مشاهده نسخه کامل
: تانک جوهر
پرینتر من canon pixma mx330 هستش به دلیل نایاب بودن و هزینه ی زیاد کاتریجش میخوام روش تانک جوهر وصل کنم.
به نظر شما خوبه؟
کیفیت رو پایین نمیاره؟
هزینه خرید این ها چقدره؟
خودم میتونم وصل کنم؟
mehran gorji
08-08-2012, 12:35
عزیزم پمپ دستگاه شما تو بازار موجود نمیباشد.
این کارتریج تا زمانی که stop نکند شارژ میشود.
سلام دوست من
درتایید گفته دوست عزیزمون،
برای دستگاه شما در ایران تانک وجود نداره و این به این دلیل هست که با تانک به خوبی جواب نمیده.
به راحتی می تونید دستگاهتون رو شارژ کنید.
موفق باشید
مرسی
من کاتریجارو شارژ میکنم ولی بعد از مدت 1 ماه بعد شارژ کاتریج میسوزه.
کاتریج قابل شارژ چیه؟
من دستگاه 320 که بسیار مشابه دستگاه شماست دارم
کارتریج های بسیار خوبی داره و همونا رو می تونید شارژ کنید. اولش یه ارور میده که چند ثانیه دکمه کنسل رو نگه میدارید و درست میشه و بعدش دیگه مقدار جوهر رو نشون نمی ده و خودتون باید حواستون به تموم شدن جوهر باشه.
اگر به خوبی شارژ کنید، حداقل 30 بار شارژ میشه این کارتریج.
موفق باشید
وقتی ارور میده بوق میزنه و چراغ آلارم روشن میشه برای شما هم همینه؟
دکمه کنسل کجاشه؟
ارور که مختلفه و بوق هم می زنه تو اکثرشون!
دکمه کنسل یه دکمه است که با رنگ نارنجی روش یه دایره که توش یه مثلث هست حک شده.
موفق باشیذ
مرسی
راستی این کاتریجا هوا گیری میخواد؟
چجوریه؟
یه سوال دیگه.
هر اروری بده با نگه داشتن دکمه کنسل حل میشه؟
اون اروری که میگم میگه please replace the cartridge
(نمیگه the ink is low)
خواهش میشه
نه داداش، اگه کارتریج خشک نشده باشه هواگیری نمی خواد
شما هر 200 صفحه متن یا قبل اینکه شارژش کامل تموم بشه شارژ کن تا خیالت از همه چیز راحت باشه.
برای شارژ هم اون سارخ روشو یه مقدار گشاد تر کن که وقتی جوهر تزریق می کنه هوا بتونه از کنار سوزن خارج بشه، بعد اینقدر پر کن که جوهر از اون سوراخ بیاد بیرون و بعد یک میل از توش بکش بیرون با همون سرنگ.
سرنگو تا ته فرو نکن که فیلتر هد رو سوراخ نکنه.
همه ارورا که با کنسل رفع نمیشه اما این ارور شما گمونم میشه. بستگی داره به ارور. اگه نشد، یه کد میده، اونو اینجا بذارید تا بگم مشکلش چیه.
کلا دستگاه بی اذیتی هست.
موفق باشید
پس چرا من هر چی فیلم آموزشی میبینم هوا گری میکنه؟
من از قسمت پایین کاتریج که خط ماننده که جوهر از اون میاد بیرون هواگیری میکنم!
تو کیت کاتریج یه قسمت داره که اون قسمتی که بالا گفتم توش قرار میگیره و از اونجا یه میل جوهر میده!!!
ببینید، من این دستگاه رو حدود یک سال و نیم هست دارم و تا به حال بیش از 60 بار شارژش کردم. هیچ بار هم هواگیری نکردم.
در صورتی نیاز به هواگیری هست که کارتریج خشک شده باشه، یعنی مخزن کوچک پشت هد خالی شده باشه که با هواگیری هوای اون گرفته میشه. اما من هیچ وقت نمی ذارم به اون مرحله برسه و قبلش شارژش می کنم. در این حالت حتی نیاز به هد کلین هم نداره.
