مشاهده نسخه کامل
: مشکل با فلش مموری Supersonic Boost XT usb3
با سلام خدمت دوستان.من یک فلش مموری Supersonic Boost XT usb3 دارم که نو خریدم.وقتی به پرت usb3 لبتاپ وصل میکنم با همون سرعت 10mb/s کار میکنه که واسه usb2 هست.در صورتی که با پرت usb3 در این فلش سرعت باید تا 30mb/s برسه ولی از 10mb/s بالاتر نمیره.با چندتا برنامه هم تست گرفتم سرعت خواندش درسته یعنی همون 90mb/s و لی سرعت رایت کردنش همون 10 هست.در ضمن درایور usb3 لبتاپ هم نصب هست.ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست.:11:
با سلام خدمت دوستان.من یک فلش مموری Supersonic Boost XT usb3 دارم که نو خریدم.وقتی به پرت usb3 لبتاپ وصل میکنم با همون سرعت 10mb/s کار میکنه که واسه usb2 هست.در صورتی که با پرت usb3 در این فلش سرعت باید تا 30mb/s برسه ولی از 10mb/s بالاتر نمیره.با چندتا برنامه هم تست گرفتم سرعت خواندش درسته یعنی همون 90mb/s و لی سرعت رایت کردنش همون 10 هست.در ضمن درایور usb3 لبتاپ هم نصب هست.ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست.:11:
فلش رو روی یه سیستم دیگه تست کنید یا رو یک لپ تاب دیگه که مال دوستتون باشه و پورت usb3 داشته باشه
در کپی و پیست اطلاعات ترسنفر ریت چقدره ؟
این میزان با تغییر حجم فایل تغییر میکنه
این میزان رو از بنچ مارک نگین یک فایل با حجم نسبتا زیاد و یک فایل با حجم کم رو کپی پیست کنید ببینید ترنسفر ریت چقدره
ممنون دوست عزیز.روی سیستم دیگه هم تست کردم هیچ فرقی نداشت . تحقیق که کردم دیدم این فلش سرعت رایتش 11 هست و فقط سرعت خواندنش بالاست و فقط تنها فرقی که بین usb2 و usb3 این فلش هست تو سرعت خواندنش هست و تو سرعت رایتش هیچ فرق چشم گیری نداره .واقعا نمیدونم پاتریوت چرا همچین دروغی تو سایتش نوشته.بازهم ممنون از راهنماییت:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.