ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : --- Dream

jafarian
10-08-2012, 23:45
--- Dream یک پلیر همه کاره برای کارتهای --- ، یک شاهکار از برنامه نویسان ترک . با ابزارهای بی نهایت کاربردی و پرقدرت و محیطی بسیار کاربر پسند . این برنامه دارای امکانات زیادی میباشد که باعث شده در بین رقبای دیگر خود از محبوبیت بیشتری برخوردار باشد ، طی نظر سنجی که در یکی از سایت های معتبر دیدم ، مقام اول در بین پلیر ها مربوط به --- Dream بود که در رده دوم نرم افزار ProgDVB با نصف آراء --- Dream قرار داشت.

Still planning to use your computer to watch TV, but online television isn’t exactly what you’re looking for? Well, --- Dream might lend you a hand in this regard, as the application comes with support for a wide range of devices, so there is a good chance that yours might be on the list too

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--- Dream 2.0a 8.8 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

55021
20-08-2012, 02:10
--- Dream 2.1 | 8.81 Mb

jafarian
29-08-2012, 08:13
--- Dream 2.1a

jafarian
21-09-2012, 13:56
--- Dream 2.2

jafarian
28-09-2012, 00:32
--- Dream 2.2a Multilingual

light67
02-10-2012, 18:30
اگه میشه راهنمای استفاده واسه گیرنده دیجیتال هم بگید

jafarian
28-12-2012, 12:26
--- Dream 2.2b_p1 +Crack

jafarian
05-07-2013, 14:17
--- Dream 2.4b Multilingual | 9.2 MB

saeed85
08-10-2013, 05:45
سلام .من آخرین ورژن --- Dream 2.4 b رو باکرکش نصب کردم و یه مشکل دارم. من وقتی توی پراگ دی وی بی 2 یا چند کانال رو با هم (pip) باز میکنم به راحتی میتونم بین کانال ها سوییچ کنم و هر کدوم که خواستم رو ببینم و صداش رو بشنوم ولی توی --- Dream نمیتونم صدا رو برای شبکه ایی که pip کردم و به صورت کوچکتر هست بیارم و وقتی که تیک mute رو برمیدارم هیچ اتفاقی نمیفته و هنوز صدای شبکه ی اصلی میاد. آیا راه حلی هست که بتونم بین صدا ی کانالهایی که pip شدن به دلخواه و سریع ( مثل پروگ دی وی بی ) انتخاب کنم ؟ و چطوری میشه در این حالت شبکه ی دوم (تصویر کوچکتر) رو ضبط کرد ؟ (با انتخاب کردن RECORD ON \OFF اتفاقی نمیفته ؟ و ضبط نمیشه . فقط شبکه اصلی رو میتونم رکورد کنم ؟؟!! )
یه سوال هم دارم که به این بخش مربوط نمیشه ولی با اجازه ی مدیر محترم اینجا مطرح میکنم تا جواب کامل رو همین جا بگیرم .
آیا میشه توی پروگ دی وی بی هم مثل --- Dream بخشی باشه که شبکه های هم فرکانس رو بشه انتخاب کرد؟ (منظورم همون pip قرمز رنگ هست) چون بدون دردسر توی --- Dream نشون میده که چه شبکه هایی رو میشه pip کرد ولی با داشتن مشکلی که در اول گفتم نمیتونم از صدا و ضبط کردن استفاده کنم.
ویندوز 8 و کارت گرافیک 5922 و پراگ دی وی بی ProgDVB6.95.5Pro