ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فلش مموری Supersonic Boost XT usb3

dj_amir
11-08-2012, 00:17
با سلام خدمت دوستان.من یک فلش مموری Supersonic Boost XT usb3 دارم که نو خریدم.وقتی به پرت usb3 لبتاپ وصل میکنم با همون سرعت 10mb/s کار میکنه که واسه usb2 هست.در صورتی که با پرت usb3 در این فلش سرعت باید تا 30mb/s برسه ولی از 10mb/s بالاتر نمیره.با چندتا برنامه هم تست گرفتم سرعت خواندش درسته یعنی همون 90mb/s و لی سرعت رایت کردنش همون 10 هست.در ضمن درایور usb3 لبتاپ هم نصب هست.ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست.:11:

EXTREME
11-08-2012, 01:16
با سلام خدمت دوستان.من یک فلش مموری Supersonic Boost XT usb3 دارم که نو خریدم.وقتی به پرت usb3 لبتاپ وصل میکنم با همون سرعت 10mb/s کار میکنه که واسه usb2 هست.در صورتی که با پرت usb3 در این فلش سرعت باید تا 30mb/s برسه ولی از 10mb/s بالاتر نمیره.با چندتا برنامه هم تست گرفتم سرعت خواندش درسته یعنی همون 90mb/s و لی سرعت رایت کردنش همون 10 هست.در ضمن درایور usb3 لبتاپ هم نصب هست.ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست.:11:
فلش رو روی یه سیستم دیگه تست کنید یا رو یک لپ تاب دیگه که مال دوستتون باشه و پورت usb3 داشته باشه
در کپی و پیست اطلاعات ترسنفر ریت چقدره ؟
این میزان با تغییر حجم فایل تغییر میکنه
این میزان رو از بنچ مارک نگین یک فایل با حجم نسبتا زیاد و یک فایل با حجم کم رو کپی پیست کنید ببینید ترنسفر ریت چقدره

dj_amir
11-08-2012, 13:36
ممنون دوست عزیز.روی سیستم دیگه هم تست کردم هیچ فرقی نداشت . تحقیق که کردم دیدم این فلش سرعت رایتش 11 هست و فقط سرعت خواندنش بالاست و فقط تنها فرقی که بین usb2 و usb3 این فلش هست تو سرعت خواندنش هست و تو سرعت رایتش هیچ فرق چشم گیری نداره .واقعا نمیدونم پاتریوت چرا همچین دروغی تو سایتش نوشته.بازهم ممنون از راهنماییت:11: