PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شروع به زندگی دانشجویی در بیرون از ایران!

senaps
10-08-2012, 16:25
سلام...
دوستان من با یه چند جا صحبت کردم برا اینکه به امید خدا برای ادامه‌ی تحصیل برم اونجا....
مسئله، خونه گیر اوردن..... پول گیر اوردن و درس خوندن و مسایل زبان و اینا هستش.....

دانشگاه مربوطه دانشگاه امریکایی هستش و زبان درس دادنش انگلیسی... و همسایه‌ی ایران به فاصله‌ی 5-6 ساعت میباشه....(1 روز از خونه‌ی ما البته با بکوب روندن!!)....
که خوشبختانه بومی ها فارسی رو حرف میزنن....

دوستان در خصوص نحوه‌ی تامین زندگی در خارج از کشور میتونن بنده رو راهنمایی کنن؟؟؟
مثلا، برای یه زندگی متوسط و معمولی، حدودا چقد پول ماهیانه نیازه؟؟؟(پرسیدم گفتن با 300-400 دلار میشه خونه‌ی مناسب اجاره کرد و هزینه‌ی زندگی مناسب هم 400-500 دلار هستش....

حالا که میشه ماشین شخصی برد، ماشین شخصی به همراه ببرم یا نه؟!!!(سمند ال‌ایکس!!)...

دانشگاه مورد نظر بنده، دانشگاه امریکایی سلیمانیه‌ی عراق میباشه.... که یکی از بزرگ ترین دانشگاه های منطقه میباشه....

(اعتبار مدرکش تو اینجا به دردم نمی‌خوره چون اگر اونجا بمونم که هیچ، اگر هم برگردم، تصمیمی برای استخدام کسی شدن رو ندارم! :31:

کلا در این خصوص میتونید به من راهنمایی بدید؟!

راستی میتونم کار بکنم؟!! کسی خبر داره از وضعیت اونجا؟!

logos
15-08-2012, 10:24
من از اونجا اطلاعي ندارم اما شما ماانه 700-900 دلار ميخوايد براي اجاره خونه و زندگي بديد اونهم تو عراق!!! خوب اينهمه جاي بهتر كه با همين هزينه ميشه رفت ! چه كاريه بريد عراق !!!
دانشگاه كيش كه بدون كنكور هم دانشجو ميگيره و با هزينه كمتري هم ميتونيد زندگي كنيد و تو خود ايران هم هست بهتر نيست ؟ كلي دانشگاه اروپايي و اسيايي هم هست

senaps
15-08-2012, 19:38
من از اونجا اطلاعي ندارم اما شما ماانه 700-900 دلار ميخوايد براي اجاره خونه و زندگي بديد اونهم تو عراق!!! خوب اينهمه جاي بهتر كه با همين هزينه ميشه رفت ! چه كاريه بريد عراق !!!

البته این مبلغ در حد حرف هستش!! و برای زندگی ظاهرا خوب!!
من صحبت کردم که قیمت هاش با ایران تفاوت چندانی نداره...(مثلا یه خونه‌ی نوساز رو میشه با ۱۲۰ تومن خرید!!)...
مسئله‌ای که هست، قیمت دولار، به این خاطر ذکر شده که دوستی که باهاش صحبت میکردم، ساکن خود عراقه(کردستان) و خوب من واحد پولی اونا رو نمیدونستم.... هزینه‌ی زندگی کلا به تومن چیزی در حدود ۷۰۰ تومن میشه!!( تازه شهریه‌ی دانشگاه رو در نظر نگرفتم!!)...که برای زندگی در غرب، لااقل ماهی ۱.۵-۲ تومن میخواد!!
+ امیدواری کار در این کشور رو دارم...یعنی به خاطر اینکه داره مثل دوبی پیشرفت میکنه، ممکنه اورد بشه استفاده کرد و کارهای خوبی گیر....(ضمن اینکه تخصص من در زبان انگلیسی و کامپیوتر هستش که اونا نیاز دارن الان!)

بعدشم دانشگاهش امریکایی هستش و زیر نظر امریکا....

هدف من دور شدن از سریع از ایران برای مدتی میباشه!!!!

