ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به روز رسانی شارپ le8300

SYSMAN
07-08-2012, 15:00
سلام
من این تلویزیون رو خریدم کلی توی اینترت گشتم چیزی برای به روزرسانی تلویزیون پیدا نکردم
دو تا آپدیت پیدا کردم ولی برای مدل های آمریکایی و اروپایی اش بود حدس زدم اگر روی تلویزیون اجرا کنم
زبان فارسی از بین بره. کسی می دونه از کجا میشه آخرین آپدیت این تلویزیون رو آپدیت کرد؟
آیا امکان اتصال تلویزیون به اینترنت وجود داره ؟ (با توجه به اینکه به شبکه وصل میشه)

smhsh121
07-08-2012, 15:28
اگر این تلویزیون پورت LAN داره، توی منوی تلویزیون بگردید باید جایی برای به روزرسانی وجود داشته باشه.

SYSMAN
13-08-2012, 08:47
چیزی در منوها پیدا نکردم

Unknown12
04-11-2012, 13:57
دوست عزیز، آپدیت رو بالاخره پیدا کردی؟

کسی میدونه مدل این تلویزیون در بقیه دنیا چیه، 830 یا 835؟

samira_googleOne
05-11-2012, 12:14
چند تا نکته :
اول اینکه مدل این تلویزیون توی بقیه دنیا 830 هست .
دوم اینکه خودت آپدیت نکن چون معلوم نیست فایلی که پیدا میکنی مشکلی داشته باشه یا نه و ممکنه درست کار نکنه و تلویزیونت رو بهم بریزه .
سوم اینکه حتی اگه فایلی که برای آپدیت پیدا میکنی مشکل نداشته باشه ممکنه در صوورت نصب اشتباهش بازم تلویزیونت مشکلدار بشه . واسه همینم هست که خود شرکتهای خدمات و گارانتیشون فایل آپدیت رو در دسترس نمیذارن چون ممکنه بعد از نصب فایل ، تلویزیونت دچار مشکل بشه و خودشون بخوان تنظیماتش رو درست ککن و مشکلو برطرف کنن . اگه میخوای آپدیت کنی ببر گارانتی خودشون برات نصب میکنن و بعدش همه چیزو چک میکنن و مشکلات احتمالی رو برطرف میکنن .