مشاهده نسخه کامل
: تبریک به Kurоsh عزیز، مدیر جدید انجمن موسیقی
سلام به همه ی دوستان عزیز
Kurоsh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز، ناظر محبوب و دوست داشتنی انجمن به عنوان مدیر جدید انجمن موسیقی انتخاب شد.
به کوروش عزیز تبـریک میگیم و براش آرزوی موفقیت داریم. کوروش جزء بهترین کاربران فعال و همکاران
(ناظرین) بود که در طول هفت سال فعالیت انجمن موسیقی در انجمن حضور داشت و بهترین گزینه برای
تصدی پست مدیریت بود خوشحالم که این اتفاق افتاد و کوروش به عنوان پنجمین مدیر انجمن موسیقی
انتخاب شد.
مهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، انجمن موسیقی رو افتتاح کرد.
بابک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، انجمن موسیقی رو با فرمت فعلی پایه گذاری کرد.
حمید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، انجمن موسیقی رو گسترش کمی و کیفی داد و به انجمن نظم بخشید.
و مهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، که سعی کرد مدیر خوبی برای انجمن موسیقی باشه.
امیدوارم کوروش بتونه با کمک بچه هـای انجمن موسیقی، انجمن رو بیش از پیش جلو ببره و همیشه
شاهد رشد و ارتقای روزافزون انجمن باشیم.
با تشکر مهران...
من هم اینجا به کورش تبریک میگم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، که سعی کرد مدیر خوبی برای انجمن موسیقی باشه.
Hamid Hamid
10-08-2012, 23:31
سلام ...
خب من كه به شخصه براي كوروش خيلي خوشحالم. بهشم تبريك ميگم ... يكي از دوستاي خيلي خوب من هستش و هميشه از دوستي باهاش لذت بردم.
چند سالي هم هست كه حتي قبل تر از من و خيلي هاي ديگه زحمت مي كشه واسه انجمن موسيقي و اين عنوان كاملا لايقش هستش.
خيلي خيلي تبريك كوروش جان ... خيلي گلي :40:
+
فقط اميدوارم اين قضيه معنيش رفتن مهران نباشه ... كه به خودشم گفتم اگه بري منم ديگه رفتني هستم. اينو جدي ميگم ... اصلا حضور مهران و كوروش و چندتا ديگه از بچه هاي موسيقي ( پاور / وحيد / مجتبي و ... ) باعث دلگرمي هستش.
اميدوارم مدير شدن كوروش معنيش بازنشستگي مهران عزيز نباشه.
اميدوارم مهران هم بمونه ... يكي بياد بگه كه مهران ميمونه تا خيالم راحت شه : ((
به به، تبریکات فراوان خدمت مدیر خودم :10:
انصافاً لیاقتشو داری ها. این همه مدت واسه انجمن زحمت کشیدی و اصلاً ولش نکردی، همه کاربرا و سوراخ سمبه های انجمن (:31:) رو هم میشناسی، اطلاعات موسیقیت هم که بالا هست.....خلاصه اینکه خیلی مبارکه !
در مورد مهران هم نگران نباشید، من و کوروش نمیذاریم بره، یه جی پی اس هم بهش وصل میکنیم که اگه خواست در بره زود ردیابیش کنیم :27:
Dark Shine
11-08-2012, 00:07
ضمن عرض تبریک به کوروشِ عزیز .
تا باشه از این رنگ عوض کردنـا : دی
اجازه بدین مطلبی رو بنویسم
کورش و مهران هر دو عزیزن و بچهها هر دو رو دوست دارند
ما هم در زندگی روزهای متفاوتی داریم
ممکنه روزهایی برسه که نتونیم آنگونه که خودمون دوست داریم به مسئولیتهایی که بهمون واگذار شده برسیم
شاید مهران هم به این روزها داره میرسه
و حتما چون انسان مسئولیت پذیریه نمیتونه قبول کنه که مدیری باشه که نتونه به شایستگی که خودش از خودش انتظار داره و همواره بوده، به انجمنی که در اختیارشه رسیدگی کنه
برای همین کمی یا بیشتر از بار مسئولیت رو از دوشش برمیداره و به کس دیگهای میده که میدونه میتونه این بار رو به خوبی به دوش بکشه
همین که مهران گفته هست برای ما عالیست چون وجود خود این انسانهای نازنینه که برامون مهمه نه مسئولیتشون
بیایم اینجا طوری رفتار کنیم (اول به خودم میگم) تا خدای ناکرده باعث ناراحتی کورش نشیم
امیدوارم هر دو و همه شما دوستان در هر جا و هر مسئولیتی که هستین شاد و موفق باشین و تنها و تنها سعی کنین باشین.
اینجا خونهی اینترنتی همهی ماست
part gah
11-08-2012, 04:58
متنمو گم کردم کوروش میبینی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همون تبریک خودمونو عرض کنیم بهتره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ این اولین باره 200جا به یه نفر یه چی و تبریک گفتم.پروفایلش.گروه موسیقی.اینجا و حالا حالاها ادامه داره فک کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+جدای از شوخی این عنوان برازندته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
m.prodigy
11-08-2012, 11:31
سلام
اقا کوروش مبارکه.