كلي دانشگاه اروپايي و اسيايي هم هست
اسیا که هیچی!!! حال نمیکنم باهاشون.... اروپا هم فقط انگلیس دوست دارم که اونم دردسر و هزینه هاش دهشتناکه!!!! (بعدشم امریکا و استرالیا!!)....

مشکل من اینه که این ماهی ۷۰۰ -۸۰۰ تومن رو نمیتونم تامین بکنم و باید جایی برم که بشه با هزینه‌ای کمتر درس خوند....
بعد قبول شدن تو دانشگاه مربوطه هم مهمه....(سطح علمی من خیلی بالاهستش تو رشته‌ی خودم و زبان انگلیسی هم خوب هستم، ولی فکر نمیکنم در سطح اروپا یا امریکا و کانادا یا استرالیا باشم!!!)....

(خود یارو سلیمانیه‌ای هم میخندید که دارم سلیمانیه رو با امریکا مقایسه میکنم و میخوام تو یکی از این دو زندگی بکنم!!) ولی من زندگی مثل ایران، ولی با ارامش رو میخوام که نه اسیا و نه اروپا نداره!! ولی عراق داره!!!! امریکا هم داره!!!
که پول من فقط به عراقش میرسه...

---------
البته عراق خودش وضعش داغونه، ولی کردستانش واقعا پیشرفت کرده و بسیار زیباست و سالانه ایرانی های بسیار زیادی به اونجا میرن! چه برا کنسرت هاش، چه برا خرید که از امارات ارزون تره!!!

+ من خودم کردم!!

logos
15-08-2012, 21:14
1: رقم ماهانه 1.5 تا 2 ميليون كه ميگيد كه براي همه جا نيست جاهايي هست كه با كمتر از اينها هم ميشه زندگي كرد
2: اسيا رو خوشتون نمياد ! عراق كجاست ؟
3: از اروپا فقط انگليس ؟ شما نسبت به بقه كشورها چه ديدي داريد و چقدر شناخت ؟ (نظر من اينه ديدتون اشتباه هست)
4:فقط هزينه زندگي نيست كه بايد حساب كنيد تو خيلي از كشورها شما ميتونيد كار كنيد (تو كشورهايي مثل كانادا به راحتي ميشه كار با حقوق ساعتي 10-20 دلار پيدا كرد) و مخارجتون رو مي تونيد بدست بياريد
5: من عراق نرفتم اما ديدي كه ازش دارم تصاويري كه ازش ديدم و ... رو اصلا نميشه با اروپا مقايسه كرد .. حتي كشور دوست و خوب مالزي هم هزينش كم هست هم دانشگاهاش بهتر هست هم از نظر سطح زندگي و رفاهي و ... خيلي بالاتر
به هر حال تصميم با خودتون هست اما به نظر من ديدتون رو درست ميتونيد بكنيد و انتخاب هاي بهتري رو ميتونيد داشته باشيد

senaps
16-08-2012, 00:02
هه هه ماخ!!!
نژاد های، دنیا به چند گروه تقسیم میشن... اسیایی ها معمولا به چشم بادومی ها اطلاق میشه!!! اعراب برای کشور های عربی، سیاه ها برای افریقا..... مکزیکن برای امریکای جنوبی عموما!!(یا اسپانیش!)....

۳- کشورهای دیگه معمولا مشکل زبان دارن..... سوئد و اینا که رسما قطب شمالن و من زیاد ادمی که با سرما حال بکنه نیستم!! کشورهای المان و فرانس هم کشورهای قدرتمندی هستن، ولی تو المان مشکل دارم نمیتونم برم و فرانسه رو هم دوست ندارم!!

۴- اونوقت مشکل راه دادن من هستش.... البته همین هفته‌ی پیش، یکی از دوستای من که حتی تفاوت راست کلیک با دابل کلیک چپ رو بلد نبود، کارای استرالیاش حل شد و این هفته راهی شد!!!!

پیشنهاد شما کجا هست؟ امریکا یا استرالیا، این دو کشور که برا کامپیوتر فاند و اینا نمیدن و هزینه‌ی تحصیلشون هم در حد المپیک میباشه!! همچنین سایر کشورها...