اگر فرصت کنم یه آموزش جامع شارژ همراه با کالبد شکافی کارتریج این نوع پرینترا تهیه می کنم.
موفق باشید
شما از چه مارک جوهر استفاده میکنید.
برای من wwm هستش.
خوبه؟
من مارک های مختلفی استفاده کردم.
اما بهترینشون به ترتیب اینا بودن:
1- پارت تکنیک
2- وکس
3- WWM
مورد سوم که شما هم دارید خوبه اما من پیشنهادش نمی کنم!
جوهر گاما هم استفاده کردم اما راضی نبودم.
جوهر پارت عالی بوده و من ازش خیلی راضی ام.
موفق باشید
جوهر سیاه چی من از همون که توی کیت کاتریج هست استفاده میکنم.خوب هستن؟
فرقشون بین کیفیتشونه؟
من که نمی دونم تو کیت شارژ چه جوهری هست!
اما در کل پارت رو پیشنهاد می کنم. خیلی خوبه.
تو کیفیت شاید خیلی تفاوت نداشته باشن اونم تو رنگ مشکی اما بیشتر بحث عمر کارتریج هست!
یعنی من که از wwm استفاده میکنم عمر کاتریجم میاد پایین؟
من نمی تونم قطعی بگم که میاد پایین یا نه اما یه تجربه میگم خدمتتون:
من برای کارتریج رنگیم سه رنگ خریدم که زرد و سرخابیش وکس هست و فیروزه ایش WWM الان حدود یک سال و نیم هست که دارم از این کارتریج استفاده می کنم و تا به حال بسیار شازژش کردم. الان سرخابی و زردش به خوبی می زنه اما فیروزه ای اذیت می کنه.
اما بازم قطعی نمیشه گفت.
من تجربه خودم رو گفتم و اینکه از جوهر مشکی پارت خیلی راضی ام. اصلا اذیت نکرده و حتی کارتریجم رو که در اثر استفاده از جوهر گاما نیمه خراب شده بود، درست کرد.
اموفق باشید
من که نمی دونم تو کیت شارژ چه جوهری هست!
اما در کل پارت رو پیشنهاد می کنم. خیلی خوبه.
تو کیت شارژ جوهر inknara هستش
معمولا تو کیت شارژ جوهر زیادی نمی ذارن، حداکثر 10 یا 20 میل. اگر حساس اید همین الان جوهر خوب بگیرید وگرنه اون که تموم شد یکی بهتر بگیرید.
موفق باشید
mehran gorji
11-08-2012, 17:18
دوست عزیز.
تمامی کارتریج ها نیاز به هواگیریمیباشند.
درصورتیکههد بلند باشند مشابه اچ پی 901 اون هماز نوع مشکینیاز نیست.
هواگیری برای روان تر شدن هد نیز میباشدوهمچنیناز اسم مشخصشده اش.
و برای کارتریج رنگیاگرمیخواهید وایستید تا جوهر خودش سرازیر شه خوب 3 رنگ قاطی میشوند و100% نیاز به هواگیری میباشد.
موفق باشید.
دوست عزیز.
تمامی کارتریج ها نیاز به هواگیریمیباشند.
درصورتیکههد بلند باشند مشابه اچ پی 901 اون هماز نوع مشکینیاز نیست.
هواگیری برای روان تر شدن هد نیز میباشدوهمچنیناز اسم مشخصشده اش.
و برای کارتریج رنگیاگرمیخواهید وایستید تا جوهر خودش سرازیر شه خوب 3 رنگ قاطی میشوند و100% نیاز به هواگیری میباشد.
موفق باشید.
خوب چجوری باید کاتریج canon pg-210 یا canon cl-211 رو هواگیری کنم؟
دوست عزیز.
تمامی کارتریج ها نیاز به هواگیری می باشند.
درصورتی که هد بلند باشند مشابه اچ پی 901 اون هم از نوع مشکی نیاز نیست.
هواگیری برای روان تر شدن هد نیز می باشد و همچنین از اسم مشخص شده اش.
و برای کارتریج رنگی اگر می خواهید وایستید تا جوهر خودش سرازیر شه خوب 3 رنگ قاطی میشوند و100% نیاز به هواگیری میباشد.
موفق باشید.
سلام جناب گرجی
خوش آمد می گم بهتون.
واقعا جای خالی شما در فروم احساس می شد.
میشه بیشتر و فنی تر راجع به فواید و اثرات هواگیری توضیح بدید؟
ممنونم
mehran gorji
13-08-2012, 23:40
با هواگیری باعث میشود تا مقدار جوهری که بالای هد غلیظ شده اند خارج شوند. {قطعا هواگیری با سرعت بالایی جوهر را از هد عبور میدهد}.
این امر باعث میشود تا تعداد دفعات شارژ کارتریج بیشتر شود.
البته بهتر میباشد هر باری که شارژ میکنید کارتریج را برعکس کنید و روی هد 1 یا 2 میل حلال مخصوص بیرونی بریزید تا بهتر عمل کند.
در مورد کارتریج رنگی هم تفاوت شارژ با کیت یا بدون کیت هنگامی که کارتریج را برای عکاس شارژ میکنید متوجه میشوید.
تاثیر کوچک یکی از رنگها میتونه مثلا بجهر ابی رو زرد بپاشه و کمی مایل به سبز بزنه و ...
در کل در همه کارتریج ها نیاز است.
برای کارتریج های خشک اگر از حلال و ... جواب نگرفتید میتوانید بعضی وقتها از هیتر با دمای ملایم نیز استفاده کنید. {خوراک کارتریج های پلاتر است}
با هواگیری باعث میشود تا مقدار جوهری که بالای هد غلیظ شده اند خارج شوند. {قطعا هواگیری با سرعت بالایی جوهر را از هد عبور میدهد}.
این امر باعث میشود تا تعداد دفعات شارژ کارتریج بیشتر شود.
البته بهتر میباشد هر باری که شارژ میکنید کارتریج را برعکس کنید و روی هد 1 یا 2 میل حلال مخصوص بیرونی بریزید تا بهتر عمل کند.
در مورد کارتریج رنگی هم تفاوت شارژ با کیت یا بدون کیت هنگامی که کارتریج را برای عکاس شارژ میکنید متوجه میشوید.
تاثیر کوچک یکی از رنگها میتونه مثلا بجهر ابی رو زرد بپاشه و کمی مایل به سبز بزنه و ...
در کل در همه کارتریج ها نیاز است.
برای کارتریج های خشک اگر از حلال و ... جواب نگرفتید میتوانید بعضی وقتها از هیتر با دمای ملایم نیز استفاده کنید. {خوراک کارتریج های پلاتر است}
در صورتی که پرینتر نخوابیده باشه، چه دلیلی وجود داره که جوهر بالای هد غلیظ شده باشه (با فرض اینکه جوهر تا ته ته تموم نده باشه که محفظه بالای هد هوا رفته باشه توش، آیا باز هم هواگیری لازم هست)
با توجه به ظرافت بسیار زیاد هد، آیا کشیدن جوهر با قدرت کنترل نشده از داخل آن نمی تونه بهش آسیب برسونه؟
با توجه به جدا بودن کامل مخزن های سه رتگ چه دلیلی برای مخلوط شدن اونها وجود داره؟
ممنونم
mehran gorji
14-08-2012, 07:58
در صورتی که پرینتر نخوابیده باشه، چه دلیلی وجود داره که جوهر بالای هد غلیظ شده باشه
خوب نگاه کن.
شما برای اینکه هد پرینترتون خیلی روان باشه باید روزی 2 برگ رو پرینت کنید و با هواگیری میتوانید اون رو جبران کنید.
عزیزم وقتی که از سرنگ را پر میکنید هیچ وقت جوهر پرینتر بدون هوا وارد سرنگ نمیشود. مثل اب نیست که هوای بالا را فقط بگیری.
هوایی که وارد هد مشود باید با هواگیری جبران شود.
(با فرض اینکه جوهر تا ته ته تموم نده باشه که محفظه بالای هد هوا رفته باشه توش، آیا باز هم هواگیری لازم هست)
عزیزم وقتی که از سرنگ را پر میکنید هیچ وقت جوهر پرینتر بدون هوا وارد سرنگ نمیشود. مثل اب نیست که هوای بالا را فقط بگیری.
