مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین مدل های زیر ( HP , asus ) ؟؟؟؟
سلام... پس از گشت و گذار تو نت اینا رو پیدا کردم :
1- HP DV6-6C65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_tabs)
2- HP DV6-6B80 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- Asus K53 SM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_tabs)
4- Asus N45 SF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میانگین میخوام 1800 هزینه کنم ولی تا 2000 هم اگه لازم بشه میتونم بدم .....میخوام لپ تاپ بادوامی انتخاب کنم که چند سال کم نیاره
دوستان از بین این مدل ها کدوم بهتره ؟؟
غیر از اینها چه لپ تاپ هایی از برند HP و asus به من پیشنهاد میدین (تو این قیمت ها) ؟؟؟؟
این که میگن hp گارانتیش خوب نیست و خرابی زیاد داره ، راسته ؟؟؟!!
تو رو خدا نذارین این تاپیک خاک بخوره :46: کمکم کنید لطفآ....مرسی
bahman30
08-08-2012, 12:40
acer v3 i7 یه نگاهی بندازی بد نیست،گرافیک و cpu قوی داره!!!!
acer v3 i7 یه نگاهی بندازی بد نیست،گرافیک و cpu قوی داره!!!!
ممنون دوست من ، دیدم ولی کلآ با acer و لنوو حال نمی کنم ! نظرم بیشتر رو hp و asus هست اگه مدل خوبی با این بودجه باشه
bahman30
08-08-2012, 13:17
ممنون دوست من ، دیدم ولی کلآ با acer و لنوو حال نمی کنم ! نظرم بیشتر رو hp و asus هست اگه مدل خوبی با این بودجه باشه
این مدل Acer خیلی اقتصادیه به هر حال.....به نظر من hp6c65 بردار ،نسبت به مدل های دیگه ای که مد نظرته این مدل hp قویتره.
تشکر از شما ، خودمم همین فکر کردم راستش ، ولی خوب این رو max بودجم هست (البته عیبی نداره ها !) و اینکه یخورده رو گارانتی hp حساس شدم...... اساتید دیگه هم نظر بدن خوشحال میشم ...
دیگه چه مدل hp خوب هست ؟
n55sf ایسوس هم خوبه ولی 2 میلیون بیشتر میشه (کیبردش هم یخورده ناجوره ! )
این Asus K43 SM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چطوره ؟ (البته اگه رنگ مشکیش پیدا بشه!)
من هارد برام مهم نیست ... 500 بسه برام
گرافیک میخوام متوسط رو به بالا باشه ... شنیدم گرافیک AMD RADEON نسبت به geforce بیشتر داغ میکنه ، درسته یا نه در حد حرفه؟!
cpu هم جدید و قوی باشه
رم هم 6 یا 8
انتخابم رو فدای سایز تصویر نمیکنم (با توجه به بودجه) البته 15 اینچ باشه بهتره
الان متوجه شدم وزن HP DV6-6C65 خیلی زیاده : 2.91 کیلو !!
wifi-men
09-08-2012, 13:31
ببین دوست عزیزاصلا اچ پی و ایسوس قابل مقایسه نیستند اچ پی خیلی یوقوره.یکی از دوستای خودم فقط 2 ماه دستش بود بعد رفت سونی خرید.با بودجه ای که داری یه مدله تاپ ایسوس رو میتونی بگیری.حتما حواست به گرانتیش باشه.مدلای k53 a53 خوبن!!ایسوس در حال حال حاضر بهترین کیفیتو داره/در ضمن در مورده گرافیک هم بله amd بیشتر از nvidia داغ میکنه!!
MAZIARDM
09-08-2012, 16:41
با سلام و روز خوش
من برادرم hp dv6 6090 داره و خوبه. شکل ظاهریش. قابلیت هاش و چیزای دیگه. گارانتی هماهنگه و یکسال هم بیمه ایران داره. پارسال خرید 1.600 ولی میدونم الان بالای 2000 هستش. متاسفانه همین طوریه. ولی در کل خود من با ایسوس بیشتر موافقم ولی چون اچ پی یه کمپانیه آمریکایی هستش بعد از این تحریم ها به نظر محدودیت مدل پیدا کرده (تو ایران) ولی ایسوس تنوع مدلش بسیار بالاتره. به نظر من بین ایسوس و اچ پی یه مدل انتخاب کن. سری a k n به نظرم هم با تنوع و هم با پول شما می خونند. جالب هستند.