من چون دارم علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام، پودمانی درس میخونم!!! زیاد به حمایت تحصیلی نمیتونم فکر بکنم و هرجا برم باید ازاد درس بخونم!!که من حتی پول ازاد شهر خودم رو هم ندارم!(ترمی ۱ تومن!) چه برسه به چند میلیون تومن خارج از کشور...
ولی این دانشگاه سلیمانیه(معمولا سلیمانیه و کلا کردستان رو از عراق جدا میدونن!) احتمال اینکه بتونم فاند بشم بالاست!! مخصوصا که خودم هم کرد هستم.... هم اینکه فاصله‌اش با شهر خودم، یه روز میباشه...

حالا وضعیت چطوریه؟ شما اطلاعی ندارین؟؟؟ مثلا تحصیل با اینجا چقد تفاوت داره؟؟؟ من برا کارشناسی باید برم!!.....( معمولا من برا نمره دست به دامن اساتید نمیشم و درس های تخصصی رو در حد بسیار خوب بلدم.... چیزایی که تو کارشناسی دانشگاه سلیمانیه درس میدن رو نیگا میکردم، راحت این درس ها رو بلدم.... سرفصل دانشگاه های دیگه رو چطوری میتونم گیر بیارم؟!)

و اینکه کشوری که مد نظر من هستش، کشور بی در و پیکر مثل ایران میباشه که فقط کمی نظم داشته باشه و مثلا صف، راهنما زدن!! جمع کردن زباله‌ها و حریم خصوصی معنا داشته باشه... برا همین مد نظرم بیشتر امریکا و عراق میباشه!! ولی نظم حاکم در اروپا، با من سازگار نیست!!!!

در مورد مالزی، اونام چشم بادومین دیگه نه؟! میشه از هزینه ها و سطح علمی و .... این دانشگاه ها بگید؟!!! اینکه ایا کنکوری چیزی دارن که من بدم و مثلا کمک هزینه‌ی تحصیلی و فاند بگیرم یا نه؟؟؟؟

ملا نصرالدین
16-08-2012, 08:55
من پیشنهاد میکنم شخصا 1 سفر به کردستان عراق داشته باشید.همین وضع تمیزی و ترافیک و... رو خودتون ببینید.توی اون دانشگاهی که میخواهید تحصیل کنید بروید و سطح علمی دانشجویانش رو ببینید.
من اصلا کاری ندارم که عراق خوبه یا بد.ولی از قدیم گفتند شنیدن کی بود مانند دیدن.

logos
16-08-2012, 12:42
1: بحث قاره با نژاد متفاوت هست دوست گرامي
2: دانشگاهي مينونه فاند خوب بده كه پول خوبي در بياره عموما دانشگاه هاي سطح پايين فاند خوب نميدن و البته تو سايت دانشگاه سليمانيه هم هيچ چيزي در هيچ موردي تقريبا نوشته نشده :دي
3: اگه منظورتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشگاه باشه رشته مهندسي كامپيوتر نداره و computer science داره كه نمي دونم به تفاوت هاشون اشنا هستيد يا خير (كلا متفاوت هستن )
4: شما برايا ليسانس مي خوايد بريد ؟ ليسانس كه هيچ جا فاند نمي دن
5: مشكل راه دادن ؟ ببينيد پذيرش گرفتن كه كلا كاري نداره (از خيلي از دانشگاه هاي سطح پايين) شما تو اروپا از خيلي از دانشگاههاي كشورهايي مثل مجارستان ، روماني ، قبرس و... ميتونيد پزيرش بگيريد خيلي ها هم به زبان انگليسي برگزار ميكنن واحداشونو
6: شما يه جا ميگيد تا ماهي 600-700 دلار ميتويند خرج كنيد براي هزينه زندگي بدون شهريه يه جا هم ميگيد نمي تونيد اگه اين پول رو داريد كشورهايي مثل مالزي خيلي بهتر هستند حداقل اينده داريد اما دانشگاه سليمانيه عراق چه اينده اي داره ... نمي دونم
7 : عموما تو سايت دانشگاه ها ليست دروس هست
8: مالزي دانشگاه هاي معتبري داره ... سطح زندگي تو اونجا بهتر از ايران و عراق هست و از نظر ارزئني هم اوضاع خوب هست ... ببينيد شما اگه پول نداريد بايد بريد جايي كه با كركردن بتونيد هزينه هاتون رو وشش بدين
9: دانشگاههاي هند هم خوبن و كشور ارزوني هست فقط خيلي كثيف هستن

