً OLEDها به عنوان نسل بعدی نمایشگر یاد میشه حالا به نظرتون منطقی هست که LCD معمولی رو (یعنی نسل فعلی) با نسل بعد از اون مقایسه کنیم؟! :31:
Punisher_2008
20-08-2012, 20:48
فک کنم لینکا مشکل داشته باشن...اگه میشه یه بار خودت چک کن..
سلام..
داداشی چک کردم..
سالم سالم بود..
Punisher_2008
20-08-2012, 20:54
من هم با جناب hitman موافقم! از Super AMOLED و کلاً OLEDها به عنوان نسل بعدی نمایشگر یاد میشه حالا به نظرتون منطقی هست که LCD معمولی رو (یعنی نسل فعلی) با نسل بعد از اون مقایسه کنیم؟! :31:
سلام..
داداشی مقایسه هارو دیدین شما؟ دقت کردین؟
برعکس.. الان باید گفت اون زمان گذشت که نمایشگر SUPER AMOLED امپراطور مطلق نمایشگرها بود..
الان LCD ها هم به استانداردهای لازم رسیدند.. با تکلولوژی های مختلفی که درشون استفاده میشه..
ببینید..من زیاد نمایشگر هارو تست کردم داخل این مدت.(خودم اکسپریا اس دارم داداشم اس3) هرکدومشون داخل یکسری شرایط بهتر از اون یکی هست... بستگی به رنگبندی عکس دو طیف رنگی داره..
نمایشگر های SUPER AMOLED رنگها رو شارپ و جذاب جلوه میدند.
نمایشگر های Realty سونی رنگها رو طبیعی جلوه میدند.
این حالا به سلیقه بر میگرده که کدوم مورد پسنده..
همینطور که گفتم هرکدومشون ضعف هایی دارند.
نمایشگر SUPER AMOLED در نمایش رنگهای تیره و میشکی واقعا بی رقیبه. اینو همه قبول داریم.
اما تاحالا فکر کردید اگه برعکسش کنیم . یعنی در نمایش رنگهای سفید و روشن هم بی رقیبه؟
عکس زیر از اکسپریا اس .اس3. اپتیموس 4ایکس هست که ضعف نمایشگر super amoled رو در نمایش رنگ سفید و روشن رو نشون میده.. ابیه!
مثلا نگاهی هم به این عکسا بنداز: دقت کن در این نوع عکس ها با این طیف رنگی انگار یه لایه سفید روی نمایشگر اس 3 هست.
اما مثلا در این عکس دقت کنید.. برتری اس 3 نسبت به اکسپریا مشخصه:
همینطور که گفتم هرکدومشون مزایا و معایب خودشون دارند هیچکدوم بهتر از اون یکی نیست.بلکه در شرایط های مختلف از هم سبقت میگرند.
مثلا در زاویه دید نمایشگر های سونی از بقیه رقبا ضعفترند.. نمایشگر های SUPER AMOLED در زاویه دید عالیه
موفق باشید
سلام..
داداشی مقایسه هارو دیدین شما؟ دقت کردین؟
برعکس.. الان باید گفت اون زمان گذشت که نمایشگر SUPER AMOLED امپراطور مطلق نمایشگرها بود..
الان LCD ها هم به استانداردهای لازم رسیدند.. با تکلولوژی های مختلفی که درشون استفاده میشه..
ببینید..من زیاد نمایشگر هارو تست کردم داخل این مدت.(خودم اکسپریا اس دارم داداشم اس3) هرکدومشون داخل یکسری شرایط بهتر از اون یکی هست... بستگی به رنگبندی عکس دو طیف رنگی داره..
نمایشگر های SUPER AMOLED رنگها رو شارپ و جذاب جلوه میدند.
نمایشگر های Realty سونی رنگها رو طبیعی جلوه میدند.
این حالا به سلیقه بر میگرده که کدوم مورد پسنده..
همینطور که گفتم هرکدومشون ضعف هایی دارند.
نمایشگر SUPER AMOLED در نمایش رنگهای تیره و میشکی واقعا بی رقیبه. اینو همه قبول داریم.
اما تاحالا فکر کردید اگه برعکسش کنیم . یعنی در نمایش رنگهای سفید و روشن هم بی رقیبه؟
عکس زیر از اکسپریا اس .اس3. اپتیموس 4ایکس هست که ضعف نمایشگر super amoled رو در نمایش رنگ سفید و روشن رو نشون میده.. ابیه!
مثلا نگاهی هم به این عکسا بنداز: دقت کن در این نوع عکس ها با این طیف رنگی انگار یه لایه سفید روی نمایشگر اس 3 هست.
اما مثلا در این عکس دقت کنید.. برتری اس 3 نسبت به اکسپریا مشخصه:
همینطور که گفتم هرکدومشون مزایا و معایب خودشون دارند هیچکدوم بهتر از اون یکی نیست.بلکه در شرایط های مختلف از هم سبقت میگرند.
مثلا در زاویه دید نمایشگر های سونی از بقیه رقبا ضعفترند.. نمایشگر های SUPER AMOLED در زاویه دید عالیه
موفق باشید
متاسفانه به صورت احمقانه و کثیفی سامسونگ از Samoled معمولی و پنتیل استفاده کرده .
مشکلی نیست. اما plus واقعا باز یک سر و گردن از معمولی بالاتره. همچنین از نظر روشنایی و رنگ سفید Samoled Advanced
یعنی باز هم نمیشه مقایسه کرد.ما یک TFT داریم مثل Atrix 2 که با SAmoled Razr رقابت میکنه .
مهم تکنولوژی بکار رفته توی اونه .
مثلا S amoled ادونس به خاطر روشنایی بیشترش و البته تکنولوژی به روز ترش توی رنگ سفید خوب عمل میکنه .
برای مثال دروید ریزر با این که پنتییل هست. ولی این مقایسه با گلکسی نکسوز . اچ تی سی رزند و ریزر جالبه( به ترتیب از بالا)
تمایل خیلی زیاد نکسس به آبی و نمایل ریزر به سفید رو میبینید.
نمیگم بهترینه . ولی از Rezound که HD هم هست! چیزی کم نداره .
شاید این عکس درست نباشه. ولی حتی اینجا هم تفاوت رنگ سفیدش معلومه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.