ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اهداء عضو

ارمیتا2
08-08-2012, 16:54
تا حالا کسی رفته کارت اهدا عضو بگیره .اگر کسی این کارو کرده بعدش چه حسی داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ezel
08-08-2012, 17:15
سلام /

بعد از قریب به 7 ماه از درخواست ؛ هنوز کارت بدستم نرسیده ( تایید شده ولی هنوز چاپ نشده ) و بالطبع نمیتونم سوالتون رو جواب بدم که چه حسی داشتم بعد از دریافت کارت ! :دی

دوستانی که تمایل دارند برای دریافت کارت اهدای عضو ، میتونند از آدرس زیر استفاده کنند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شعار مرتبط : اهدای عضو = اهدای زندگی

M o h a m m @ d
08-08-2012, 17:24
من گرفتم هفت هشت سال پیش ولی الان دوست ندارم اعضام جدا شه سرجاش باشن بهتره:31:

ارمیتا2
08-08-2012, 17:40
سلام /

بعد از قریب به 7 ماه از درخواست ؛ هنوز کارت بدستم نرسیده ( تایید شده ولی هنوز چاپ نشده ) و بالطبع نمیتونم سوالتون رو جواب بدم که چه حسی داشتم بعد از دریافت کارت ! :دی

دوستانی که تمایل دارند برای دریافت کارت اهدای عضو ، میتونند از آدرس زیر استفاده کنند :

شعار مرتبط : اهدای عضو = اهدای زندگی

خیلی خیلی لطف کردین.امیدوارم همه ی آدما بتونن مثل شما با گذشت باشن.

Ali_softcenter
08-08-2012, 20:11
منم خیلی وقته گرفتم...

خیلی دیر میاد!

بعد از 6 ماه که از ثبت نام گذشت بهشون ایمیل زدم...تا فرستادن!

حسم هم تا الان اینه که زندم که تا الان به درد کسی نخورده . و برای کسی فرقی نداره زنده بودنم...شاید مرده م جون چند نفر رو نجات بده.

senaps
08-08-2012, 20:55
سلام....
متاسفانه برای من هم هنوز چاپ نشده... هیچ حس خاصی ندارم!

M e i s a m
08-08-2012, 23:30
یک سالی هست درخواست چاپ کارت دادم ولی هنوز تو لیست ارسال مونده

حس هم عالی :دی
چرا وقتی اعضا به کار میاد اهدا نشه؟ یه مریض و نیازمند هم طعم سلامت بیشتر رو میچشه

ملا نصرالدین
09-08-2012, 20:29
داشتن کارت عضویت دلیل نمیشه که حتما اهدا عضو انجام میشه.به هر حال داشتن یا نداشتن کارت شرط نیست.شرط اصلی رضایت مادر و پدر و همسر هست.
من هم 1 ساله درخواست دادم ولی هنوز نیامده

Ali_softcenter
09-08-2012, 23:28
داشتن کارت عضویت دلیل نمیشه که حتما اهدا عضو انجام میشه.به هر حال داشتن یا نداشتن کارت شرط نیست.شرط اصلی رضایت مادر و پدر و همسر هست.

فکر نمیکنم همچین چیزی باشه.

ar.tmu
10-08-2012, 00:10
منم میخوام کارت اهدا عضو بگیرم ولی فعلا نمیخوام خانوادم بفهمن.میخواستم بدونم کارت که توسط پست میاد معلومه که کارت اهدا عضوه؟مثلا رو پاکتش نوشته یا شکل و عبارتی داره که معلوم باشه؟

sinaxex
10-08-2012, 01:46
من حدود 2 سال هست عضو شدم اما عنوز کارت اش نیامده! تا حالا 7 الی 8 بار هم ایمیل زدم بهشون!!

Ali_softcenter
10-08-2012, 10:03
اونایی که بعد از یک سال کارتشون نیومده...دیگه نمیاد

باید پیگیری کنن ...رمز عبور و یوزر رو بزنید

سمت چپ صفحه

M e i s a m
10-08-2012, 11:28
فکر نمیکنم همچین چیزی باشه.
چرا دقیقا همینطوره که گفتن این کارت ارزشی نداره فقط یک نماده برای اینکه اگر زمانی واسه طرف حادثه ای پیش اومد و گروه امداد این کارت رو دید سریع منتقلش کنن به بیمارستان و در شرایط مخصوص نگهش دارن یا امادش کنن برای انتقال اعضا و...
تو همین سایت نوشته بود محدودیتی هست برای پیوند اعضا که مثلا عضو خاصی رو نمیتونن بعد از 2 ساعت از مرگ بدن پیوند بزنن باید حتما قبل از 2 ساعت باشه
در نهایت هم اجازه پیوند با خانواده شخص هست ولی خب فکر میکنم وقتی طرف خودش رفته کارت اهدا عضو گرفته خانواده نباید مخالفت کنن...