Mr_100_dolari
17-08-2012, 02:11
دوست عزیز آقای logos در مورد خواندن و آموزش ربان انگلیسی توی دانشگاه های مالزی اطلاعی داری و اینکه هزینه هاش به چه صورته ؟
هزینه دانشگاهی برای تقریبا یک سال آموزش زبان انگلیسی چقدر میشه ؟
هزینه زندگی و خورد و خوراک و خوابگاه یا (اجاره خانه) تقریبا ماهی چقدر میشه ؟
چه کشور های دیگه ای رو یشنهاد میکنید که از نظر هزینه زندگی ارزون باشه ؟ (هند چطوره)
میخوام طوری باشه که بعد از گرفتن مدرک IELTS اگر شد تو همون (مثلا مالزی) تو یه رشته ای ادامه تحصیل بدم نظرتون در مورد این دانشگاه های 2+2 مالزی چیه که مثلا 2 سال اول مالزی هستی بعدش میری استرالیا ؟ هزینش رو میدونی چقدره ؟
چون من نظرم اینه که بعد از یاد گیری زبان و پایان تحصیل برم استرالیا اصلا تو مالزی برای یاد گیری زبان میشه رفتش یه دانشگاهی که اساتیدشم استرالیایی باشند که از اول با همون لهجه استرالیایی زبان رو یاد بگیرم ؟
اگر هستش میشه اسم دانشگاه و هزینه تحصیلشم بفرمایید ؟

با تشکر

senaps
17-08-2012, 14:27
ایرانی ها کلا یه کم با هندی ها مشکل دارن.... اصل مشکل هم از خورد و خوراک و همخونه شدن باهاشون شروع میشه!! من تحقیق کردم در این خصوص... غذاهای اونا مثل ما ماها بوهای خفن داره و می‌مونه(قرمه سبزی و ....) ولی ماها زیاد با این بوها حال نمیکنیم....و کثیف می‌دونیمشون...و خوب یه خورده از لحاظ نظافت و اینا عموم مردمشون مشکل دارن!!(اندازه ما تر و تمیز نیستن!!).... ایلتس و اینا رو چرا همین جا نیم‌گیرید؟! بهتر نیست؟

Mr_100_dolari
18-08-2012, 01:20
ایرانی ها کلا یه کم با هندی ها مشکل دارن.... اصل مشکل هم از خورد و خوراک و همخونه شدن باهاشون شروع میشه!! من تحقیق کردم در این خصوص... غذاهای اونا مثل ما ماها بوهای خفن داره و می‌مونه(قرمه سبزی و ....) ولی ماها زیاد با این بوها حال نمیکنیم....و کثیف می‌دونیمشون...و خوب یه خورده از لحاظ نظافت و اینا عموم مردمشون مشکل دارن!!(اندازه ما تر و تمیز نیستن!!).... ایلتس و اینا رو چرا همین جا نیم‌گیرید؟! بهتر نیست؟

آره اینا نکات مهمی هستش که شما گفتید همین چیزهای به ظاهر جزئی ممکنه بعدم مشکل ساز بشه

ایلتس گرفتن اینجا زمان بره مگه اینکه خوب پول خرج کنی و خب اینجا تو محیط قرار نمیگیری که خیلی از موسسه ها حتی سر کلاسم فارسی حرف میزنن اگر هزینه ایی که قرار اینجا کنی (البته در حد خصوصی و یا نیمه خصوصی) یه کم بیشتر خرج میکنی میری اون ور یاد میگیری و من اگر بشه دیگه قصد برگشت ندارم پس اگر بتونم خارج از ایران زبان رو یاد بگیرم بهتره در ضمن دنبال یه دانشگاهی هستم که زبان رو از همون اول با لهجه استرالیایی یاد بگیرم چون خیلی کسایی بودند که اینجا زبان رو یاد گرفتند بعدش که رفتند استرالیا برای همین لهجه دوباره یک سال زبان خوندندو یا تو محیط کاری سر همین لهجه مشکل داشتند.