و شاید فکر کنید هوا میاد بالای کارتریج. اما نه داخل نمد باعث جوهر ریزی میشه. که احتمال داره اولش بند بیاد و باز هم زمانی که داخل دستگاه میباشد احتمال جوهر ریزی وجود دارد.
آیا کشیدن جوهر با قدرت کنترل نشده از داخل آن نمی تونه بهش آسیب برسونه؟
هیتر وقتی با شرایط مناسب بهش اسیب نمیرسونه دیگه بحثی برای کیت نمیمونه{هیتر رو حتما برای قلق به دست اوردن اول با کارتریج های اوراقی تست کنند دوستان}
با توجه به جدا بودن کامل مخزن های سه رتگ چه دلیلی برای مخلوط شدن اونها وجود داره؟
جواب این سوال کاملا برای شما باید واضح بود ;-)
خوب دوست عزیزم هر سه با فاصله خیلی کمتر از 1میل کنار همند.
وقتی که جوهر ریزی میشود هر 3 رنگ هنگام خارج شدن از هد با هم قاطی میشود و تغغییر رنگ هد رو میتونید با کشیدن روی دستمال کاملا مشاهده کنید.
من که نماز نمیخونم :-) اما
بهتر است نماز شک دار نخونیم
ممنونم
فدای شما بشویم :-)
خوب نگاه کن.
شما برای اینکه هد پرینترتون خیلی روان باشه باید روزی 2 برگ رو پرینت کنید و با هواگیری میتوانید اون رو جبران کنید.
و شاید فکر کنید هوا میاد بالای کارتریج. اما نه داخل نمد باعث جوهر ریزی میشه. که احتمال داره اولش بند بیاد و باز هم زمانی که داخل دستگاه میباشد احتمال جوهر ریزی وجود دارد.
هیتر وقتی با شرایط مناسب بهش اسیب نمیرسونه دیگه بحثی برای کیت نمیمونه{هیتر رو حتما برای قلق به دست اوردن اول با کارتریج های اوراقی تست کنند دوستان}
جواب این سوال کاملا برای شما باید واضح بود ;-)
خوب دوست عزیزم هر سه با فاصله خیلی کمتر از 1میل کنار همند.
وقتی که جوهر ریزی میشود هر 3 رنگ هنگام خارج شدن از هد با هم قاطی میشود و تغغییر رنگ هد رو میتونید با کشیدن روی دستمال کاملا مشاهده کنید.
من که نماز نمیخونم :-) اما
بهتر است نماز شک دار نخونیم
فدای شما بشویم :-)
خیلی ممنونم از توضیحات کامل تون جناب گرجی
اما هنوز هم قضیه برای من روشن نشده. (من کارتریج مشکی قبلی پرینترم رو که خراب شده بود باز کردم، توش یه اسفنج بود و زیر اسفنج یه فلیتر و زیر اون یه محفظه خالی و زیرش، اینطور که من برداشت کردم کار اصلی اون اسفنج و اون فیلتر جلوگیری از ورود هوا و ناخالصی به محفظه هد هست (مگر اینکه کارتریج تا ته خالی بشه که دیگه چاره ای نیست جز هواگیری.) و اینکه به فرض ورود هوا به محفظه هد، با کشیدن جوهر از هد، هوای محفظه خالی نمیشه (فرض کنید دوتا شیشه نوشابه خانواده از قسمت درب بهم وصل هستند، (مثل ساعت شنی) و هر دو مقداری آب و مقداری هوا داشته باشند، اگر از زیر یکی از شیشه نوشابه ها به وسیله ای مکش کنیم، اگر شیشه نوشابه سر و ته نگه نداریم، آبش خالی میشه و نه هواش و از شیشه نوشابه بالایی دوباره آب وارد پایینی میشه و اینطوری هوای اون گرفته نمیشه، این قضیه رو چجوری میشه توجیه کرد؟)
مورد دیگه اینکه من تا به حال یک بار هم هواگیری نکردم و کارتریجم رو تا به حال حدود 20 بار شارژ کردم و هیچ مشکلی نداشتم، چرا؟!!
