ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سرعت کم با SSD CORSAIR 120 FORCE GT

ebi1952
09-08-2012, 10:31
با سلام به اساتید محترم
چند روز پیش برای یکی از دوستان خوبم یه SSD با مشخصات ذکر شده گرفتیم. البته با تحقیقات زیاد.
حالا این هارد رو به یک سیستم با مادربرد ASUS P8P67 وصل کردیم. رو این سیستم یه هارد 1 ترا سامسونگ و ویندوز 7 ، 64 بیتی نصبه.
SSD رو به سیستم وصل کردیم و با چند تا نرمافزار تست گرفتیم:
همونطور که تو عکس پیداست تست اول با نرمافزار HD TUNE تو تست READ سرعت از 350 بیشتر نشده ، تو تست WRITE ارور داد که بقیه پارتیشن ها رو جدا کن( البته وقتی فقط این SSD رو به سیستم وصل کردیم و روش ویندوز ریختیم هم همین ارور رو داد و تست رایت رو نتونستم انجام بدم)

تو تست بعدی که با نرمافزار CrystalDiskMark هست سرعت خواندن از حدود 450 بیشتر نشد و سرعت نوشتن هم از 170

تو تست با نرمافزار ATTO هم سرعتها یه مقدار عجیبه یعنی سرعت خواندن از نوشتن بیشتره.

حالا دوستان با این تفاسیر چه نظری دارن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
09-08-2012, 10:35
اینکه سرعتش خوبه مشکلتون چیه ؟

ebi1952
09-08-2012, 10:49
اینکه سرعتش خوبه مشکلتون چیه ؟

با تشکر از اقا مهرداد برای سرعت پاسخگویی.
اولین مسئله اون ارور توی تست رایت با نرمافزار HD TUNE
دومین مسئله چرا سرعت خواندن در نرم افزار HD TUNE از 350 بیشتر نشده در صورتی که به نظر من حداقل باید بالای 450 میداد
سومین مسئله تو تست با نرمافزار CRYSTAL DISK MARK چرا سرعت نوشتن 174 شده.

ebi1952
09-08-2012, 11:36
یه نگاهی به این تست هم بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
09-08-2012, 20:23
با تشکر از اقا مهرداد برای سرعت پاسخگویی.
اولین مسئله اون ارور توی تست رایت با نرمافزار HD TUNE
دومین مسئله چرا سرعت خواندن در نرم افزار HD TUNE از 350 بیشتر نشده در صورتی که به نظر من حداقل باید بالای 450 میداد
سومین مسئله تو تست با نرمافزار CRYSTAL DISK MARK چرا سرعت نوشتن 174 شده.

سلام
برای تست write کلیه پارتیشنهای آن بایستی حذف بشن . در نتیجه برای تست write باید بصورت هارد دوم (غیر ویندوزی) در سیستم نصب بشه .

ebi1952
10-08-2012, 13:25
سلام
برای تست write کلیه پارتیشنهای آن بایستی حذف بشن . در نتیجه برای تست write باید بصورت هارد دوم (غیر ویندوزی) در سیستم نصب بشه .
در هر دو حالت هم تست گرفتم.
یعنی یک بار ssd رو به تنهایی روش ویندوز ریختم و تست کردم
و یک بار هم به صورت هارد دوم روی سیستم بستم و تست گرفتم.
ضمنا امروز این هارد رو روی یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همین ارور را میدهد و سرعتها یکی هستند.( asus p8z68 v)

ata.royalfalcon
10-08-2012, 16:04
در هر دو حالت هم تست گرفتم.
یعنی یک بار ssd رو به تنهایی روش ویندوز ریختم و تست کردم
و یک بار هم به صورت هارد دوم روی سیستم بستم و تست گرفتم.
ضمنا امروز این هارد رو روی یه سیستم دیگه هم امتحان کردم همین ارور را میدهد و سرعتها یکی هستند.( asus p8z68 v)

نکته مهم این هست که باید کلیه پارتیشنهای موجود خذف بشن ، بعبارت دیگه باید بصورت خام در بیاد و سپس تست write گرفته بشه .

ebi1952
10-08-2012, 18:28
نکته مهم این هست که باید کلیه پارتیشنهای موجود خذف بشن ، بعبارت دیگه باید بصورت خام در بیاد و سپس تست write گرفته بشه .
یعنی روی دیسک نباید هیچ پارتیشنی باشه یا به عبارتی دیسک نباید فرمت شده باشه. ممنون از راهنمایی فقط با دیسک ویندوز اگه این کارو بکنم خوبه یا نرمافزار خاصی رو پیشنهاد میکنین؟
بعد از این کار (یعنی زمانی که دیسک به صورت خام دراومد) میشه تست خوندن هم گرفت؟
بعضی فرومها که می خوندم میگفتن نرمافزار hd tune برای تست ssd مناسب نیست و بیشتر تاکید روی atto بود.شما یا بقیه دوستان چی نظری دارین؟ به عبارتی بهترین نرمافزار که بتونه به صورت واقعی و دقیق از یک ssd تست بگیره چیه؟ که با خیال راحت متوجه حد نهایت کارایی اون بشیم.

ata.royalfalcon
10-08-2012, 22:24
یعنی روی دیسک نباید هیچ پارتیشنی باشه یا به عبارتی دیسک نباید فرمت شده باشه. ممنون از راهنمایی فقط با دیسک ویندوز اگه این کارو بکنم خوبه یا نرمافزار خاصی رو پیشنهاد میکنین؟
بعد از این کار (یعنی زمانی که دیسک به صورت خام دراومد) میشه تست خوندن هم گرفت؟
بعضی فرومها که می خوندم میگفتن نرمافزار hd tune برای تست ssd مناسب نیست و بیشتر تاکید روی atto بود.شما یا بقیه دوستان چی نظری دارین؟ به عبارتی بهترین نرمافزار که بتونه به صورت واقعی و دقیق از یک ssd تست بگیره چیه؟ که با خیال راحت متوجه حد نهایت کارایی اون بشیم.

اگر میخواهید با HDtune تست write بگیرید کلیه پارتیشن باید حذف بشه ، بعبارت دقیقتر کل فضای موجود باید بصورت unallocated دربیاد . برای حذف پارتیشن کافیست از طریق disk management ویندوز روی کلیه پارتیشنها راست کلیک کنید و سپس گزینه delete volume رو بزنید تا بصورت unallocated دربیاد ، سپس تست write رو بزنید . بدیهی هست که SSD باید بصورت هارد دوم در سیستم نصب بشه .

نکته : برای دسترسی به برنامه disk management دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید .