ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : واسه ارشیو چه نوع هارد؟

maxmen
08-08-2012, 18:36
سلام
من هاردم پرشده،فایلام رو هم همه رو دانلود کردم حیفم میاد پاک کنم،حوصله دی وی دی کردنو نگه داشتنشون تو دی وی دی رو ندارم.
به نظرتون هارد اکسترنال واسه نگه داشتنشون مناسب تره یا اینترنال؟
چه هاردی رو پیشنهاد میدین؟:20:

mahdavinataj
08-08-2012, 18:41
سلام
اگه نمیخای اطلاعاتتو این ور اون ور ببری و سیستمت قدیمی نیست(ساتا رو ساپورت میکنه!!!)

من بودم اینترنال میگرفتم
هارد های اکستر نال خیلی سریع تر از اینترنال خراب میشن

ata.royalfalcon
08-08-2012, 20:06
سلام :

بیشتر خرابی هاردها ناشی از سهل انگاری کاربر هست ، با کمی دقت در نگهداری میتوان انتظار داشت که عمر طولانی داشته باشند . البته هاردهای اینترنال به خاطر قرار گرفتن در جای امن (کیس) و کمتر باز و بسته شدن آن (دستکاری شدن کم) و وجود پاور استاندارد امنیت بیشتری نسبت به هاردهای اکسترنال دارند .

شایعترین دلایل خرابی هاردهای اکسترنال میتونه یکی از موارد زیر باشه ...

1. زمین افتادن هارد .
2. یا جدا کردن ناگهانی کابل usb در حالی که هنوز مشغول read/write هست (این کار ممکنه باعث خرابی پارتیشن هارد بشه) .
3. خراب شدن پورتهای usb یا power هارد اکسترنال ناشی از باز و بسته کردن زیاد و مستهلک شدن آن (دیده بودم هارد اکسترنالی که به خاطر فشار زیاد به پورت usb ، آن پورت شکسته و به داخل فرو رفته بود) .
4. قطع شدن سیمهای برق و کابل usb به خاطر تا کردن زیاد .
5. دیده شده که به خاطر بروز نبودن درایور usb و یا سایر مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری مربوط به usb باعث قطع و وصل شدن یا خرابی هارد اکسترنال شده .
و خیلی موارد دیگه ...

خودم 10 عدد هارد اکسترنال دارم جمعاً 17 ترابایت آرشیو که با نگهداری دقیق و درست هیچ مشکلی ندارم .

sajjad1973
09-08-2012, 16:42
منم تو فکر خرید یه هارد اکسترنال هستم - اینطور که فهمیدم هارد های اکسترنال موسوم به HDD زود خراب میشن - و اینطور که فهمیدم هارد های اکسترنال SSD عمرانه هستن و اصلا خراب نمیشن ( درست میگم؟) حالا میخواستم ببینم کسی مارک خوبی از همین هارد های اکسترنال SSD رو میشناسه که معرفی کنه - همینطور اگه ممکنه قیمتشون رو هم بگید