ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای خرید لپ تاپ مناسب برای مهندسی مکانیک~تا 3 میلیون!خیلی فوری!!!!!!!!!!!

arsalantottijadid
09-08-2012, 02:25
سلام من دانشجوی مکانیکم و تا چند روز دیگه قصد دارم لپ تاپ بخرم اینور اونورم خیلی تحقیق کردم اما بیشتر سردرگم شدم!!!!

بودجه هم تا 3 تومن دارم که سخت جورش کردم واسه همین میخوام یه چیز باشه که چند سال عوضش نکنم و اذیتم نکنه

نرم افزار های مکانیکم سنگینن مثل CATIA اونارم باید بکشه،بازی هم میکنم،در حد PES و FIFA باشه عیبی نداره!!

اولویت هام:
1-CPU قوی!!!
2-وزن کم که خیلی خیلی مهمه و شیک بودن :3:
3-گرافیک

وزن بالای 2،2 فک نکنم بگیرم،ینی نمیگیرم!!

سونی سری s مدنظرم هست،فقط نمیدونم کانفیگش خوبه و میکشه یا نه :44:
ممنون میشم زود کمکم کنید از سردرگمی در بیام!!مرسییییییییییییییییی یییی!!:11:

arsalantottijadid
09-08-2012, 12:37
ای بابا کسی نیست یه مشورتی به ما بده؟؟!!!:41:
چون تازه واردیم تحویل نمیگیرید یا چی..!؟!!

Phoenix84
09-08-2012, 15:15
سری S سونی هم corei7 داره هم corei5 به نظرم 5 هم میتونه نرم افزارهای مکانیکو در حد کارای دانشجویی جوابگو باشه حالا7 هم گرفتی چه بهتر.pes و fifa که با همون گرافیک پردازنده هم عالی اجرا میشن صفحه نمایش هم که full hd هست و برای کارای طراحی محیط وسیعی میده وزنش هم 15 اینچ2کیلو هست البته گرافیک 640LE هم داره.در مجموع نظر بنده مثبت هست.

bahman30
09-08-2012, 15:37
میتونی y580 برداری گرافیک خیلی قوی داره،asus n56 و Acer v3 i7

metallover
09-08-2012, 16:04
منم با y580 موافقم خداییش لپتاپ کار درستیه و تو کار سنگین کم نمیاره البته اگه سازگار full hd ش رو وارد کرده خیلی بهتر بود.در ضمن وزن 2200 رو گفتی من هر چی لپتاپ i7 میشناسم لااقل دوکیلو و نیم هستن.کانفیگ کامل این y580 رو میزارم تا کاملا" از مشخصاتش اطلاع داشته باشی:

lenovo y580

CPU
Intel Core i7 3610QM@2.3GHz (Turbo Boost 3.3GHz), 6MB L3 Cache

Memory
DDRIII 8GB 1600MHz (Dual Channel)

Hard Disk Capacity
64GB SSD + 750GB SATA 5400RPM

Optical Drive
Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)

Graphic
Nvidia GeForce GTX 660M 2GB
Intel HD Graphics 4000

Display
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD

Communication
Intel Centrino N-2200 Wireless Network Adapter
Atheros AR8161/8165 PCI-E 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth 4.0

Security
One Key Recovery
Kensington Lock

Ports
2 x USB 3.0 ports
2 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
Mic

Others
Keyboard: Arabic & English, Num-Pad
One Key Theatre II

Weight
2.8 Kg

Battery
6Cell 72Wh (Up to 5 hours)

Color
Dark Grey

Operating System
DOS

این لپتاپ فوق العاده ایه فقط وزنش از اونی که شما گفتید بیشتره.در مورد سونی هم کلا" از فکر خریدش بیا بیرون چون قیمتها ش بسیار بالا و کانفیگهاش پایینه یعنی کاملا" غیر اقتصادیه.در مورد اون رنج وزنی که مشخص کردی لااقل نیم کیلو بیشترش کن چون هرچی لپتاپ کار درست من میشناسم بالای دو کیلو ونیمه.

h!tman
09-08-2012, 16:33
وزن بالای 2.2 و این انتظارات ؟
یا باید قید وزن رو بزنید
یا برید سراغ مکبوک و قید گرافیک رو بزنید. مکبوک پرو با کانفیگ Ci7 حدود 3.200
یا با کانفیگ 6750 فکرکنم حدود 3.400

arsalantottijadid
10-08-2012, 03:38
منم با y580 موافقم خداییش لپتاپ کار درستیه و تو کار سنگین کم نمیاره البته اگه سازگار full hd ش رو وارد کرده خیلی بهتر بود.در ضمن وزن 2200 رو گفتی من هر چی لپتاپ i7 میشناسم لااقل دوکیلو و نیم هستن.کانفیگ کامل این y580 رو میزارم تا کاملا" از مشخصاتش اطلاع داشته باشی:

lenovo y580

CPU
Intel Core i7 3610QM@2.3GHz (Turbo Boost 3.3GHz), 6MB L3 Cache

Memory
DDRIII 8GB 1600MHz (Dual Channel)

Hard Disk Capacity
64GB SSD + 750GB SATA 5400RPM

Optical Drive
Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)

Graphic
Nvidia GeForce GTX 660M 2GB
Intel HD Graphics 4000

Display
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD

Communication
Intel Centrino N-2200 Wireless Network Adapter
Atheros AR8161/8165 PCI-E 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth 4.0

