ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

sokote mordab
10-08-2012, 20:29
سلام

سفارش یک برنامه دادم طرف تست کزد سالم بود با سی شارپ و اس کیو ال نوشته شده زمان اجرا چه در ویژوال چه خوده فایل exe این ارور را می داد

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

بعد گفتند که دیتابیس را در اس کیو ال attach کنم من هم همین کار را به درستی انجام دادم ولی باز هم ارور می دهد تا اینکه در انجمن های دیگه گفتند:

Connection String شما مشکل داره و اون عزیزی که برنامه رو نوشته مقدار اسمه هاسته خودش رو داده.
برای اینکه اسمه هاست خودت رو بدونی به command prompt برو و توش تایپ کن hostname
برای اینکه مشکلت برطرف بشه میتونی مقدار connection string رو به (localhost) یا . ست کنی درست میشه.

دقیقا همین را کسی که برنامه را نوشت گفت:

مشکل همون اس ککیو ال سروره
احتمالا نام سرور اصلی شما
(local)
نیست.
موقع کاننکت شدن با یه اسم دیگه اتصال برقرار میشه
شما باید در کاننکشن استرینگتون اسم رو به همون اسمی که به سرور وصل میشین عوض کنین

کجا باید برم ست کنم ؟

ممنون

Payman_62
13-08-2012, 02:13
سلام.
اون طرف باید به شما یه ستاپ بده که instance مورد نیاز خودش رو هم نصب کنه دیتابیس رو هم خودش اتش کنه. شما نباید این کارهارو دستی انجام بدید.

شما چطور دیتابیس رو اتش کردی؟ sql manager نصبه رو سیستمت؟ اگه هست با چه instance ی وارد sql میشی؟ معمولا 2 تا instance . یا .\sqlexpress استفاده میشه. بپرس طرف کانکش استرینگش رو چطور تنظیم کرده و شما هم تو همون اینستنس دیتابیس رو اتش کن.

sokote mordab
13-08-2012, 11:06
بله sql server 2008 نصبه
نام کامل سرور mohsen-pc/sqlexpress
کانکشن استرینگو با نام local تنظیم کرده

طرف گفت:

مشکل همون اس ککیو ال سروره
احتمالا نام سرور اصلی شما
(local)
نیست.
موقع کاننکت شدن با یه اسم دیگه اتصال برقرار میشه
شما باید در کاننکشن استرینگتون اسم رو به همون اسمی که به سرور وصل میشین عوض کنین

الان من چطور نام سرور local کنم
یا
در کانکشن استرینگو برم لوکال را به نام سروری که باهش وصل میشم تغییر بدم؟

Payman_62
14-08-2012, 19:21
سلام.
ببینم شما سورس برنامه رو داری؟
من متوجه نشدم برنامه رو خریدی یا سورس برنامه رو خریدی؟

با توضیحاتی که دادید معلومه تنظیمات کانکشن استرینگتون اشکال داره. 2 تا راه دارید (یکی از 2 راه رو استفاده کنید. هم زمان 2 مورد رو اعمال نکنید.).

1- با نام . وارد sql بشید و دیتابیس رو داخلش اتش کنید.

2- نام کانکشن استرینگتون رو از داخل برنامه به

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تغییر بدید.

البته بایداون instance ی که میخواهید دیتابیس رو داخلش اتش کنید ورژن sql برنامه رو ساپورت کنه.

sokote mordab
15-08-2012, 11:55
سلام من سورس برنامه را خریدم با نام می خواهم وارد اس کیو ال شم ارور میده و نمی دانم کجا برم که کانکشن استرینگو تغییر بدم اگر میشه برنامه را برایتان ارسال کنم و این تغییر را برام انجام بدید.

ممنون

Payman_62
17-08-2012, 02:23
سلام.
روش اول رو امتحان کردید؟

atreeeshgh
05-06-2013, 21:08
منهم متاسفانه به همین مشکل بر خوردم
و نمیدونم که چطور باید یان مشکل رو برطرف کنم...

دوستان اگر کسی میدونه بگه
من فردا امتحان دارم...و باید کمی تمرین کنم تشکر