من تقریبا توی همه انجمن ها سرک میکشم و پستها رو میخونم(هرچند پست نمیدم) اما این انجمن یه جای خاصه! جایی که عشق به کار بیش از هرچیزی اهمیت داره.
کار کردن(به عنوان مدیر) در کنار مهران عزیز هم برای تو خالی از لطف نخواهد بود.و همینطور برای مهران!
انشاالله که با ایده های جدید کارت رو در سمت جدید شروع کنی.:11:
حالا برامون چی شیرینی میدی؟(من که منتظر یه پک 10 تایی اهنگ خاص و متفاوتم که تا حالا توی انجمن معرفی نشده):40:
M E S S I
11-08-2012, 11:47
موفق باشی کوروش جان!
M . Sayid
11-08-2012, 11:59
عه ! سبز شد ؟ تبریک !
Pessimist
11-08-2012, 12:20
به به آقا کوروش میبینم که رنگ عوض کردی:31:
تبریک میگم واقعا لیاقت مدیر شدن رو داری:11:
Mohammad Yek110
11-08-2012, 12:44
سلام
منم به نوبه خودم مدیریت رو به کوروش عزیز تبریک میگم ، انشاالله که بیش از پیش در کارشون موفق باشن.
Miss Artemis
11-08-2012, 12:50
مبارک باشه ای کوروش کبیر : دی :12:
به به کوروش جون خودمونم مدیر شد .. خیلی مخلصیما:40:(جرات داری پستها منو پاک کن :31:)
ایشالله تو زندگیتم همینجوری پیشرفت داشته باشی که مطمئنم با شناختی که ازت دارم همینطور خواهد بود .
تبریک میگم بهت:10::11::40:
این روز ها همه مدیر و ناظر میشوند شما چطور؟:31:
آقا کوروش منم به نوبه خودم تبریک میگم انشالله قرمز بشی:21:
MOHAMMAD2010
12-08-2012, 17:37
تبریک ...........
Mehran-King
13-08-2012, 05:00
سلام کوروش جان ضمن تبریک عنوان جدیدتون و عرض خسته نباشید و خداقوت به همه دستندرکاران:10:
amirkhan_0o0
13-08-2012, 06:35
اهههههههههههه
من نمی دونستم که جریان این سبز شدن چیه؟؟!! یعنی بهش توجه نکرده بودم!
تبریک دوست من!
سلام
من همیشه همه جا دیر میرسم :دی
مبارکه کوروش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا همیشه موفق و سلامت باشی:11:
alone_boy
15-08-2012, 15:02
سلام
خب شاید دیر شده باشه ولی منم به نوبه خودم تبریک میگم:11:
امیدوارم توی همه مراحل زندگیت هم همینطوری ترقی کنی و موفق باشی:11:
nafe-bandar
15-08-2012, 16:21
کورش جان عزیز
کسی که چه قبل از بسته شدن انجمن و چه بعدش به فکر موسیقی پی سی ورلد بـود...
از گروه اجتماعی گرفته تا نظارت و ...
به شخصه دوست داشتم همچین روزی رو ببینم...
کـورش جـان موفـق باشـی...
Altairezio
23-11-2012, 13:37
کوروش جان من چند هفته ای بود کلا" وقت سر خواروندن نداشتم !
دیر کردم ببخش !
هیمنجا تبریک میگم بهت کوروش جان !
موفق باشی!
مهرا جان تو هم که عالی کار میکنی دیگه تعریف لازم نیست!
آقا من هم به نوبه ی خودم به همه زحمت کشان این انجمن به خصوص مهران smmn خسته نباشید میگم :sq_23:
و به کوروش هم تبریک میگم
tirdad_60
24-11-2012, 14:57
کوروش عزیز تبریک میگم
امیدوارم که این انجمن با مدیریت تو برای خیلی از کسانی که به موسیقی عشق میورزند مفیدتر از قبل باشه
نیکی پناهت
SNOW PATROL
24-11-2012, 15:33
دوستان تاپیک زیرخاکی در میارن :دی
send from my open source device
دوستان تاپیک زیرخاکی در میارن :دی
send from my open source device
از زیرخاکی در اوردن عیب نیست تبریک نگفتن عیب است!! دی
کسی مارو خبر نکرده بیایم ! دی
منم به کورش عزیز تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچنین به مهران. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم موفق باشید.
powerslave
26-11-2012, 13:35
مثل همیشه دیر رسیدم.به کوروش عزیز خودمون تبریک میگم. انتخاب خیلی خوب و مناسبیست.:10:
از مهران عزیزم تشکر ویژه میکنم. یادمون نره که اگه الان دوباره انجمن موسیقی داریم به خاطر تلاش مهران و باقی دوستان هست که تا مدت ها ازش حرف هم نزدن. من که همچین افتادگی ای ندارم. :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.