Security
One Key Recovery
Kensington Lock

Ports
2 x USB 3.0 ports
2 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
Mic

Others
Keyboard: Arabic & English, Num-Pad
One Key Theatre II

Weight
2.8 Kg

Battery
6Cell 72Wh (Up to 5 hours)

Color
Dark Grey

Operating System
DOS

این لپتاپ فوق العاده ایه فقط وزنش از اونی که شما گفتید بیشتره.در مورد سونی هم کلا" از فکر خریدش بیا بیرون چون قیمتها ش بسیار بالا و کانفیگهاش پایینه یعنی کاملا" غیر اقتصادیه.در مورد اون رنج وزنی که مشخص کردی لااقل نیم کیلو بیشترش کن چون هرچی لپتاپ کار درست من میشناسم بالای دو کیلو ونیمه.

من این مدل از سونی رو مدنظر داشتم چون وزنش واقعا خوبه،اما نمیدونم بقوله شما کار درست هست یا نه،از نظر CPU و گرافیک چطوره به نظرتون؟؟!!قیمتش هم حدود 2,800,000!

CPU

Model
Core i7 2640M

Clock Speed
2.8 GHZ Up To 3.5 GHZ

Cache Memory
4 MB

TDP
35 Watt

process technology
32 Nm

3D Mark
avg: 3948 47%

Announcement Date
09/04/2011

RAM

Memory Cap
6 GB

FSB
1333 MHZ

VGA

manufacturer
AMD

Model
Radeon HD 6630M

Memory Type
DDR3

Dedicate Memory
1 GB

Core Speed
485 MHZ

Shader Speed
485 MHZ

Memory Speed
800 MHZ

Memory Bus Width
128 Bit

Direct X Support
DirectX 11, Shader 5.0

Process Technology
40 nm

Announcement Date
04.01.2011

HDD

Memory Cap
640 GB

Speed
5400 RPM

DISPLAY

Type
LED

Resolotion
FULL HD

Size
15.5

ODD

Type
DVD RW

OS

Version
7HP

OTHER

WebCam

Blutooth

WiFi

HDMI

Weight
1.9 Kg

Further
FP

arsalantottijadid
10-08-2012, 03:41
وزن بالای 2.2 و این انتظارات ؟
یا باید قید وزن رو بزنید
یا برید سراغ مکبوک و قید گرافیک رو بزنید. مکبوک پرو با کانفیگ Ci7 حدود 3.200
یا با کانفیگ 6750 فکرکنم حدود 3.400

این مدل که بالا گذاشتم وزنش 1,9 هست،به نظرتون انتظاراتمو برآورده نمیکنه؟!!:44:

در مورد اپل هم سیستم عاملش تنها مشکلمه آخه برنامه های مکانیک واسه مک یا نیستن یا خیلی گرونن!!

arsalantottijadid
10-08-2012, 04:45
سری S سونی هم corei7 داره هم corei5 به نظرم 5 هم میتونه نرم افزارهای مکانیکو در حد کارای دانشجویی جوابگو باشه حالا7 هم گرفتی چه بهتر.pes و fifa که با همون گرافیک پردازنده هم عالی اجرا میشن صفحه نمایش هم که full hd هست و برای کارای طراحی محیط وسیعی میده وزنش هم 15 اینچ2کیلو هست البته گرافیک 640LE هم داره.در مجموع نظر بنده مثبت هست.

کانفیگ مدل مورد نظرمو پایینتر گذاشتم،cpu و گرافیکش چطوره؟!!واسه اون بازیها!!
برنامه هایی که کار میکنم معمولا سنگینن آخه!!

metallover
10-08-2012, 10:07
من این مدل از سونی رو مدنظر داشتم چون وزنش واقعا خوبه،اما نمیدونم بقوله شما کار درست هست یا نه،از نظر CPU و گرافیک چطوره به نظرتون؟؟!!قیمتش هم حدود 2,800,000!

CPU

Model
Core i7 2640M

Clock Speed
2.8 GHZ Up To 3.5 GHZ

Cache Memory
4 MB

TDP
35 Watt

process technology
32 Nm

3D Mark

Announcement Date
09/04/2011

RAM

Memory Cap
6 GB

FSB
1333 MHZ

VGA

manufacturer
AMD

Model
Radeon HD 6630M

Memory Type
DDR3

Dedicate Memory
1 GB

Core Speed
485 MHZ

Shader Speed
485 MHZ

Memory Speed
800 MHZ

Memory Bus Width
128 Bit

Direct X Support
DirectX 11, Shader 5.0

Process Technology
40 nm

Announcement Date
04.01.2011

HDD

Memory Cap
640 GB

Speed
5400 RPM

DISPLAY

Type
LED

Resolotion
FULL HD

Size
15.5

ODD

Type
DVD RW

OS

Version
7HP

OTHER

WebCam

Blutooth

WiFi

HDMI

Weight
1.9 Kg

Further
FP

این مدل سی پی یو اش قدیمیه رمش کمه و کلا" کانفیگش نسبت به بقیه پایینتره .حالا شما اگه فقط وزن رو در نظر داشته باشی مطمئنا" لپتاپ قوی گیرت نمیاد.اگر میخوای لپتاپ با سی پی یو i7 بگیری فقط لپتاپ هایی رو بگیر که سی پی یو نسل سوم (ivy bridge ) داشته باشن یعنی 3610و3612 که اولی قویتره.من نمیدونم چرا شما اینقدر به وزن حساسید نیم کیلو بیشتر که چیزی نیست .این لپتاپ سونی که گفتی اصلا" به قیمت 2800 نمیارزه و خریدش واقعا" پول دورریختنه.برای کار هایی که مد نظر داری لپتاپی بخر با سی پی یو 3610 و رم 8 حالا هر مارکی که دلت خواست ولی این دو مشخصه رو در نظر داشته باش و ssd داشتن لپ تاپ هم خیلی بهت کمک میکنه .

h!tman
10-08-2012, 11:15
این مدل که بالا گذاشتم وزنش 1,9 هست،به نظرتون انتظاراتمو برآورده نمیکنه؟!!:44:

در مورد اپل هم سیستم عاملش تنها مشکلمه آخه برنامه های مکانیک واسه مک یا نیستن یا خیلی گرونن!!
یک لپ تاپی که بتونه زیر فشار کتیا یا امثالهم بمونه یا نیازی به یک کول پد نیم کیلویی داره، در هر صورت وزنش میره بالا. یا نیازی به یک کولینگ خوب داره که همون Y580 خیلی کولینگ خوبی داره.
در هر صورت شما کارتون وبگردی نیست که بتونید یک اولترابوک یا یک لپ تاپ سبک رو بردارید.
از نظر برنامه های مک هم حق با شماست.فکر کنم کتیا مک حدود 250دلار باشه

batlagh
10-08-2012, 17:22

Model
Core i7 2640M

Clock Speed
2.8 GHZ Up To 3.5 GHZ

Cache Memory
4 MB

TDP
35 Watt

process technology
32 Nm

3D Mark

Announcement Date
09/04/2011

Memory Cap
6 GB

FSB
1333 MHZ

manufacturer
AMD

Model
Radeon HD 6630M

Memory Type
DDR3

Dedicate Memory
1 GB

Core Speed
485 MHZ

Shader Speed
485 MHZ

Memory Speed
800 MHZ

Memory Bus Width
128 Bit

Direct X Support
DirectX 11, Shader 5.0

Process Technology
40 nm

Announcement Date
04.01.2011

Memory Cap
640 GB

Speed
5400 RPM

Type
LED

Resolotion
FULL HD

Size
15.5

Type
DVD RW

Version
7HP

WebCam

Blutooth

WiFi

HDMI

Weight
1.9 Kg

Further
FP

این مدل سی پی یو اش قدیمیه رمش کمه و کلا" کانفیگش نسبت به بقیه پایینتره .حالا شما اگه فقط وزن رو در نظر داشته باشی مطمئنا" لپتاپ قوی گیرت نمیاد.اگر میخوای لپتاپ با سی پی یو i7 بگیری فقط لپتاپ هایی رو بگیر که سی پی یو نسل سوم (ivy bridge ) داشته باشن یعنی 3610و3612 که اولی قویتره.من نمیدونم چرا شما اینقدر به وزن حساسید نیم کیلو بیشتر که چیزی نیست .این لپتاپ سونی که گفتی اصلا" به قیمت 2800 نمیارزه و خریدش واقعا" پول دورریختنه.برای کار هایی که مد نظر داری لپتاپی بخر با سی پی یو 3610 و رم 8 حالا هر مارکی که دلت خواست ولی این دو مشخصه رو در نظر داشته باش و ssd داشتن لپ تاپ هم خیلی بهت کمک میکنه .

این لپ تاپی که فرمودید فقط سبک هست ولاغیر!
نیم کیلو سبکی به نظر من که اصلا نمی صرفه! مثلا با همین مشخصات میشه یه لپ تاپ گرفت در حدود 1.700 ! ! !
نیم کیلو واقعا 1 میلیون می ارزه! :D! ؟

نمی دونم شاید واقعا وزن براتون دردسر هست !
لپ تاپ z480 اگر I7 توی ایران گیرتون بیاد شاید گزینه مناسبی باشد (14 اینچ می باشد)

سونی هم انقدر ها جذاب نیست! یکی از دوستانم داشتند و باهاش کار کردم فقط ظاهر خیلی خوبی داره! کارایی رو باید با دید شک برانگیز بهش نگاه کرد!

یک لپ تاپی که بتونه زیر فشار کتیا یا امثالهم بمونه یا نیازی به یک کول پد نیم کیلویی داره، در هر صورت وزنش میره بالا. یا نیازی به یک کولینگ خوب داره که همون Y580 خیلی کولینگ خوبی داره.
در هر صورت شما کارتون وبگردی نیست که بتونید یک اولترابوک یا یک لپ تاپ سبک رو بردارید.
از نظر برنامه های مک هم حق با شماست.فکر کنم کتیا مک حدود 250دلار باشه

فکر می کنم کتیا نسخه student به این قیمت باشه! (تازه مطمئن نیستم! چنین چیزی وجود داشته باشه!)
وگرنه کتیا شنیده ام ایران خودرو چند سال پیش خرید به قیمت 110 میلیون!
تازه به قیمت های میلیاردی هم شنیده ام ! که خیلی معتبر نبوده این شنیده ها! اما 110 میلیونه معتبر بود! (با دلار الان میشه 220 میلیون تومان! :d)

حمید031090
10-08-2012, 17:56
داداش...دوستان راست می گن با این وزن کم لپ تاپ خوبی پیدا نمی کنی ...من خودم سونی دارم و بهت پیشنهاد می دم ""تا دم اخر به سخنان و راهنمایی های دوستات و غیره گوش کن اما فقط اون مدلی رو سفارش بده که باب میلته...!!!""
من sony f236 دارم اتوکد رو در 2 ثانیه لود می کنه ...همون اتوکد در لپ تاپ های دیگه به هیچ وجه زیر 20 ثانیه بالا نمیاد...
حالا اجازه بده ملتی که کیفیت ساخت سونی رو ندیدند و دل به لپ تاپ های معمولی بستند بگن:"""سونی پول برند می خوره ...اشغاله...بی کیفیته...و در اخر زشته!!!!!!!!""""
اگر دقت کنی اکثرا می گن سونی صفحه نمایش خوبی داره ....می دونی چرا؟؟؟چون فقط از پشت ویترین مغازه ها تونستند که lcd , led سونی رو ببینند همون نمایشگرهایی که بعضا به 4 یا 5 میلیمتر ضخامت هم رسیدند....این یعنی تکنولوژیه ساخت ...یعنی کیفیت و زیبایی
بنده ادم متعصبی نیستم و برند های دیگه هم برای من کاملا قابل احترامه مثلا همین لپ تاپ لنووو معرفی شده در بالا بسیار قدرتمند به نظر میاد....
اما برای یه مکانیک که کی خواد با کتیا و انسیس و ...کار کنه "نباید"وزن اهمیتی داشته باشه البته نه اینکه یه لپ تاپ 4 کیلویی برداری...نه ...منظورم اینه که یه لپ تاپ تا 3 کیلو می تونه از نظر وزن مناسب باشه چرا که خودم مکانیکم در شرکتی کار می کنم که اکثرا لپ تاپ ها 2.8 تا 3 کیلو وزن دارند و هیچ شکایتی از نظر سنگینی وجود نداره.......بیشتر cpu اهمیت داره و """کولینگ"""این تجربه بنده هست

arsalantottijadid
10-08-2012, 18:37

ممنون میرم بگردم ببینم میتونم با این مشخصات زیر 2,5 پیدا کنم یا نه؛لطف کردید؛دمت گرم!:11:

arsalantottijadid
10-08-2012, 19:15
داداش...دوستان راست می گن با این وزن کم لپ تاپ خوبی پیدا نمی کنی ...من خودم سونی دارم و بهت پیشنهاد می دم ""تا دم اخر به سخنان و راهنمایی های دوستات و غیره گوش کن اما فقط اون مدلی رو سفارش بده که باب میلته...!!!""
من sony f236 دارم اتوکد رو در 2 ثانیه لود می کنه ...همون اتوکد در لپ تاپ های دیگه به هیچ وجه زیر 20 ثانیه بالا نمیاد...
حالا اجازه بده ملتی که کیفیت ساخت سونی رو ندیدند و دل به لپ تاپ های معمولی بستند بگن:"""سونی پول برند می خوره ...اشغاله...بی کیفیته...و در اخر زشته!!!!!!!!""""
اگر دقت کنی اکثرا می گن سونی صفحه نمایش خوبی داره ....می دونی چرا؟؟؟چون فقط از پشت ویترین مغازه ها تونستند که lcd , led سونی رو ببینند همون نمایشگرهایی که بعضا به 4 یا 5 میلیمتر ضخامت هم رسیدند....این یعنی تکنولوژیه ساخت ...یعنی کیفیت و زیبایی
بنده ادم متعصبی نیستم و برند های دیگه هم برای من کاملا قابل احترامه مثلا همین لپ تاپ لنووو معرفی شده در بالا بسیار قدرتمند به نظر میاد....
اما برای یه مکانیک که کی خواد با کتیا و انسیس و ...کار کنه "نباید"وزن اهمیتی داشته باشه البته نه اینکه یه لپ تاپ 4 کیلویی برداری...نه ...منظورم اینه که یه لپ تاپ تا 3 کیلو می تونه از نظر وزن مناسب باشه چرا که خودم مکانیکم در شرکتی کار می کنم که اکثرا لپ تاپ ها 2.8 تا 3 کیلو وزن دارند و هیچ شکایتی از نظر سنگینی وجود نداره.......بیشتر cpu اهمیت داره و """کولینگ"""این تجربه بنده هست

منم واسه کیفیتش رفتم سمت سونی،سال پیش گول کانفیگ بالا و قیمت پایین (نسبت به سونی) رو خوردم و msi گرفتم و نصف قیمت ردش کردم،حالا دیگه نمیخوام اونطوری بشه،اما دوستان میگن این کانفیگ از سونی که گذاشتم زیاد جالب نیست،پولم در همین حده 3 بیشتر ندارم!!!
نمیدونم چه کنم قید سونی رو بزنم یا همینو بردارم!!!

h!tman
10-08-2012, 19:55
شما به نظرم قید وزن رو بزنید و Y 580 بردارید
سونی در مقابل لنوو از نظر کیفیت هیچی برای گفتن نداره.

em0fashionb0y
10-08-2012, 20:01
من
سونی
وام
ک.م.ی.ت.ه ا.م.د.ا.د ا.م.ا.م
f236 !!!!
سونی کیه اصلا خریداری نداره واقعا ...
خریدار ایرانی که تا همین چند سال پیش به خاطر اسم سونی می خرید الان انقدر فهمیده که سونی چیه و اصلا بهش فکر هم نمی کنه ...
مردم تو همه چی آگاهن و پول الکی به چیزی که ارزش نداره نمی دن ...

em0fashionb0y
10-08-2012, 20:05
بهترین برند واسه خرید یا اچ پی هست یا اسوس ...
اچ پی سری 7000 و اسوس سری N ...
لنوو هم خوبه البته خیلی بزرگ و ضخیمه و قیافه جالبی نداره ...
اصلا درست نیست 3 تومن به سونی بدی که هیچی نداره ...

ali_enj
10-08-2012, 20:09
یه نگاه به اینا بنداز.

بهترین لپتاب های فوق سبک سال 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arsalantottijadid
11-08-2012, 00:31
شما به نظرم قید وزن رو بزنید و Y 580 بردارید
سونی در مقابل لنوو از نظر کیفیت هیچی برای گفتن نداره.

کیفیت ساخت که منظورتون نیست؟؟!! آخه از نظر قیافه خیلی داغونه لنووو!!!لپ تاپ باید شیک باشه!!!

h!tman
11-08-2012, 00:53
کیفیت ساخت که منظورتون نیست؟؟!! آخه از نظر قیافه خیلی داغونه لنووو!!!لپ تاپ باید شیک باشه!!!
لپ تاپ های سری Y توی عکس زیاد خوشگل نیستند.
بخواید چند تا عکس فردا میگیرم. روی قاب اصلیش خالکوبی داره و داخلش هم آلومینیومیه . کیبورد قشنگی هم داره . همینطور خنک کننده مسی داره
لنوو خرکارترین برند لپ تاپه. خیالتون ازین بابت راحت

حمید031090
11-08-2012, 00:55
ببین اقای em0fashionb0yر تو تا دیروز به خاطر شتهیات گفتن دم به ساعت مورد توهین نه تنها کاربران فعال و عادی بلکه مدیران و ناظران واقع می شدی ...!!!حالا دوباره بعد از اوووووووون همه تحقیر شدن و توهین شدن و بن شدن که به خدا قسم اگر الاغ هم اونقدر توهین می شد تا حالا از پا در اومده بود از فرط شرمندگی و خجالت...اما تو دوباره زبون باز کردی و باز گفتی hp hp hp
حالا هم که زبوننت بیشتر چرخیده ""بزرگتر شدی""اسم مدل های دیگه از برندهای دیگرو هم میاری...!!!
اما ادم های فقیر الفرهنگی مثل تو که توهین شدن و توهین کردن دیگران براشون شده ""اب و نون ""و از دار دنیا همین کار رو هم از اجداد بی ریششون به ارث بردن برای رفع عقده های زندگی که همشون هم از دوران کودکی شروع میشه میان و با بی ارزش ترین لوازم زندگی شروع به خودنمایی می کنند تا مورد توجه قرار گیرند تا شاید بتونن کمبود محبت رو که از کودکی داشتند جبران کنند

arsalantottijadid
11-08-2012, 01:00
ببین اقای em0fashionb0yر تو تا دیروز به خاطر شتهیات گفتن دم به ساعت مورد توهین نه تنها کاربران فعال و عادی بلکه مدیران و ناظران واقع می شدی ...!!!حالا دوباره بعد از اوووووووون همه تحقیر شدن و توهین شدن و بن شدن که به خدا قسم اگر الاغ هم اونقدر توهین می شد تا حالا از پا در اومده بود از فرط شرمندگی و خجالت...اما تو دوباره زبون باز کردی و باز گفتی hp hp hp
حالا هم که زبوننت بیشتر چرخیده ""بزرگتر شدی""اسم مدل های دیگه از برندهای دیگرو هم میاری...!!!
اما ادم های فقیر الفرهنگی مثل تو که توهین شدن و توهین کردن دیگران براشون شده ""اب و نون ""و از دار دنیا همین کار رو هم از اجداد بی ریششون به ارث بردن برای رفع عقده های زندگی که همشون هم از دوران کودکی شروع میشه میان و با بی ارزش ترین لوازم زندگی شروع به خودنمایی می کنند تا مورد توجه قرار گیرند تا شاید بتونن کمبود محبت رو که از کودکی داشتند جبران کنند

ایدیشو عوض کرده نشناختم!!!
گویا ایشون به برند HP خیلی علاقه دارن،برند خوبی هم هست اما مثل اینکه خرابیش بالاست،من از نزدیک دیدم!!!

arsalantottijadid
11-08-2012, 01:04
بخواید چند تا عکس فردا میگیرم. روی قاب اصلیش خالکوبی داره و داخلش هم آلومینیومیه . کیبورد قشنگی هم داره . همینطور خنک کننده مسی داره

من یکشنبه میرم تهران واسه خرید و فقط پایتختو میشناسم،اونجا نمایندگی سازگار هست؟!!
میشه کار کرد با لپ تاپ؟!!اگه ایسوس یا لنوو هم با وزن زیر 3 (2,2 باشه خوبه) پیدا کنم شاید نظرم عوض شه و سونی نگیرم!
اما لپ تاپی که پشتش مارک VAIO خورده به نظرم یه چیز دیگست!!!آدم کار که میکنه باهاش تفاوت و میفهمه!!:8:

حمید031090
11-08-2012, 01:18
و در پایان به این تاپیک نگاه کنید ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این تاپیک همین اقای em0fashionb0y که البته نام کاربریش رو الان به خاطر بن شدن های متوالی عوض کرده((اما ساختار نام کاربری فرقی نکرده!!!emo***boy)))ببینید که این ادم چقدر باید رو داشته باشه که بعد از این همه سرزنش ها و تحقیر ها و ...بازم به فعالیتش در این انجمن ها ادامه میده
اگر دقت کنید می بینید 12 نفر هم از ناظر انجمن اقایzimka_14162 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تشکر کردند!

batlagh
11-08-2012, 12:24

این چیزی که شما می خواهید فقط مک بوک پرو رتینا هست! (که البته حدود 5 میلیون تومان هست!) توانایی + زیبایی + وزن کم
که با برنامه های مکانیکی در تضاد هست!

نمی دونم اما همان راه حلی که یه بار عرض کردم یه بنده خدایی گرفته بود و در کنار os یه ویندوز سون هم نصب کرده بود (البته این بنده خدا رشتش هم مکانیکی نبود و باز برای تدوین حتی این کار رو کرده بود!!!!)
و بعدش ازش پرسیدم چه جوری هاست؟
گفت مک و ویندوز مثل سنی و شیعه هستند هیچ وقت با هم کنار نمیان!
اما دیگه راه حلی هست!

این پست ها و تاپیک ها رو مشاهده بفرمایید مفید هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahsmahs
11-08-2012, 12:44
من یکشنبه میرم تهران واسه خرید و فقط پایتختو میشناسم،اونجا نمایندگی سازگار هست؟!!
میشه کار کرد با لپ تاپ؟!!اگه ایسوس یا لنوو هم با وزن زیر 3 (2,2 باشه خوبه) پیدا کنم شاید نظرم عوض شه و سونی نگیرم!
اما لپ تاپی که پشتش مارک VAIO خورده به نظرم یه چیز دیگست!!!آدم کار که میکنه باهاش تفاوت و میفهمه!!:8:

سونی خیلی برند خوبیه :)
در مورد مک هم فقط بدرد کسانی می خوره که یا با لپ پاکشون کاری جز کلاس گذاشتن ندارند یا کسانی که فقط گرافیک کار می کنند

ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2

em0punkl0ve
11-08-2012, 13:50
جوابتو نمیدم ...
چون کم میاری و اصولا مال این حرفا نیستی و اینجا جاش نیست ...

h!tman
11-08-2012, 14:37
هم پایتخت.هم ایران،هم رضا، هم ایرانیان،هم پارسیان، همشون نمایندگیشو دارن

metallover
11-08-2012, 19:13
به asus n56vz هم یه نگاهی بیندازی بدنیست لپتاپ گردن کلفتیه و یکی از مهمترین مزایاش full hd بودن صفحه نمایششه.کانفیگش هم اینه:

Processor: Intel Core i7 3610QM 2.3 GHz
Ram :8
HDD :1TB
Screen :15.6
Graphic :GT 650GF 2G
Weight :2.7

Full HD+BD
اینو من با گارانتی سریر دیدم 2450 که البته یه مدل hp هست بنام dv6 t7000 که کانفیگش شبیه به اینه ولی full hd نیست و حداقل 210-220 تومن ارزونتره.در ضمن باید بگم که پاساژ پایتخت گرونفروش ترین پاساژ کامپیوتر تهرانه وحتی تا 50 تومن در مورد بعضی لپتاپ های گرونقیمت با پاساژهای خیابون ولیعصر تفاوت قیمت داره.

arsalantottijadid
12-08-2012, 03:35
به asus n56vz هم یه نگاهی بیندازی بدنیست لپتاپ گردن کلفتیه و یکی از مهمترین مزایاش full hd بودن صفحه نمایششه.کانفیگش هم اینه:

Processor: Intel Core i7 3610QM 2.3 GHz
Ram :8
HDD :1TB
Screen :15.6
Graphic :GT 650GF 2G
Weight :2.7

Full HD+BD
اینو من با گارانتی سریر دیدم 2450 که البته یه مدل hp هست بنام dv6 t7000 که کانفیگش شبیه به اینه ولی full hd نیست و حداقل 210-220 تومن ارزونتره.در ضمن باید بگم که پاساژ پایتخت گرونفروش ترین پاساژ کامپیوتر تهرانه وحتی تا 50 تومن در مورد بعضی لپتاپ های گرونقیمت با پاساژهای خیابون ولیعصر تفاوت قیمت داره.

آره شنیدم گرونه،اما مدل هاش متنوع تره،اونجا میبینم انتخاب میکنم بعدش میرم ولیعصر میگیرم :20:

در مورد این ایسوس هم تحقیق کردم،مثل اینکه داغ میکنه،سنگینم هست،کلا ایسوس مالی نیست،اما لنووو کارش درسته و بدیش فقط وزنه،اگه از نزدیک شیک باشه خوبه اما اگه مثل عکس باشه بنظرم ارزش خرید نداره و حاظرم واسه کانفیگ پایینتر سونی پول بیشتر بدم :13:

arsalantottijadid
12-08-2012, 03:38
این چیزی که شما می خواهید فقط مک بوک پرو رتینا هست! (که البته حدود 5 میلیون تومان هست!) توانایی + زیبایی + وزن کم
که با برنامه های مکانیکی در تضاد هست!

نمی دونم اما همان راه حلی که یه بار عرض کردم یه بنده خدایی گرفته بود و در کنار os یه ویندوز سون هم نصب کرده بود (البته این بنده خدا رشتش هم مکانیکی نبود و باز برای تدوین حتی این کار رو کرده بود!!!!)
و بعدش ازش پرسیدم چه جوری هاست؟
گفت مک و ویندوز مثل سنی و شیعه هستند هیچ وقت با هم کنار نمیان!
اما دیگه راه حلی هست

این پست ها و تاپیک ها رو مشاهده بفرمایید مفید هست:

تاپیک ها رو خوندم حرف شما کاملا درسته،مک به کارمون نمیاد!
هرکار کنم هم تهش به این دو مدل سونی و لنووو میرسم!!!
فردا میرم تهران دیگه هر چی شد شد!!!!

fk_u
12-08-2012, 11:59

سلام
وقت کردید عکس بزارید از نزدیک چند جهت . تو عکسی که این سایت ها میزارند جالب نیست.
y هم مثل z هست ظاهرش یکیه؟
ممنون

arsalantottijadid
16-08-2012, 00:57
آقا بالاخره رفتم این سونی رو گرفتم ظاهرش عالیه به نظرم،در ضمن آمار قیمت همه برند هارو دارم اگه کسی میخواد مدل رو بگه تا بذارم براش:3:

batlagh
16-08-2012, 04:32
آقا بالاخره رفتم این سونی رو گرفتم ظاهرش عالیه به نظرم،در ضمن آمار قیمت همه برند هارو دارم اگه کسی میخواد مدل رو بگه تا بذارم براش:3:

مبارک باشه
حالا برنامه های مکانیکی نصب بفرمایید ببینید چه جوری هاست؟
اگر مثلا امکانش براتون بود روی یه لپ تاپ دیگه هم مقایسه ای یه مثلا تحلیل با انسیس می گذاشتید و.... خیلی خوب میشد ببینیم آخرش کدامیک کارایی بهتری دارند!

l2eza.d
16-08-2012, 09:36

ممنون. مبارک باشه ، اگه قیمت اینا رو گرفتی :
y580 با ssd و بدون ssd
hp dv6 t7000
n56vz asus

sobhan93
16-08-2012, 12:14
آقا بالاخره رفتم این سونی رو گرفتم ظاهرش عالیه به نظرم،در ضمن آمار قیمت همه برند هارو دارم اگه کسی میخواد مدل رو بگه تا بذارم براش:3: مبارکه.به سلامتی/ چه مدلی گرفتی؟ چقدر قیمتش بود ؟

arsalantottijadid
16-08-2012, 18:33
مبارک باشه
حالا برنامه های مکانیکی نصب بفرمایید ببینید چه جوری هاست؟
اگر مثلا امکانش براتون بود روی یه لپ تاپ دیگه هم مقایسه ای یه مثلا تحلیل با انسیس می گذاشتید و.... خیلی خوب میشد ببینیم آخرش کدامیک کارایی بهتری دارند!

ممنون فعلا فقط نصب کردم و کار سنگین نکردم فعلا که اذیت نکرده خیلی راضیم،امتحان کردم نتیجه رو میگم

arsalantottijadid
16-08-2012, 18:38
مبارکه.به سلامتی/ چه مدلی گرفتی؟ چقدر قیمتش بود ؟

مرسی داداش سری S بود ایران رهجو اصلا نداشت با گارانتی لپ تاپ آرنا 2،770! مدلشم SE2EFX کانفیگم تو صفحات قبل هست،اسیر وزنشم:8:

sobhan93
16-08-2012, 18:43
ی بازی مثل بتلفیلد3 نصب کن ببین اوضاع چطوره یا arma2 :D

arsalantottijadid
16-08-2012, 18:46
ممنون. مبارک باشه ، اگه قیمت اینا رو گرفتی :
y580 با ssd و بدون ssd
hp dv6 t7000
n56vz asus

مرسی داداش،

Y580 SSD,NO 2,320,000

Y580 SSD,64GB 2.489.000

HP DV6 T7000 2.290.000

ASUS N56 اصلا پیدا نکردم هرچی گشتم!!!

قیمت ها واسه دیروزه،ارزونتر هم میشه گرفت چون مال پایتخته!!!

phenomen
16-08-2012, 19:09
عزیزان بهتر از اینها هست یا نه
lenovo Y580
asus 56vz
asus76vz
hp v6 t7000
بدون در نظر گرفتن رنج قیمت اگر بهتر هست بگید
من و تو سایت ها همینا رو پیدا کردم البته بهتر هم بود مثل لب تاپ های eurocom که غولین واسه خودشون alienware mx18 r2 ولی فکر نمی کنم تو ایران پیدا شن(لااقل تو این سال نمیان)
فقط اگه بهتر چیز دیگه هست لطف کنین معرفی کنین. ممنون

metallover
16-08-2012, 19:45
lenovo Y580
asus 56vz
asus76vz
hp v6 t7000
من و تو سایت ها همینا رو پیدا کردم البته بهتر هم بود مثل لب تاپ های eurocom که غولین واسه خودشون alienware mx18 r2 ولی فکر نمی کنم تو ایران پیدا شن(لااقل تو این سال نمیان)

