ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد lenovo W530 Thinkpad برای کارهای 3d

l2eza.d
09-08-2012, 14:33
با سلام دوستان .
قصد خرید این لپ تاپ رو دارم با گرافیک Quadro K2000m ، دوستان کیفیت ، کولینگ و ... توی سری thinkpad لنوو چطوره ؟ مناسبه ؟ چون برای کارهای سه بعدی و تدوین + بازی می خوام .
آیا این کارت گرافیک مناسبه برای رندر و تدوین و 3d max یا maya ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی این لپ تاپ موقع کانفیگ باید بلوتوث رو انتخاب کنی نوشته Bluetooth 4 + antenna یعنی چی ؟ یعنی بلوتوث داخلی نداره ؟
3 نوع کارت وایرلس هم داره :
thinkpad 1*1 b/g/n
Intel Centrino Advanced-N 6205 AGN
Intel Centrino Ultimate-N 6300 AGN
آیا اون اولی کافی نیست ، برای استفاده معمولی ؟

و دوستان اینطور که معلومه از mSATA پشتیبانی می کنه ، از یه هارد ssd در کنار HDD پشتیبانی نمی کنه ؟
(چون فکر کنم mSATA محدود باشه توی spec که نوشته 16GB )

و آیا خروجی HDMI نداره ؟
چون اینا رو نوشته برای مانیتور اکسترنال:
Expand your workstation’s display with multiple monitor support
for VGA, DP1.2, and DVI output

این لینک شرکت lenovo هستش :
shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/webca/LenovoPortal/en_CA/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=2C97FC85C7C8F3E474C5707478FDCCD0

ممنون.

Mr. M.S.R
09-08-2012, 15:00
سلام
کلا سری thinkpad سری کاری و سخت جونه! سری w هم قوی ترین مدل ها را داره!
سیستم خنک کننده خوبی داره! من که تا حالا مشکل داغ کردن نداشتم! البته با سری T و x !
بلوتوث هم به عنوان یک ابشن است! یعنی اگر انتخاب نکنید نوت بوک شما بلوتوث نخواهد داشت!
زیاد اطلاعی در مورد تفاوت سری 6205 و 6300 ندارم !
اصولا thinkpad ها خروجی display port دارن! که با یک تبدیل ارزون یا با کابل می تونید خروجی های متفاوتی داشته باشید! ( روی مک بوک ها mini display port وجود داره! )
اما اگر در خارج هستید و می تونید مستقیم خرید کنید من پیشنهاد می کنم برای این سطح کار بهتره برید سراغ کیس های لنوو! مطمئن باشید پشیمون نمی شید!
امید وارم اطلاعات من به درد شما خورده باشه!

l2eza.d
09-08-2012, 18:22
سلام
کلا سری thinkpad سری کاری و سخت جونه! سری w هم قوی ترین مدل ها را داره!
سیستم خنک کننده خوبی داره! من که تا حالا مشکل داغ کردن نداشتم! البته با سری T و x !
بلوتوث هم به عنوان یک ابشن است! یعنی اگر انتخاب نکنید نوت بوک شما بلوتوث نخواهد داشت!
زیاد اطلاعی در مورد تفاوت سری 6205 و 6300 ندارم !
اصولا thinkpad ها خروجی display port دارن! که با یک تبدیل ارزون یا با کابل می تونید خروجی های متفاوتی داشته باشید! ( روی مک بوک ها mini display port وجود داره! )
اما اگر در خارج هستید و می تونید مستقیم خرید کنید من پیشنهاد می کنم برای این سطح کار بهتره برید سراغ کیس های لنوو! مطمئن باشید پشیمون نمی شید!
امید وارم اطلاعات من به درد شما خورده باشه!

ممنون . نه خارج نیستم ، هنرهای دیجیتال گرایش انیمیشن می خونم ، کار خیلی حرفه ای انجام نمی دم ، مشکل اینه که یه چیزی می خام قابل حمل باشه ،

r4deon
09-08-2012, 20:01
من هم بسیار علاقمند به این سری هستم ولی متاسفانه مثل اینکه وارد نمی شود

l2eza.d
09-08-2012, 21:06
نه متاسفانه ، وارد نمی شن ،
دوستان این مدل ها امکان استفاده از یک هارد 2.5 اینچی معمولی + هارد SSD به طور همزمان رو دارن یا نه ؟

moosavi12
05-05-2013, 16:19
سلام کسی می دونه این مدل رو کجا می تونم پیدا کنم؟

airplay
08-05-2013, 21:19
کشور دوست و برادر چین :n01: