مشاهده نسخه کامل
: ریکاوری لپتاپ سونی f133
سلام به همه دوستان
من یک لپتاپ sony f133 دارم که از 2 درایو تشکیل شده است .مدتی است که لپتاپ من مشکل استارت اپ پیدا کرد و روشن نمیشه /و منو بوت هم نداره که من ویندوز سون جدید نصب کنم . با استفاده کلید asistan لپ تاپ را روشن کردم و وارد گزینه ریکاوری و نصب ویندوز جدید شدم بعد از حدود یک ساعت ویندوز جدید نصب شد اما متاسفنه دو درایو من تبدیل به یک درایو c شده است و تمام اطلاعات با ارزشم در درایو d از بین رفته .من به این اطلاعات درایو d خیلی نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید تا ویندوز سون را به حالت قبلی برگردانم .یا اطلاعات درایو d را باز یابی کنم . در سیستم ریستور نیز تاریخ گذشته ای که ویندوز را به اون تاریخ برگردنم وجود نداره ایا درایوی که فرمت شده وبا درایو c یکپارچه شده اطلاعات اون با هیچ نرم افزاری قابل بازیابی نیست؟ لطفا" کمکم کنید .
LightningII
09-08-2012, 11:37
غصه نخور .
EASEUS Data Recovery Wizard Professional نسخه ی کرک شدش رو از از لینک زیر دانلود و نصب کن بالای 90 درصد اطلاعاتت رو برمیگردونه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*98.ir/software/recovery-data/2455-EASEUS-Data-Recovery-Wizard-Professional.html
ستاره ی قرمز داخل آدرس رو بردار . گذاشتم چون آدرسش در اینجا فیل تر نشه !!
فقط یه هارد اکسترنال وصل کن چون باید مقصد ریکاوری رو توی یه هارد اکسترنال یا فلش مموری پر ظرفیت انجام بدی .
ممنون از راهنماییت/فقط من هارد اکسترنال ندارم به نظر شما یه هارد 500 گیگ چقدر فضا برای ریکاوری می خواد ؟ از هارد pc خونه می تونم استفاده کنم ؟ اون sata هست و لپتاپ سونی هم جای sata داره آیا با این کار میتونم ریکاوری بگیرم؟مرسی
LightningII
09-08-2012, 20:06
ببین .
اولاً روی این هاردت سعی کن دیگه چیزی نریزی چون هر 1 بیت که به اطلاعات فعلی هاردت اضافه شه به همون اندازه شانس بازیابی قبلیها کم میشه .
دوماً اگه اطلاعات مهم قبلیت که حالا پاک شده 500 گیگ بوده پس شما حداقل حداقل باید از یه هارد اکسترنال به همون اندازه استفاده کنی .
البته درستش اینه که باید از پرظرفیت تر استفاده کنی چون اطلاعات درایو C سابقت و اطلاعات بدرد نخور دیگه مربوط به پوشه های سیستمی مخفی و اطلاعات بدرد نخور سایر درایوها و... رو هم هر چی بتونه قاطی اونا بازیابی میکنه پس حجم بیشتری نیاز میشه .
سوماً هارد PC رو ببین اگه میتونه به درگاه eSATA ی لپتاپت وصل کن و سوکت برقش رو از کیس PC باید بهش وصل کنی .
اگه کار کرد که کرد وگرنه باید یه تبدیل ساتا به USB از بازار تهیه کنی و از راه USB وصلش کنی .
ببین .
اولاً روی این هاردت سعی کن دیگه چیزی نریزی چون هر 1 بیت که به اطلاعات فعلی هاردت اضافه شه به همون اندازه شانس بازیابی قبلیها کم میشه .
دوماً اگه اطلاعات مهم قبلیت که حالا پاک شده 500 گیگ بوده پس شما حداقل حداقل باید از یه هارد اکسترنال به همون اندازه استفاده کنی .
البته درستش اینه که باید از پرظرفیت تر استفاده کنی چون اطلاعات درایو C سابقت و اطلاعات بدرد نخور دیگه مربوط به پوشه های سیستمی مخفی و اطلاعات بدرد نخور سایر درایوها و... رو هم هر چی بتونه قاطی اونا بازیابی میکنه پس حجم بیشتری نیاز میشه .
سوماً هارد PC رو ببین اگه میتونه به درگاه eSATA ی لپتاپت وصل کن و سوکت برقش رو از کیس PC باید بهش وصل کنی .
اگه کار کرد که کرد وگرنه باید یه تبدیل ساتا به USB از بازار تهیه کنی و از راه USB وصلش کنی .
دوست من /ممنون از راهنمایی خوبت /مشکل من حل شد و با نرم افزار خوبی که شما زحمتش را کشیدی اکثر فایلهای مهم را برگردوندم/باز هم ازت تشکر می کنم
Farshid72
16-08-2012, 03:37
دوسته عزيز ميتونيد براي ريكاوري فايل هاتون از برنامه هاي قدرتنند ريكاوري استفاده كنيد
اين برنامه ها رو ميتونيد انجمن نرم افزار درخواست بديد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.