مشاهده نسخه کامل
: ايا حقيقت داره كه بكمك سريال گوشي ميتونيم محل گوشي رو شناسايي كنيم( هنگام سرقت ) ؟
salar2010
18-07-2006, 20:47
با سلام وخسته نباشيد خدمت تمام بروبچ باحال غرض از مزاحمت اينه كه من ميخوام بدونم اي موقعي كه گوشي به سرقت رفت ميشه بكمك شماره سريال يه جواريي اونو پس گرفت منظورم اينه كه اين راسته گه ميگن روي گوشي يا روي جلد گوشي شماره سريالي است كه موقع سرقت رفتن گوشي اونو ميتونيم به مخابرات بديم و مخابراتم نيز ميتونه محل گوشي رو شناسايي كنه ايا اين حقيقت داره و همچنين چيزي است يا نه ايا اين سريال در پشت گوشي هم هست يا فقط بر روي كارتن گوشي است ؟ اگه ميشه زودتر جواب بدين من خيلي احتياج دارم بازم خيلي ممنونم من ميخوام بدنم اون د كدومه و چند رقمي و در كل در مورد اين مطلب
hamed1297
19-07-2006, 00:13
آره.درسته.و شدنی هست.اگر خدای نکرده گوشی کسی رو دزدیدن سریعا باید اقدام کنه و متاسفانه یک سری قانون دست و پا گیر واسش گذاشتن که اول بایستی برید دادگاه و شکایت نامه پر کنید.بعد از اون و دادن شماره سریال یاimei به مخابرات به محض اینکه طرف با گوشی شما تماس بگیره فورا موقعیت مکانی اون رو میتونن پیدا کنن
موقعیت مکانی را نمیشه تشخیص داد فقط محدوده ای که گوشی در آنجا هست را میتوان مشخص کرد.
موقعیت دقیق هر چیزی فقط با داشتن سیستم gps مشخص میشه.
موقعيت دقيق رو شناسايي ميكنن گوشي رفيق منو از طريق ime پيدا كردن نيرو انتظامي رفت دمه خونه طرف و يارو رو گرفتن
ولي گوشي من پيدا نشد
بستگي به طرف داره اگه زرنگ باشه ime رو عوض ميكنه اگه نباشه هم راحت ميشه گرفتش
salar2010
19-07-2006, 09:15
اقا خيلي ممنونم خيلي حال دادين اينو بگم كه يه مدت پيش گوشي بابام رو يكي از فاميلامون كش رفت ( متاسفانه ) حالا من ميتونم با ime اونو دوباره ازش پس بگيرم و اون طرفو ضايع كنم ببينم ime همونه كه پشت گوشي نوشته يه سوال ديگه مگه ميشه ime وشي رو عوض كرد ؟ بازم از كمكتون ممنونم خيلي باحاليد
ime يه قطعه هستش تو موبايل كه اگه طرف اشنا داشته باشه.... و اينا ميتونه عوضش كنه
همونه كه پشت گوشي نوشته شده
salar2010
20-07-2006, 08:40
اقا خيلي ممنونم ولي تو شهر ماكسي به فكر عوض كردن ime نيست
خيلي خيلي اقاييد خيلي كوچكتونيم اگه كمكي از دستم بر بياد بگيد تا ما رو از شرمندگي در بياريد
ime اینقدر هم که میگید ر احت عوض نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سامسونگ میشه سخت افزاری هم نیست
خواهش ميكنم سالار جان وظيفم بود جناب تك2230 من نگفتم راحت ميشه عوض كرد گفتم بايد اشنا... داشته باشي
Hamid110
20-07-2006, 13:51
سلام . .
دوست عزيز سريال نامبر گوشي رو كه به مخابرات بدي شماره موبايل اون كسي كه سيمكارتش داخل گوشي شما هستش رو بهتون ميده . .
ime يه قطعه هستش تو موبايل كه اگه طرف اشنا داشته باشه.... و اينا ميتونه عوضش كنه
همونه كه پشت گوشي نوشته شده
عزيز شما سايتي سراغ نداري روش كار رو نشون بده !!! ;)
Mohammad Modarresi
20-07-2006, 16:10
حالا كه بحث شد مي خوام بدونم ميشه تماس گرفت ولي شمارت يه چيزي ديگه بيفته ممنون
arashradi
20-07-2006, 16:14
با سلام
اقا از رو باركد هم ميشه.
البته بستگي داره چه مدلي باشه.
اخه باسه وسايل ارزون اين باركد ها رو استفاده نميكنن.
با احترام
عزيز شما سايتي سراغ نداري روش كار رو نشون بده !!! ;)
نه والا ولي ميشه عوض كرد رفيق من يه گوشي دزدي خريد 6600 60 تومن داد به يه اشنايي براش عوض كردن
حالا كه بحث شد مي خوام بدونم ميشه تماس گرفت ولي شمارت يه چيزي ديگه بيفته ممنون
اين بحث چه ربطي به بحث شما داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره ميشه از اين كارت ها استفاده كن ديبا كارت....
با سلام
اقا از رو باركد هم ميشه.
با احترام
كدوم باركد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا اونجايي كه ما ديديم و شنيديم از رو ime پيدا ميكنن نه باركد
ببينم منظورت از باركد همون ime هستش؟
با سلام
اقا از رو باركد هم ميشه.
با احترام
دوست عزيز يعني چي ؟ :ohno:
مطمئني اين طوري هم ميشه ؟ :blink: :blink:
salar2010
21-07-2006, 05:52
اساتيد عزيز خيلي مارو شرمنده كرديد خيلي باحاليد
اميدوارم كه در زندگيتون موفق باشيد ( و هيچ وقت گوشي شما گم يا سرقت نشه )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.