از همه شما دوستان تشکر می کنم که حوصله می کنید نظر میدید......
h0tboyl0ve عزیز مرسی از راهنماییت منم موافقم اچ پی خیلی خوبه ولی من از مدل هایی خوشم اومد که متاسفانه وزن زیادی دارند (2.91 کیلو) که برام قابل قبول نیست ، چون تو لپ تاپ 100 گرم هم 100 گرمه !
MAZIARDM عزیز احتمالآ همین ایسوس رو انتخاب کنم ... ولی اکثر مدل های بخصوص سری k نمیدونم چرا قهوه ای رنگه ! شما چه مدلی پیشنهاد میدید؟ من دوست دارم کیبردش حتمآ چیکلت (کلیدهای فاصله دار) باشه
ولی انصافآ مدل های n45 , n55 , n53 مدلهای خوبی هستند (اگر بخوام بگیرمشون باید کیبردشونو تحمل کنم)
سری a53 رو من هر چی تو سایت ایسوس گشتم پیدا نکردم !! ولی نمیدونم چرا تو ایران فراوونه ماشاله!!
n56 , n46 تو بازار اومده ؟؟ قیمتاش چجوره ؟؟
بنظرتون اگه یه لپتاپ با رم 4 بگیرم بعدآ هر وقت خواستم ارتقا بدم به 8 گیگ بهتره یا اینکه از اول 6 گیگ یا 8 گیگ بگیرم ؟؟؟
البته سری 7000 اچ پی هم هست ولی خوب گرون تره اگه کار گرافیکی خاصی نداری می تونی بهش فکر کنی خیلی بهتر از 6000 هست به خصوص وزن که شده 2.6 که واسه یه لپ تاپ مالتی مدیا خیلی عالی هست ...
نه اون سری خیلی گرونه ! بودجه کم میاد :20:
Phoenix84
09-08-2012, 20:46
از دوستان کسی این دو مدل HP تو بازار ندیده؟قیمت؟
HP Pavilion dv4t-5100
Pavilion m6-1000
bahman30
09-08-2012, 21:01
از همه شما دوستان تشکر می کنم که حوصله می کنید نظر میدید......
h0tboyl0ve عزیز مرسی از راهنماییت منم موافقم اچ پی خیلی خوبه ولی من از مدل هایی خوشم اومد که متاسفانه وزن زیادی دارند (2.91 کیلو) که برام قابل قبول نیست ، چون تو لپ تاپ 100 گرم هم 100 گرمه !
MAZIARDM عزیز احتمالآ همین ایسوس رو انتخاب کنم ... ولی اکثر مدل های بخصوص سری k نمیدونم چرا قهوه ای رنگه ! شما چه مدلی پیشنهاد میدید؟ من دوست دارم کیبردش حتمآ چیکلت (کلیدهای فاصله دار) باشه
ولی انصافآ مدل های n45 , n55 , n53 مدلهای خوبی هستند (اگر بخوام بگیرمشون باید کیبردشونو تحمل کنم)
سری a53 رو من هر چی تو سایت ایسوس گشتم پیدا نکردم !! ولی نمیدونم چرا تو ایران فراوونه ماشاله!!
n56 , n46 تو بازار اومده ؟؟ قیمتاش چجوره ؟؟
بنظرتون اگه یه لپتاپ با رم 4 بگیرم بعدآ هر وقت خواستم ارتقا بدم به 8 گیگ بهتره یا اینکه از اول 6 گیگ یا 8 گیگ بگیرم ؟؟؟
اگر میخوایید asus بگیرید و بودجتون بالای 2 تومن من n56 پیشنهاد میکنم،cpu ivy هستش و از sandy بهتره،از لحاظ سرعت مصرف کم باتری و....تاکید میکنم حتما حتما ivy بردار که بعدا پشیمون نشی،رم 8 گیگ برداری خیلی بهتره در ضمن n56 فول اچ دی هستش و گرافیکش gt 650 هستش که گرافیک خیلی قوی هستش.
اینم لینک کارت گرافیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم cpu
حالا بگید sandy از ivy بهتره!!!!!!!:18:
اگر میخوایید asus بگیرید و بودجتون بالای 2 تومن من n56 پیشنهاد میکنم،cpu ivy هستش و از sandy بهتره،از لحاظ سرعت مصرف کم باتری و....تاکید میکنم حتما حتما ivy بردار که بعدا پشیمون نشی،رم 8 گیگ برداری خیلی بهتره در ضمن n56 فول اچ دی هستش و گرافیکش gt 650 هستش که گرافیک خیلی قوی هستش.
