PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در سویچ کردن گرافیک

amin200200
10-08-2012, 05:56
سلام
دوستان من بازی GTAIV رو روی لپ تاپم نصب کردم مشخصات لپ تاپ مدل asus k52 :cpu : cori5 , ram4 gig , graphic 1 gig nvidia اما لپ تاپ این بازی رو با گرافیک اینتل اجراش میکنه و اصلا از گرافیک nvidia استفاده نمیکنه آخه وقتی از بازی benchmark test میگیرم Video Adapter رو زده intel HD . در ضمن من پچ آخر مربوط به بازی رو هم نصب کردم و بازی از طریق لانچ اجرا میشه و این که من از داخل تنظیمات مربوط به گرافیک nvidia ،هم فایل لانچ و هم فایل GTAIV.exe رو انتخاب کردم که با High-performance NVIDIA processor اجرا بشه ما باز هم فایده نداشت . میخواستم ببینم آیا راه دیگه ای نداره که گرافیک NVIDIA رو به بازی بشناسونم مثلا از طریق همون فایل Commandline مربوط به گرافیک بازی ،یا هر راه دیگه ای اینم بگم که ویندوزم 8 هست. دوستان اگه راهی داره حتما حتما حتما راهنمایی کنید .ممنون.

lida
10-08-2012, 08:00
باید جفت درایور ها اپدیت کنی درست میش اخرین نسخه رو بگیر از سایت اینتل و انویدیا

amin200200
10-08-2012, 16:08
سلام دوست عزیز
من خودم هم به این فکر افتادم که ممکنه از نصب نبودن درایور مربوط به intel HD باشه ولی مطمئن نبودم ولی به هر حال به سایت intel سر زدم مدل گرافیک اینتل : intel(R) HD Graphics هستش که واسه این مورد درایور جدید مربوط به ویندوز 8 تا الان ارائه نداده و آخرین درایور مربوط به ویندوز 7 رو هم که نصب میکنم نصب نمیشه و دوباره خود ویندوز همون ورژنی رو که به صورت پیش فرض نصب بود رو نصب میکنه اما درایور مربوط به گرافیک NVIDIA رو از سایت انویدیا و مخصوص ویندوز 8 ( ورژ 302.08) رو گرفتم. حالا فقط می خوام بدون شما مطمئن هستید که این مشکل از این بابت بوجود اومده و این که راه حل دیگه ای نداره . آخه اگه بشه خوبه چون من تنها مشکلم با ویندوز 8 همینه .

lida
10-08-2012, 18:46
فرق نسخه نهایی با نسخه غیر نهای همینه دیگه
حال یکاری کن جنیوس درایور نصب کن شاید بتونه گیر بیاره چیزی

kianoushred
11-08-2012, 14:17
سلام دوستان روزتون بخیر
من یه لپ تاپ Inspiron 1545 دارم
تو سایت دل نوشته گرافیک ATI داره اما وقتی دانلود میکنم نصب میکنم هیچ تغییری نمیکنه!
گرافیکی که توسط نرم افزار GPU Z شناسایی میکنه فقط intel chipset family. البته دوتا چیپست فمیلی نشون میده
مشکل از کجاست؟ یعنی لپ تاپ گرافیک دوم نداره؟
بازی های با گرافیک 256 رو اجرا میکنه البته تو ویندوز Xp
اینم لینک درایورهام تو سایت دل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمکم کنین

amin200200
12-08-2012, 01:00
سلام
دوست عزیز من در خصوص ATI اطلاعات کافی ندارم ولی تا جایی که یادم میاد گرافیک های ATI سوئیچ ایبل هستند یعنی خودتون به صورت دستی میتوند بین گرافیک ها سوئیچ کنید و میگم که در مورد اتوسوئیچ ایبل بودن اونها( مثل NVIDIA ) خبر ندارم . در تایپیک مربوط به لپ تاپ خودتون سوالتون رو مطرح کنید اونجا بهتر به نتیجه میرسید .

GamaTRIA
27-08-2013, 15:48
سلام دوست گلم…من لپ تاپ دل اینسپایرون ان ۵۱۱۰ دارم…یک مشکل اساسی دارم و ازت می خوام که لطفا هر چه سریع تر راهنماییم کنی…ببین دوست گلم همونطور که خودت میدونی این مدل لپ تاپ ۲ گرافیک داره که یکی ضعیف و دیگری قوی هستش…گرافیک ضعیفم intel (R) HD graphics family ورژن ۸٫۱۵٫۱۰٫۲۳۶۱ و گرافیک قوی لپ تاپم NVIDIA GeForce GT 525M ورژن ۹٫۱۸٫۱۳٫۲۰۴۹ هستش…
مشکل من دقیقا اینه که من هر دو درایور رو نصب کردم اما لپ تاپم فقط اینتل رو می خونه و اصلا انویدیا رو نمی خونه…و در device manager در قسمت display adapters روبه روی NVIDIA GeForce GT 525M علامت تعجب هست!اینم عکسش:
که به معنی اینه که درایور نصب نیست و وقتی که در دکستاپ راست کلیک می کنم تا بخوام سوییچ کنم کارت گرافیک هام رو اصلا پنجره ی کنترل پنل انویدیا موجود نیست!اینم عکسش:
الان من دقیقا باید چی کار کنم تا بتونم کارت گرافیکم رو درست کنم و بعدش راحت سوییچ کنم و برم بازیم رو بکنم؟

GamaTRIA
27-08-2013, 16:36
و این رو هم اضافه کنم که همه چیم فول اپدیته و همین الان هم intel (R) HD graphics family اپدیت کردم ولی باز هم همون مشکل قبلی وجود داره…اصلا انگاری لپ تاپ NVIDIA GeForce GT 525M رو نمی خونه…احتمال داره از داخل لپ تاپ قسمتی سوخته باشه که موجب این اختلال باشه؟:n23: