ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تصویر به هم میریزه و فریز میشه باید ریستارت کنم مشکل از کجاست؟

flat_00
11-08-2012, 09:47
سلام به اساتید محترم
یه سیستم گرافیک آنبرد دارم تازه گرفتم.متاسفانه بعد از 15 دقیقه بعضی وقتها هم 2 ساعت کمتر یا بیشتر تصویر فریز میشه و به هم میریزه.مادربردو دادم گارانتی دوباره گرفتم باز هم تغییری نکرد با گارانتی تماس گرفتم گفت مشکل از سی پی یو ته با الکل سفید و پنبه تمیزش کن . این کارو هم کردم بازم حل نشد به نظر شما مشکل از چیه.مدل قطعات هم به شرح زیر هستش قبلا از همکاری شما متشکرم و منتظر پاسخ اساتید هستم.
سی پی یو جی 620
مادربرد گیگابایت h61ma d2v
باز هم متشکرم.
عکسها هم پیوست میکنم تا دقیق تر به عمق فاجعه پی ببرین.
:19::18:
up.vatan download. c o m/images/pb7zbbaxx9papbuyjrol.jpg

up.vatan download. c o m/images/bwt595ta3b1xe0vxil.jpg

EXTREME
11-08-2012, 21:25
مشکل فریز شدن دارین یا بهم ریختگی تصویر ؟

flat_00
12-08-2012, 10:15
مشکل فریز شدن دارین یا بهم ریختگی تصویر ؟
سلام
همزمان فریز میشه و تصویر به هم میریزه
عکسشم اینه

از حسن توجه شما سپاسگذارم

EXTREME
12-08-2012, 10:35
سلام
همزمان فریز میشه و تصویر به هم میریزه
عکسشم اینه

از حسن توجه شما سپاسگذارم

تو این سایت آپلود کنید عکسارو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

flat_00
12-08-2012, 11:15
تو این سایت آپلود کنید عکسارو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدمت شما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

5ajad
12-08-2012, 19:29
من قبلا دقیقا همین مشکل رو داشتم...که مشکل از کارت گرافیک بود...تعویضش کردم حل شد:)

EXTREME
12-08-2012, 20:30
شما باید اول از همه ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید اگه مشکل حل نشد مشکل یا از دمای بالای گرافیک است یا خود گرافیک که باید تعویض بشه بایذ با یک گرافیک دیگه سیستم روتست کنید

MR.CART
12-08-2012, 21:01
با یه گرافیک دیگه تست کنید اگه سالم بود و مانیتور بهم نریخت به احتمال خیلی زیاد مشکل مادربرد نیست...
منم احتمال میدم مشکل گرافیک باشه...
قسمت پورت خروجی گرافیک و کابل ها رو هم یه چکی کنید...

soroosh_cz
12-08-2012, 22:53
دوستان منم همچین مشکلی داشتم، گرافیکم 8800GTS 512 هست، بعد از 2-3 ساعت مانیتور صفحه ی اون چنینی رو نشون میده ولی خیلی بدتر، یه سری کارت گرافیک رو باز کردم و خوب تمیزش کردم، احساس کردم یکم روغنی هست روی بردش و نزدیک خروجی DVI . تمیزش کردم، زدم حدود 2 روز درست بود، ولی روز سوم دوباره همونجور شد.
حالا مشکلش میتونه از ترکیدن خازن باشه؟ یا فقط به دلیل داغ کردنه؟
اگر بدم شرکت وارد کننده، که فاره هست(برند اسپارکل هست گرافیک) ممکنه تعمیرش کنن؟ یا دیگه هیچی نمیشه؟

EXTREME
12-08-2012, 22:58
دوستان منم همچین مشکلی داشتم، گرافیکم 8800GTS 512 هست، بعد از 2-3 ساعت مانیتور صفحه ی اون چنینی رو نشون میده ولی خیلی بدتر، یه سری کارت گرافیک رو باز کردم و خوب تمیزش کردم، احساس کردم یکم روغنی هست روی بردش و نزدیک خروجی DVI . تمیزش کردم، زدم حدود 2 روز درست بود، ولی روز سوم دوباره همونجور شد.
حالا مشکلش میتونه از ترکیدن خازن باشه؟ یا فقط به دلیل داغ کردنه؟
اگر بدم شرکت وارد کننده، که فاره هست(برند اسپارکل هست گرافیک) ممکنه تعمیرش کنن؟ یا دیگه هیچی نمیشه؟

باید اول گرافیکتون رو روی یه سیستم دیگه تست کنید اگه بازم همونطور بود و مطمئن شدین خرابه و با آپدیت درایور هم درست نشده علاوه بر بالا بودن دما این مشکل از قطع شدن ارتباط gpu با چیپ های رم گرافیک هم میتونه باشه و قابل تعمیره

flat_00
13-08-2012, 06:55
شما باید اول از همه ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید اگه مشکل حل نشد مشکل یا از دمای بالای گرافیک است یا خود گرافیک که باید تعویض بشه بایذ با یک گرافیک دیگه سیستم روتست کنید

عزیزان توجه داشته باشین که گرافیکم آنبرده .گارانتی میگه چون گرافیکت بصورت مجتمع هستش یعنی با سی پی یو ارتباط داره مشکل از بردت نیست مشکل از سی پی یو هست.حالا شما چه راهی رو پیشنهاد میدین. اینم مدل مادربرد و سی پی یوی من

سی پی یو جی 620

soroosh_cz
13-08-2012, 11:26
باید اول گرافیکتون رو روی یه سیستم دیگه تست کنید اگه بازم همونطور بود و مطمئن شدین خرابه و با آپدیت درایور هم درست نشده علاوه بر بالا بودن دما این مشکل از قطع شدن ارتباط gpu با چیپ های رم گرافیک هم میتونه باشه و قابل تعمیره

اینو چکش کردم سر سیستم های دیگه، همنجوری میشد.
خوب با توجه به اینکه مال حدود 4 سال پیش هست، کجا بدمش تعمیر؟ شرکت گارانتی کننده درستش میکنه؟

EXTREME
13-08-2012, 16:28
اینو چکش کردم سر سیستم های دیگه، همنجوری میشد.
خوب با توجه به اینکه مال حدود 4 سال پیش هست، کجا بدمش تعمیر؟ شرکت گارانتی کننده درستش میکنه؟
درست میکنه ولی هزینه میگیره ازتون

EXTREME
13-08-2012, 16:29
عزیزان توجه داشته باشین که گرافیکم آنبرده .گارانتی میگه چون گرافیکت بصورت مجتمع هستش یعنی با سی پی یو ارتباط داره مشکل از بردت نیست مشکل از سی پی یو هست.حالا شما چه راهی رو پیشنهاد میدین. اینم مدل مادربرد و سی پی یوی من

سی پی یو جی 620

بله گرافیک مجتمع اگه مشکل داشته باشه سی پی یو باید عوض بشه
همونطور که گفتم ویندوز رو عوض کنید و درایور رو اپدیت کنید دماش رو هم چک کنید درست نشد برید سراغ این راه