اینم لینک کارت گرافیک
اینم cpu
حالا بگید sandy از ivy بهتره!!!!!!!:18:
مرسی
من دیگه خودمو بتکونم نهایت 2 تومن بذارم .... :31:
این n56 پس اومده ! کانفیگ پایینش پیدا میشه ؟؟؟ مثلآ هارد کمتر یا رم 4 ؟؟ اگه آره قیمتی دارید شما ؟؟
a53sv هم دیدم ، بنظر بدک نمیاد ! core i7-2670 -- ram 8 -- gf 630 geforce 2 gb -- 500gb hard
مشکی هم هست ، دوروبر 1700 درمیاد با یک سال سازگار (البته a53sm هم تو همین مایه هاست )
خوبه این ؟؟
فقط مشکلم اینه که نمیدونم چرا تو سایت ایسوس نیست این مدل !!
bahman30
09-08-2012, 21:32
دکتر ivy بهتره اما فقط 15 درصد تو پرفورمنس و 20 درصد تو باطری نه بیشتر ...
پردازنده haswell اینتل که سال دیگه میاد 24 برابر کم مصرف تر از sandy و ivy هست ...
اینو میگن فرق ...
20% هم 20% عدد 20 کم میدونین!!!!اگر یه ماشین 20% مصرف سوختش کمتر باشه بهتره یا بیشتر باشه؟!!!!!به گفته خودتون haswell سال بعد میاد پس sandy قدیمی میشه!پس بهتره حداقل ivy برداشت که حداقل یه چیز جدیدتری باشه.
bahman30
09-08-2012, 21:38
مرسی
من دیگه خودمو بتکونم نهایت 2 تومن بذارم .... :31:
این n56 پس اومده ! کانفیگ پایینش پیدا میشه ؟؟؟ مثلآ هارد کمتر یا رم 4 ؟؟ اگه آره قیمتی دارید شما ؟؟
n56 ظاهرا گرون شد!!به نظر من hp بردار!6c55 یا 6c65(فکر کنم تا 100 تومن این بیشتره)ولی full hd هستش.ولیivy نیست.
n56 ظاهرا گرون شد!!به نظر من hp بردار!6c55 یا 6c65(فکر کنم تا 100 تومن این بیشتره)ولی full hd هستش.ولیivy نیست.
اینا که میگین خوبه ولی وزن بالا ! الان ivy چه لپتاپ هایی هستند تو این محدوده ی قیمت ؟ lenovo z580 , acer v3 رو میدونم .غیر از اینا
bahman30
09-08-2012, 21:43
اینا که میگین خوبه ولی وزن بالا ! الان ivy چه لپتاپ هایی هستند تو این محدوده ی قیمت ؟ lenovo z580 , acer v3 رو میدونم .غیر از اینا
z580 هم هست،برید سایت سازگار مدل هارو مقایسه کنید.
یه نظر هم به ایسوس k53sd دارم --- i7 - ram 8gb -- گرافیک 610 gf
تا الان نظرم این دو تاست : a53sm یا sv و k53sd
نظرتون چیه ؟ چون الان بنظرم ivy فراگیر نشده و انتخاب محدوده تو این قیمت...
bahman30
09-08-2012, 22:51
یه نظر هم به ایسوس k53sd دارم --- i7 - ram 8gb -- گرافیک 610 gf
تا الان نظرم این دو تاست : a53sm یا sv و k53sd
نظرتون چیه ؟ چون الان بنظرم ivy فراگیر نشده و انتخاب محدوده تو این قیمت...
لب تاپ با گرافیک 610 اصلا نگیر خیلی ضعیفه!!!به نظر من از بین a53sm یا sv اونی که گانفینگ بالاتری داره بردار.
تو این سایت میتونی با قیمت،مشخصات و ....ببینی
راستی probook 4540 هم خوبه ها زیاد هم نمی خواد خرج کنی ...
IVY Bridge APU هم داره ...
بنظر بد نیست ... باشه فردا بیشتر روش تحقیق می کنم .ممنون
لب تاپ با گرافیک 610 اصلا نگیر خیلی ضعیفه!!!به نظر من از بین a53sm یا sv اونی که گانفینگ بالاتری داره بردار.
