ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [رتبه:4317][منطقه:دو ][رشته : ریاضی فیزیک ][شهر :کرج]

saeed 1428
08-08-2012, 11:10
بین رشته نرم افزار ومکانیک موندم ؟ خودم به کارای کامپیوتری علاقه دارم ولی خوب بازار کار مکانیک بهتره نظر شما چیه؟

دوستان اگه شما جای من بودید کدوم یک از شهرهای اطراف تهران رو برای تحصیل انتخاب می کردید؟(قم.سمنان زنجان.قزوین.کاشان و....) همه این
دانشگاهها رو قبول میشم

pour-homme
08-08-2012, 11:23
قزوین از همه جا به کرج نزدیک تر
من بودم قزوین

h0p3
08-08-2012, 11:29
بین رشته نرم افزار ومکانیک موندم ؟ خودم به کارای کامپیوتری علاقه دارم ولی خوب بازار کار مکانیک بهتره نظر شما چیه؟

دوستان اگه شما جای من بودید کدوم یک از شهرهای اطراف تهران رو برای تحصیل انتخاب می کردید؟(قم.سمنان زنجان.قزوین.کاشان و....) همه این

دانشگاهها رو قبول میشم

!!!!!!! بازار مکانیک بهتره؟؟؟!!!!! تو شرکت یکی از آشنایان! فکر کنم یه 2-3 نفری مهندس مکانیک میخواستن، نزدیک 200 نفر ثبت نام کردن!!! به نظر من فعلا نرم افزار بهتره.البته تو نرم افزار بیشتر بستگی به خودت داره که بری دنبالش یا نه.تو دانشگاه تا یه حدی بهتون یه مبحثی رو یاد میدن و خودتون اگه علاقه داشته باشین باید برین دنبالش :)

saeed 1428
08-08-2012, 11:35
قزوین از همه جا به کرج نزدیک تر
من بودم قزوین
قزوین نرم افزارش احتمال داره. راستی با این رتبه نرم افزار شاهد یا عباسپور میشه قبول شد؟

mrtrevenge
10-08-2012, 19:04
عباس پور فکر نکنم چون ظرفیت ها رو خیلی کم کردن قراره از چین دانشجو وارد کنن اما مکانیک خیلی بهتره اما شاه رشته ریاضی برق اونم قدرته دوباره فکر کن عجله نکن نرم افزار بد نیست اما حالا وضعش بحرانی چه عرض کنم افتضاح البته برای فارغ التحصیلان الان چهار سال بعد الله اعلم!!

VAHID
10-08-2012, 21:44

دانشگاهها رو قبول میشم

شما رتبه ی کشوریت چند شده؟

saeed 1428
11-08-2012, 08:24
شما رتبه ی کشوریت چند شده؟
رتبه ی کشوریم 11086 شده