اونایی که بعد از یک سال کارتشون نیومده...دیگه نمیاد

باید پیگیری کنن ...رمز عبور و یوزر رو بزنید

سمت چپ صفحه

نوشته اگر بعد از مدت تعیین شده که 5 6 ماه هست کارت نیومد درخواست دوباره بدید که دکمش فعال نیست
از کجا باید پیگیری کرد؟

Ali_softcenter
10-08-2012, 11:39
اگر ایمیل زدی و جواب نگرفتی info@ehda.ir (-------------------------------------------------info@ehda.ir)

زنگ بزن

تلفن ( از ساعت 8:00 الی 14:00) - 9419 2610 (021) و 26109966 (021)

بگو یک ساله درخواست دادم..ایمیل هم زدم پاسخ نمیدید...

من یادمه ایمیل زدم توش کلی بهشون توپیدم...گفتم شما که این همه میگید اطلاع رسانی ضعیفه یا فرهنگ جامعه پایینه مردم به این قضیه دید خوبی ندارن و ....چرا اینقدر بد عمل میکنید در صدور کارت....که بعدش جواب دادن.

ارمیتا2
10-08-2012, 14:09
مهم این نیست که این اتفاق برای کسی حتمآ بیفته .مهم اینه که آدما چقدر می تونن انگیزه و انسانیت داشته باشن که داوطلب بشن.امیدوارم همه ی اونایی که این کارو می کنن به خانوادشون اطلاع بدن تا اون موقع قافلگیر نشن.به نظر من این قشنگ ترین مرگیه که یه آدم میتونه داشته باشه.

ar.tmu
13-08-2012, 18:26
منم میخوام کارت اهدا عضو بگیرم ولی فعلا نمیخوام خانوادم بفهمن.میخواستم بدونم کارت که توسط پست میاد معلومه که کارت اهدا عضوه؟مثلا رو پاکتش نوشته یا شکل و عبارتی داره که معلوم باشه؟

کسی از دوستان جواب منو نمیده؟

M o h a m m @ d
13-08-2012, 18:35
اره نوشته .میتونی ادرس یکی از دوستت بدی تا اونجا بفرستنش

Masoud-Susa
13-08-2012, 19:59
دوستان عزیزی که ثبت نام می کنن واســه کارت اهدا عضو در نظر داشته باشــن که بهتره مسئله اهدا عضو رو با پدر و مادر در میون بزارید تا خدایی نکرده در صورت فوت اگر اعضای بدنتون قابل اهدا بود مشکلی از نظر جلب رضایت بستگان پیش نیاد / تو خود سایت اهدا هم تاکید شده این نکته ...پس بهتره از خونواده پنهون نشه این موضوع ...(هرچــند خودم چند سالیـه پنهون کردم ولی قصد دارم در اولین فرصت مطرح کنم !! )

Last Night
13-08-2012, 20:20

واسه من که اومد روی پاکت فقط نوشته بود بانک ملی ایران.اگه بازش نکنن مشخص نمیشه.

(کارت بانکیه روی نوشته اهدای عضو اهدای زندگی)

hirad_g
26-08-2012, 05:43
سلام.

اون حس اولیه رو موقع ثبت نام داشتم. اتفاقا از طریق همین فروم هم انگیزه برای ثبت نام پیدا کردم. نوشته اون موقع رو کپی میکنم!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام...
فک کنم امشب ( یا بهتر بگم صبح ) مفیدترین کار تمام عمرمو کرده باشم. فرمو پر کرم.همین الان تموم شد. درخواست کارتمو دادم. راستش یک حس عجیب دارم. شاید ترس شاید امید هیجان... نمی دونم چطور توصیفش کنم. عجیبه اولش نفسم بالا نمی اومد نمی تونستم روی پام وایستم ولی حالا بهترم. راستش به هیچ کس هنوز چیزی نگفتم. درسته که چند سال پیش داداشم درخواست داده بود و اومد خونه گفت ولی من مثل همیشه دوری کردم از این مسائل. اما حالا چی؟ شاید قسمت این بود امشب بیام اینجا تا ببینم تو این انجمن چند تا پزشک پیدا میشه. اما چشمم به این تاپیک بخوره. مثل دفعات گذشته برم تو سایت اهدا ولی اینبار اول عضو شم بعد بیام بیرون. خب اینم روزگار منه فکر کنم باید از Mo5tafa تشکر کنم به خاطر این تاپیک در مورد سوالای پست اولم جواباشو بعداً تو یک فرصت مناسب مینویسم چون دوست دارم هرچی بیشتر تو خودم باشمو فکر کنم... اما

من با خودم عهد میبندم که تا آخرین روزی که تو این انجمن فعالیت کنم توی امضام سایت اهدا رو معرفی کنم و هیچ وقت اونو پاک نکم. ( با اجازه به طور موقت از امضای Mo5tafa استفاده میکنم )

اگه از حرفام خوشتون نیومد لطفاً این بار چیزی بهم نگید بزارید تو همین حال و هوا باشم.

