PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست طراحي صفحه اول سايت ياهو

xgf
11-08-2012, 10:51
با سلام خدمت دوستان گلم
من تازه html رو شروع كردم البته چون درسشو بايد پاس كنيم
استاديمون هر روز تمرين ميگه در حاليكه فقط از روي جزوه ميخونه و ميره جلو بدون اينكه يكي يكي تگ ها رو اجرا كنه و به ما بگه كه هر كدوم به چه صورت انجام ميشه
بگذريم ميرم سر اصل مطلب:
پروژه امروزش هم اينكه صفحه ثبت نام سايت ياهو كه اين باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو با نرم افزار SharePointDesigner طراحي كنيد.
به طوريكه نوشته هاي انگيليسي مثلا Select an ID and password معادل فارسيش نوشته بشه يعني انتخاب كنيد پسوردي براي ياهو

حالا دقيق دقيق هم نبود اشگالي نداره..باور كنيد من از پس اين تمرين نميتونم برم بيام يعني نميتونم چطوري بايد فرون بندي كنم جدول بندي كنم فاصله هاي چقدره اگه دوست عزيزي زحمت اينكارو برام بكشه خيلي ممنون ميشم
از همتون سپاسگزارم:11:

afarboodi
11-08-2012, 18:30
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا این جا رفتم .

xgf
11-08-2012, 20:59
سپاسگزارم دوست عزيزم

m.m.m5651
11-08-2012, 21:28
اولا که کار با نرم افزار یادگیری نخواهد بود! فقط کمک برای طراحی خواهد بود.
دوما که توی فروم آموزش میدیم نه پروژه های بقیه رو جاشون درست کنیم!
اچ تی ام ال چیزی نیست که بخواد استاد شما توی دانشگاه بهتون یاد بده! خیلیا هستن مثل خود من که اصا توی دانشگاه بهش بر نخوردن ولی خودشون یاد گرفتنش! (خودم که تازه امسال میرم اول دبیرستان!)
سعی کنید یکم Geek باشید! دلیل اینکه اینهمه آدم بیکار داریم با تحصیلات بالا همینه! همه زوری درس میخونن و مسلما هم موفق نمیشن! شما هم بدونید این راهی که پیش گرفتید هیچ سودی نخواهد داشت و وقت تلف کردنی بیش نیست!

xgf
12-08-2012, 20:50
اولا که کار با نرم افزار یادگیری نخواهد بود! فقط کمک برای طراحی خواهد بود.
دوما که توی فروم آموزش میدیم نه پروژه های بقیه رو جاشون درست کنیم!
اچ تی ام ال چیزی نیست که بخواد استاد شما توی دانشگاه بهتون یاد بده! خیلیا هستن مثل خود من که اصا توی دانشگاه بهش بر نخوردن ولی خودشون یاد گرفتنش! (خودم که تازه امسال میرم اول دبیرستان!)
سعی کنید یکم Geek باشید! دلیل اینکه اینهمه آدم بیکار داریم با تحصیلات بالا همینه! همه زوری درس میخونن و مسلما هم موفق نمیشن! شما هم بدونید این راهی که پیش گرفتید هیچ سودی نخواهد داشت و وقت تلف کردنی بیش نیست!
بعضي وقت ها فرصت كاري نيست............

بهترينشو طراحي كردم و در جواب پست دوم تشكر كردم در صورتي كه نيمي از كد هايي بود كه از صفحه خود ياهو سيو شده بود...

با تشكر!

afarboodi
14-08-2012, 18:49

بهترينشو طراحي كردم و در جواب پست دوم تشكر كردم در صورتي كه نيمي از كد هايي بود كه از صفحه خود ياهو سيو شده بود...

با تشكر!
نه آقا جان!اگه دقت کنی تمام آی دی های اون با آی دی های من متفاوت است همینطور بجای عکس از گرادینت استفاده کردم که فقط تو فایر فاکس دیده میشه.
میشه گفت 99.99% اصله!
اون یک صدم درصدش هم برای عکس یاهوه. از تشکرتم متشکرم .

afarboodi
14-08-2012, 18:50

با تشكر!
نه آقا جان!اگه دقت کنی تمام آی دی های اون با آی دی های من متفاوت است همینطور بجای عکس از گرادینت استفاده کردم که فقط تو فایر فاکس دیده میشه.
میشه گفت 99.99% اصله!
اون یک صدم درصدش هم برای عکس یاهوه. از تشکرتم متشکرم .