مشاهده نسخه کامل
: یک سوال در مورد adobe premiere فورری
Golbarg01
08-08-2012, 20:27
سلام دوستان
می خواستم بدونم در نرم افزار adobe premiere اگر بخوایم یک متن رو به صورت متحرک روی قسمتی از فیلم از بالا به پایین یا برعکس به نمایش بذاریم از چه گزینه هایی باید استفاده کنیم؟
در واقع مثل تیتراژ فیلم ها و سریال ها که نام عوامل از بالا تا پایین روی تصویر به نمایش گذاشته میشه
basketball
15-08-2012, 18:45
تو پنل Title میتونید اینکار رو انجام بدید
آره دقیقا میتونی با تایتل این کار رو کنی ===>تایتلو که نوشتی با motion اینکارا کن با پارامتر postion
با پلاگینی از شرکت ادوریج بنام helographytitle هم میشه که خیلی خیلی آسون تره چون تو روش قبل اگر تایتلی که میخوای بنویسی طولانی بشه مجبوری چندتا تایتل بسازی
Golbarg01
21-08-2012, 14:26
ممنون
اون مشکل تایتل برطرف شد.
یه سوال دیگه داشتم
من بعضی کلیپ ها و فیلم ها رو که با پریمیر ویرایش می کنم بعد از اکسپورت کردن سایز فیلم خروجی کوچیک هست
یعنی اگر فیلم اصلی کل سایز صفحه رو می گیره فیلم خروجی فقط یه کادر کوچک وسط کی ام پلیر و دیگر پلیرها پخش میشه و دورش سیاه هست
چیکار کنم سایز فیلم خروجی با فیلم اصلی تفاوتی نکنه؟
پروژه که میخوای بسازی سایزش باید : 720 در 576 پال 25 فریم باشه وقتی هم میخوای اکسپورت بگیری باید همینجور باشه :11:
Golbarg01
21-08-2012, 20:16
پروژه که میخوای بسازی سایزش باید : 720 در 576 پال 25 فریم باشه وقتی هم میخوای اکسپورت بگیری باید همینجور باشه :11:
موقع ساخت پروژه و همینطور اکسپورت کردن اینارو تو کدوم قسمت تنظیم کنم؟
در adobe premiere pro 1.5
Golbarg01
22-08-2012, 21:17
دوست عزیز من این رو امتحان کردم
و سایز پروژه و هنگام اکسپورت رو گذاشنم 720 در 576 پال 25 فریم ولی باز هم سایز فیلم خروجی کوچک بود.
پس فکر می کنم مساله در جای دیگری باشه
لطفا راهنمایی کنید.
خوب یه چیز دیگه هم هست :
سایز استاندارد 720 در 576 هستش و فیلمی هم که وارد میکنی باید همین سایز باشه و کیفیت مطلوب رو روی این سایز ارائه بده البته اگر فیلمتون سایزش کمتر باشه توی مانیتور نرم افزار دور و برش سیاه میشه و مشخص هستش که سایزش کوچیکتره،
میتونی پارامتر scale از فیلتر motion رو زیاد کنی (اگر کیفیت واست مهم نیست)
Golbarg01
28-08-2012, 19:07
خوب یه چیز دیگه هم هست :
سایز استاندارد 720 در 576 هستش و فیلمی هم که وارد میکنی باید همین سایز باشه و کیفیت مطلوب رو روی این سایز ارائه بده البته اگر فیلمتون سایزش کمتر باشه توی مانیتور نرم افزار دور و برش سیاه میشه و مشخص هستش که سایزش کوچیکتره،
میتونی پارامتر scale از فیلتر motion رو زیاد کنی (اگر کیفیت واست مهم نیست)
خوب مشکل اینجاست که بعضی ویدئوهایی که وارد می کنم کیفیتشون مطلوب نیست ولی نمی خوام تصویر کوچکتر و دورش سیاه بشه می خوام کل صفحه رو بپوشونه
البته وقتی تصویر رو کوچک می کنه هم باز کیفیتش بالا نمیره و همونجوری هست فقط کوچکتر شده!
به هر حال این راه رو که گفتید امتحان می کنم ببینم درست میشه یا نه.
موقع خروجی گرفتن باید تنظیماتت رو درست کنی ، الان چجوری خروجی می گیری ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.