اینهایی که گفتی بهترین ها در رنج 2 تا 3 میلیون تومن هستن و از اینها بهتر تو این رنج قیمت نداریم فقط از بین اونها من asus n76vz رو هنوز ندیدم آورده باشن n56vz هم بسختی پیدا میشه .البته اگه n76vz رو وارد کنن خیلی عالیه چون صفحه نمایشش 17.3 اینچه.از این ها قویتر بخوای لپتاپ های مخصوص گیمینگ هستن که قیمتهاشون از 3 میلیون شروع میشه ببالا.تو بین اینها ارزونترینشون hp dv6 t7000 هست با قیمت دو میلیون و دویست خورده ای.

fusion
16-08-2012, 20:15
مرسی داداش،

Y580 SSD,NO 2,320,000

Y580 SSD,64GB 2.489.000

HP DV6 T7000 2.290.000

داداش این hp که نوشتی با گارانتی هست یا بدون گارانتی؟!اسم مغازه رو هم بگو...

arsalantottijadid
17-08-2012, 02:21
داداش این hp که نوشتی با گارانتی هست یا بدون گارانتی؟!اسم مغازه رو هم بگو...

واسه لنوو گارانتی 2ساله سازگار فروشگاه فن آوران پایتخت طبقه اول واحد 105 (نگم بهتره آخه تبلیغ میشه!!!)
اچ پی هم شهرام رایانه،گارانتی داره اما نمیدونم چیه!!!

arsalantottijadid
17-08-2012, 02:22
lenovo Y580
asus 56vz
asus76vz
hp v6 t7000

حداقل رنج قیمت رو مشخص کن حدودی!!

phenomen
17-08-2012, 09:04
حداقل رنج قیمت رو مشخص کن حدودی!!
2 .5 تا 4 میلیون تومن یه چیزی می خوام که ارزش این همه پولو داشته باشه

ALt3rnA
17-08-2012, 09:54
Y580 SSD,NO 2,320,000

Y580 SSD,64GB 2.489.000

HP DV6 T7000 2.290.000

از بچه های همین انجمن زنگ زده بود به لیست نمایندگی هاس سازگار
یکی از مغازه ها Y580 رو با SSD دو و سی صد و بدوم SSD رو دو و دویست گفته بود ! یه 60-70 تومن ارزون تر از پایتخت !

lenovo Y580
asus 56vz
asus76vz
hp v6 t7000
بدون در نظر گرفتن رنچ قیمت ؟!!
بیا برات لپتاتپ Alienware کانفیگ کنم بدون پول گمرکش بشه 20 میلیون تومن ! :دی
حرفا میزنیا !
لپتاپ های تخصصی هم هستن ! یه سری لپتاپ مخصوص تست شبکه های وایرلس هست قیمت ها 40-50 میلیون به بالا !

phenomen
17-08-2012, 15:14
Aleinware با این کانفیگ 7میلیون 500هزار تومن

Intel Core 3rd Generation Intel® Core™ i7-3610QM (6MB Cache, 2.3GHZ up to 3.3GHz w/ Turbo Boost 2.0)

16 GB DDR3 SDRAM at 1600MHz UP 32

500 GB SATA II Hard Drive (7200 RPM) (Easily add a second 1TB Hard Drive)(UPGRADE AVAILABLE)

Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)(Combo)

Dual 2GB GDDR5 AMD Radeon™ HD 7970M - CrossFireX™ Enabled

18.4 inch (467.36 mm) WLED WideFHD (1080p) display (1920 X 1080)

Intel 2230 Wireless-N + Bluetooth 4

Kensington Lock

3 x USB 3.0 port
3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
Mic

English keyboard
Internal Backlit Keyboard - English

9.39 lbs

12 Cell Battery

Black

Genuine Windows 7 Home Premium

با چه کانفیگی 20 میلیون میشه؟

ulsss
17-08-2012, 15:32
Aleinware با این کانفیگ 7میلیون 500هزار تومن

Intel Core 3rd Generation Intel® Core™ i7-3610QM (6MB Cache, 2.3GHZ up to 3.3GHz w/ Turbo Boost 2.0)

16 GB DDR3 SDRAM at 1600MHz UP 32

500 GB SATA II Hard Drive (7200 RPM) (Easily add a second 1TB Hard Drive)(UPGRADE AVAILABLE)

Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)(Combo)

Dual 2GB GDDR5 AMD Radeon™ HD 7970M - CrossFireX™ Enabled

18.4 inch (467.36 mm) WLED WideFHD (1080p) display (1920 X 1080)

Intel 2230 Wireless-N + Bluetooth 4

Kensington Lock

3 x USB 3.0 port
3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
Mic

English keyboard
Internal Backlit Keyboard - English

9.39 lbs

12 Cell Battery

Black

Genuine Windows 7 Home Premium

با چه کانفیگی 20 میلیون میشه؟

اگه به این کانفیگ سی پی یو ی i7 3820 و 512g هارد ssd اضافه کنی حدود 5م میاد روش.

phenomen
17-08-2012, 18:23
اگه به این کانفیگ سی پی یو ی i7 3820 و 512g هارد ssd اضافه کنی حدود 5م میاد روش.
جدی!!!!!!؟؟؟؟؟ فکر نکنم با این پول میشه یه لب تاپ حرفه ای خرید نه 2 option به یه لب تاپ اضافه کرد اونم cpu 3820 باز اگه 3920 یا 3960 بود یه چیزی درضمن ssd512 یه خورده زیاده یعنی به قیمتش نمی ارزه.
7.5 میلیون دیگه مونده از 20میلیون لابد به جایradeon7970 یه 7990 میزاری 5میلیون میاد رو قیمت!!!!:23: