ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پرینتر جوهر افشان

Cna_1
07-08-2012, 10:30
سلام من یک پرینتر جوهر افشان خریدم که بعد تموم شدن کارتریج های اصلی یه قابل شارژشو خریدم و پر کردم و سیم (سیم کارت مانند ته کارتریج های اصلی ) رو وصل کردم به قابل شارژها و بعد پرینت گرفتن علاوه بر نم داشتن کاغذ (در قسمت های رنگی) خیلی کثیف و در هم بود گذاشتم فرداش باز پرینت گرفتم بهتر شده بود عصرش گرفتم باز بهتر و باز فرداش هرچی پرینت می گرفتم واضح تر و رنگ ها عادی تر می شد.
تا اینکه رنگ ها تموم شد و ورق های آخر بیشتر رنگ قرمز رو می زد و بقیه رنگ ها خیلی ضعیف می زد و بعد دوباره شارژشون کردم بعد دیگه هر عکس و متنی که می زدم فقط قرمز می زد کلی پرینت گرفتم رنگ قرمز رو به نارنجی و زردی رفت و من کارتریج های اصلی رو با سرنگ از همون سری که رنگ به هد می رسه پر کردم و سیم هاشون رو متصل کردم و جایگزین کردم حالا همش از رنگ آبی ایراد می گیره البته قبلا هم ایراد می گرفت (بار اول سر کارتریج های قابل شارژ) اما بعد چند بار دستکاری و خاموش و روشن کردن درست میشد
اما الان همین طوری مونده مدام ارور رنگ ابی رو میده نمی دونم چیکارش کنم و مشکل از کجاست

نمی تونم هزینه کنم کارتریج های اصلی بخرم چاپم زیاده :(( من چی کار کنم با این پرینتر کلافم کرده
پرینترم اچ پی هست
به سرم زد بفروشم یه مخزن دارشو بخرم ...
تو رو بخدا بگید من چیکار کنم ؟

*یه سوال در مورد قیمت کارتریج های اصلی داشتم چرا قیمت این کارتریج ها اینقدر گرون ؟ دونه ای 13 تا 20 ت آخه چین مگه یکم رنگ و محفظه پلاستیکی ...!؟

m_2t_ab
07-08-2012, 22:03
سلام دوست من
اون چیزی که شما بهش میگید سیم درواقع اسمش چیپ (آی سی) هست.
کارتریج های قابل شارژ معمولا خودشون چیپ اتو ریست دارن، یعنی پرینتر ارور نمیده که کارتریج تموم شده و هر وقت شارژ می کنید، فول میشه.
در مورد این کارتریج ها خودتون باید حواستون به تموم شدن رنگ باشید چون یا پرینتر اعلام نمی کنه چقدر رنگ مونده و یا اگر هم اعلام کنه نمی شه بهش اعتماد کرد. مشکل قرمز زدن هم همین بوده، رنگای دیگه تقریبا تموم شده بودن و این وضع خوبی نیست که پرینتر بدون رنگ کارکنه و احتمال سوختن هد زیاده.
باید چیپ اتو ریست داشته باشید که ارور نده و این معمولا رو کارتریج های قابل شارژ هست.
از همون کارتریجای قابل شارژ استفاده کنبد بهتره تا اینکه کاتریج های اصلی رو بعد یه مدتی دوباره شارژ کنید.

قیمت بالای کارتریج ها یه مقدار غیر منطقی هست به قول شما. اما کیفیت رنگ و اطمینان به سلامتی دستگاه بعد استفاده از اونا باعث میشه که در برخی موارد توجح داشته باشه استفاده از اونا.
البته کارتریج هایی که هد روی اونا قرار داره یه مقدار قیمت شون موجه تر هست چون هد تکنولوژی بالایی داره و قیمتش بالاست.
موفق باشید