ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن اطلاعات هارد

iran2008
11-08-2012, 10:36
سلام
خسته نباشید

بنده یک هارد 500 گیگ دارم که اطلاعات شخصی روش هست .
میخواستم کل اطلاعاتش رو پاک کنم و از بین ببرم .
حالا با فرمت کردن ، چک دیسک - اف دیسک - و ...

دوستان چه راههایی رو پیشنهاد میدن ؟

ata.royalfalcon
11-08-2012, 11:30
سلام
خسته نباشید

بنده یک هارد 500 گیگ دارم که اطلاعات شخصی روش هست .
میخواستم کل اطلاعاتش رو پاک کنم و از بین ببرم .
حالا با فرمت کردن ، چک دیسک - اف دیسک - و ...

دوستان چه راههایی رو پیشنهاد میدن ؟

سلام
براي پاك كردن كليه اطلاعات در هارد بطوريكه قابل ريكاوري نباشد (حداقل بسختي) ميتونيد از نرم افزار low level format استفاده كنيد (لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . اين برنامه چون در ويندوز اجرا ميشود در نتيجه هاردي كه قرار هست LLF بشه بايد بعنوان هارد دوم در سيستم نصب شده باشه .

اما اگر فقط يك هارد داريد اجباراً اينكار باید تحت dos اینکار انجام شود . برای اینکار میتوانید از برنامه active kill disk تحت داس استفاده کنید . پس از دانلود این فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اکسترکت کردن آن فايلي كه پسوند iso دارد رو با استفاده از برنامه iso burner (موجود در داخل همان فايل rar) روي یک CD رايت كنيد (بوتیبل شود) و سیستم رو با اين CD بوت کنید و عملیات Wiping رو آغاز کنید تا اطلاعات بطور کافی منهدم شود .

همچنین کمپانی های سازنده هارد ، ابزاری برای اینکار در نظر میگیرند مثلا نرم افزار Data Lifeguard Diagnostics for dos برای هاردهای وسترن یا SeaTools for DOS برای هاردهای سیگیت كه داراي امكانات zero-fill براي هارد هستند ، پسوند اين نرم افزار ها هم بصورت iso هست و بايد با برنامه مناسب مثل iso burner روي CD رايت بشه .