اما موقع اومدن کارت باحال بود. رفتم پایین 2 بار شکه شدم!! اول این که خواهر بنده هم بی خبر از همه( درست مثل من!) تقریبا همزمان با من ، ثبت نام کرده بود. دوم این که فهمیدم یک همسایه پدر سوخته:31: و فضول داریم که پاکت کارت خواهرمو باز کرده بود.(شایدم بچه بوده.-اگه بفهمم کی بوده...)

در ضمن در مورد پنهانی ثبت نام کردن هم باید بگم چند سال قبل تر(نسبت به زمان ثبت) داداشم که پزشکه نتونست اجازه از مامان بابام بگیره و درخواست اهدا رو کامل نکرد(اون موقع هنوز این چیزا فرم کتبی داشت + رضایت نامه ولی!!). ولی من چون خود مختارم!! کارمو مخفیانه کردم.

Lady parisa
26-08-2012, 10:33
من حدود دوسالي هست كه ثبت نام كردم اما هنوز كارتم به دستم نرسيده!
اصولا توي زندگيم شخصي هستم كه تصميماتم را شخصا مي گيرم دوست دارم زماني هم كه مردم اگر شرايط اهدا رو داشته باشم اعضاي بدنم رو اهدا كنم

زندگي اين روزهاي ادمها زندگي پر از حادثه و اتفاقات پيش بيني نشده است .مردنها مثل قبلتر ها نيست. صبح كه از در ميري بيرون خودت ميري و حتي نميدوني اون روز رو زنده هستي يا نه!

دوست دارم عزيزانم بعد از مرگم صداي قلبم رو بشنون يا حتي ريه وشش هاي بدنم بتونه هوا رو به بدن كسي كه نياز داره برسونه...

ارمیتا2
29-08-2012, 12:23
سلام.

اون حس اولیه رو موقع ثبت نام داشتم. اتفاقا از طریق همین فروم هم انگیزه برای ثبت نام پیدا کردم. نوشته اون موقع رو کپی میکنم!

[CODE][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/CODE

اما موقع اومدن کارت باحال بود. رفتم پایین 2 بار شکه شدم!! اول این که خواهر بنده هم بی خبر از همه( درست مثل من!) تقریبا همزمان با من ، ثبت نام کرده بود. دوم این که فهمیدم یک همسایه پدر سوخته:31: و فضول داریم که پاکت کارت خواهرمو باز کرده بود.(شایدم بچه بوده.-اگه بفهمم کی بوده...)

در ضمن در مورد پنهانی ثبت نام کردن هم باید بگم چند سال قبل تر(نسبت به زمان ثبت) داداشم که پزشکه نتونست اجازه از مامان بابام بگیره و درخواست اهدا رو کامل نکرد(اون موقع هنوز این چیزا فرم کتبی داشت + رضایت نامه ولی!!). ولی من چون خود مختارم!! کارمو مخفیانه کردم.
ممنون دوست عزیز از اینکه احساستونو صادقانه بیان کردید/خیلی ها ندیدن که اونایی که قسمتی از بدنشون از بین میره چه زجری می کشن.امیدوارم همه اونایی که اعضای بدن کسی رو می گیرن بفهمند اون شخصی که این کارو می کنه چقدر انسانیت تو وجودش هست.

من حدود دوسالي هست كه ثبت نام كردم اما هنوز كارتم به دستم نرسيده!
اصولا توي زندگيم شخصي هستم كه تصميماتم را شخصا مي گيرم دوست دارم زماني هم كه مردم اگر شرايط اهدا رو داشته باشم اعضاي بدنم رو اهدا كنم

زندگي اين روزهاي ادمها زندگي پر از حادثه و اتفاقات پيش بيني نشده است .مردنها مثل قبلتر ها نيست. صبح كه از در ميري بيرون خودت ميري و حتي نميدوني اون روز رو زنده هستي يا نه!

دوست دارم عزيزانم بعد از مرگم صداي قلبم رو بشنون يا حتي ريه وشش هاي بدنم بتونه هوا رو به بدن كسي كه نياز داره برسونه...خیلی ممنون -برای گرفتن کارت باید از سایت پیگیری کنید.

من به نمایندگی از اونایی که منتظر چنین از خود گذشتگی ها از طرف هم وطنان خودشون هستن از همه ی کسایی که این کارو می کنن تشکر می کنم و از خدا طول عمری همراه با زندگی زیبا رو براشون آرزو می کنم.

mhek
29-08-2012, 13:46
پیشنهاد میکنم دوستان انیمه ANGEL BEATS رو ببینند....