در مورد کارتریح رنگی هم یه مدل کارتریج سه رنگ اچ پی رو باز کردم، داخلش سه محفظه کاملا مجزا از هم برای سه رنگ وجود داشت که سه اسفنج، سه فیلتر، سه محفظه هد و سه هد کاملا جدا قرار داشت، بنابراین اختلاط جوهر ها داخل کارتریج محال به نظر می رسه، اما در سطح هد و بعد از خروج جوهر ها از آن احتمال مخلوط شدن اونها وجود داره که برای رفع این مشکل پرینتر بطور خودکار بعد از جاگذاری کارتریج ها هد رو تمیز می کنه و در نهایت با چند چاپ مشکل کاملا رفع میشه. گمان نمی کنم هواگیری در این خصوص نقشی داشته باشه، نظر شما چیه؟
باز هم از لطف تون سپاسگذارم.
mehran gorji
15-08-2012, 14:28
کار اصلی اون اسفنج و اون فیلتر جلوگیری از ورود هوا و ناخالصی به محفظه هد هست
نمد کارتریج جوهر را ذخیره میکند و وقتی سرنگروتوش خالی میکنی مقدار هوای توی سرنگ همتوشمیره وزره زره باعث جوهر ریزی میشه عزیزم.
(مگر اینکه کارتریج تا ته خالی بشه که دیگه چاره ای نیست جز هواگیری.)
اصول وقوانینکارتریج است.
در مورد کارتریح رنگی هم یه مدل کارتریج سه رنگ اچ پی رو باز کردم، داخلش سه محفظه کاملا مجزا از هم برای سه رنگ وجود داشت که سه اسفنج، سه فیلتر، سه محفظه هد و سه هد کاملا جدا قرار داشت، بنابراین اختلاط جوهر ها داخل کارتریج محال به نظر می رسه، اما در سطح هد و بعد از خروج جوهر ها از آن احتمال مخلوط شدن اونها وجود داره که برای رفع این مشکل پرینتر بطور خودکار بعد از جاگذاری کارتریج ها هد رو تمیز می کنه و در نهایت با چند چاپ مشکل کاملا رفع میشه. گمان نمی کنم هواگیری در این خصوص نقشی داشته باشه، نظر شما چیه؟
چرا لقمهرودوره سرتمیچرخونی؟
با اینکار احتمال داره طرف 20 برگهمپرینت بگیره حل نشه اما در صورتیکه با یکبار هواگیری حل میشه و رنگ هم قاطی نمیشه.
(فرض کنید دوتا شیشه نوشابه خانواده از قسمت درب بهم وصل هستند، (مثل ساعت شنی) و هر دو مقداری آب و مقداری هوا داشته باشند، اگر از زیر یکی از شیشه نوشابه ها به وسیله ای مکش کنیم، اگر شیشه نوشابه سر و ته نگه نداریم، آبش خالی میشه و نه هواش و از شیشه نوشابه بالایی دوباره آب وارد پایینی میشه و اینطوری هوای اون گرفته نمیشه، این قضیه رو چجوری میشه توجیه کرد؟)
اون فرق میکنه عزیزم.
غلظت جوهر بالاست وداخل نمدبا توجه به این موضوع شرایطش فرق میکنه.
عزیزم در این خصوص هم من 6 ساله شارژ میکنم.
کارتریج دستگاه شما هد بلند است و در صورت خشک یا ضعیف نشدن مثل مدل های اچ پی 901 و 121 و 60 و ... تقریبا هم مدلند.
در اخر
شارژ جوهرافشان از روی اصول ومنطق باید و باید از طریق کیت هواگیری انجام پذیرد.
وقتی با 1 یا 2مدل کارتریج کار میکنی نباید از روی اطمینان حرفی رو زدو
موفق باشید
برای پرینتر اپسون با جوهر نوع dye الان چه مارک خوبی در بازار وجود دارد؟
برای پرینتر اپسون با جوهر نوع dye الان چه مارک خوبی در بازار وجود دارد؟
سلام
من از پارت تکنیک و وکس استفاده کردم و راضی بودم.
پارت رو پیشنهاد می کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.