تو این سایت میتونی با قیمت،مشخصات و ....ببینی
خوب شد گفتید ... ولی اخه الان رو بعضی ها 555 هم میبندند ... اونا چی پس؟
امروز با چند نفر صحبت کردم گفتند ویندوز دار بگیری بهتره... خودمم متقاعد شدم چون یجورایی ویندوز اعتبار لپتاپ بحساب میاد ... حالا اگه این سری a53 رو ویندوز دار پیدا کنم خوبه !! سازگار تو سایتش بدون ویندوز زده ...
bahman30
10-08-2012, 00:47
خوب شد گفتید ... ولی اخه الان رو بعضی ها 555 هم میبندند ... اونا چی پس؟
امروز با چند نفر صحبت کردم گفتند ویندوز دار بگیری بهتره... خودمم متقاعد شدم چون یجورایی ویندوز اعتبار لپتاپ بحساب میاد ... حالا اگه این سری a53 رو ویندوز دار پیدا کنم خوبه !! سازگار تو سایتش بدون ویندوز زده ...
555 خیلی قویتر از 610 هستش!یه مدل فکر کنم Asus بود که i5 بود گرافیکش 555 بود!!!برای ویندوز فکر کنم یه 30 تومن اضافه باید بدی حالا بستگی به خودت داره با ویندوز بگیری یا بدون ویندوز!
بالاخره گستره ی انتخابمو محدود کردم به این مدل ها (البته با کمک شما دوستان) :
- a53sm
- as5sv
- k53sm
- k53sv
- probook 4540
4 تای اول خیلی به هم شبیه اند :
a53sm, sv رم 4 - گرافیک 630 جی فورس - 500 گیگ هارد - core i7 2670QM
k53sm همون ویژگی ها رو داره
k53sv هم همون ویژگی ها فقط با گرافیک 540 جی فورس
probook 4540 هم کارت گرافیک سطح پایین تری نسبت به بقیه داره ، سی پی یو ivy هست (i5) ولی سطح کیفیش نسبت به موارد بالا که i7 -2670 هستند پایین تره...
بین مدل های بالا کدوم رو بهتر میدونید ؟؟؟؟؟؟ اصلآ a53 و k53 چه فرقی با هم دارند ؟؟ ( آیا از نظر کیفیت ساخت یکی هستند؟ )
یه چیز دیگه یادم رفت بگم ... 4540 تو یه سایت دیدم نوشته باطری تا 7 ساعت !! راسته یعنی ؟ اگه اینجور باشه از این لحاظ خیلی بهتر از اون ایسوس ها میشه که تا 4 ساعت هستند!
amir_t6262
10-08-2012, 11:45
سری K و A ظاهرا هیچ فرقی ندارند و انتخاب 2 نام برای مدلهای مختلف بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.
ویندوز داشتن و نداشتن هم مهم نیست. اتفاقا اگر ویندوز نداشته باشه خودت هر ویندوزی خواستی میریزی. البته دقت کن که موقع خرید ویندوز برایت نصب کنند و لپ تاپ را تست کن. درایورهایش را هم حواست باشه که بگیری.
سری K و A ظاهرا هیچ فرقی ندارند و انتخاب 2 نام برای مدلهای مختلف بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.
ویندوز داشتن و نداشتن هم مهم نیست. اتفاقا اگر ویندوز نداشته باشه خودت هر ویندوزی خواستی میریزی. البته دقت کن که موقع خرید ویندوز برایت نصب کنند و لپ تاپ را تست کن. درایورهایش را هم حواست باشه که بگیری.
مرسی
ولی ویندوز اریجینال یه چیز دیگست...
دارم یخورده به 4540 اچ پی فکر می کنم !!!
این لینک 4540 هست بچه ها یه نگاهی بندازین نظرتونو بگین :
em0fashionb0y
10-08-2012, 14:35
4540 خیلی خوبه با توجه به این که کار گرافیکی خاصی هم نداری می تونه خیلی انتخاب خوبی باشه ...
خیلی هم سکه ...
قیمت ها بالاست ... یجا رفتم گفت نمایندگی میترسه قیمت اعلام کنه (بخاطر دلار) !! الان بری با یک ساعت دیگه زمین تا آسمون قیمت تغییر میکنه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.