مشاهده نسخه کامل
: کافی نت بزنم؟
سلام:20:
بچه ها کافینت درامد داره؟
به توضیح در مورد این کار میدین؟
سرمایه حدودی...
کجا باشه خوب کار میکنه...
روال کار.......
هرچی که لازمه بدونم.
تشکر.
البته من کافی نت نداشتم ولی 10 سال قبل گیم نت داشتم که تعطیل کردم چون هزینه ها و درآمد اصلا جور نبود ... ولی طبق تجریه دوستانی که کافی نت داشتن باید عرض کنم که اگر در کنار کافی نت ، خدماتی مثل پرینت دانشجویی ، اسکن ، کپی و حتی امور سخت افزاری و نرم افزاری یعنی کارهای خدماتی سیستم رو مکمل کنی ، می تونی نسبتا رو درآمدش حساب کنی ولی صرفا یک کافی نت بعید می دونم گردش مالی جالبی داشته باشه ... هزینه راه اندازی هم مثلا بین 8 یا 10 سیستم کامل رو باید حساب کنید بعلاوه هزینه شبکه کردن سیستمها ... سایر هزینه ها هم میشه اجاره محل و آب و برق و تلفن و ...
در مجموع نمی خوام انرژِی منفی داده باشم ولی در کل کارهایی مثل کافی نت و حتی گیم نت زحمت زیاد دارن و درآمد اندک ... دیگه انتخاب باشماست
AMIR-AIRGUNNER
06-08-2012, 19:41
مهمترین عامل تو کافی نت به نظرم مکانش هست
تو محله ما یک کافی نت تو طبقه دوم یک پاساژ هست که تا حالا ندیدم بیشتر از 4 سیستمش مشغول باشه
اما درست 300-400 متر بالاتر در خیابان اصلی یک کافی نت هست که تا ساعت 11 شب همیشه شلوغ و پرتعداد هست . در روز های ثبت نام های اینترنتی مثل (کنکور سراسری و ازاد و کانون زبان و وام ازدواج و اینجور چیزها ) اینقدر شلوغ میشه که همه صف وای میستن تا نوبتشون بشه !
راستش من رو ویلچر میشینم ...
حوصلم خیلی سر رفته از بیکاری میخوام یه مغازه بزنم که درامد هم داشته باشه
منظورم جفتش هست هم کافی نت هم گیم نت با هر کار دیگه که کنارش بشه انجام داد
خوبیش اینه که اینکار واسه ادمی تو شرایط من خیلی راحت تره
میخوام یه کاری باشه که توش پیشرفت باشه بخور نمیر نمیخوام
باید جای شلوغ زد کافی نت رو؟
هر پیشنهاد درامد زا دارید لطفا کمکم کنین بیکاری داره دیوونم میکنه:24:
shahinfarasystem
08-08-2012, 21:15
سلام
دوست عزیز اگر
تحصیلات ،
تخصص،
رو بگی بهتر میشه پاسخ داد
دوست عزیز، کافی نت یا گیم نت۷ به محل مناسب احتیاج داره..... تو همین ایلام کویچک ما کافی نت هست با 35 تا سیستم باز میری تو بهت میگه شرمنده سیستم خالی نیست!!!! هست با 10 تا سیستم، هر وقت بری میتونی انتخاب کنی رو کدوم یک بشینی چون جاش بده...
بعضی ها هم اصولا معروفن چون کارهای دیگه میکنن.... مثلا طرف انواع و اقسام تحقیق و پروژه های دانشجویی میفروشه و اینا و کلا با اینکه جاش خوب نیست و کافی نتش فعال نیست، ولی درامد داره....
سلام
دوست عزیز اگر
تحصیلات ،
تخصص،
رو بگی بهتر میشه پاسخ داد
تایید میشه!
aria_electric_fars
10-08-2012, 16:52
سلام دوستان
من حدود 70 ميليون دارم ، چه كار مي تونم تو اين وضعيت خراب كه هر روز يه اتفاقي ميفته انجام بدم؟؟؟!!!
من به خاطر شرایطی که دارم تا اول دبیرستان فقط درس خوندم
تخصص هم کارای سه بعدی میکنم
کار با کامپیوتر و اینترنت رو هم خوب بلدم،دیگه صبح تا شب کارم پشت کامپیوتر نشستن شده...
22 سالم هست
سرمایه به جز اجاره مفازه حدود 20-30 تومن هست
shahinfarasystem
10-08-2012, 18:01
من به خاطر شرایطی که دارم تا اول دبیرستان فقط درس خوندم
تخصص هم کارای سه بعدی میکنم
کار با کامپیوتر و اینترنت رو هم خوب بلدم،دیگه صبح تا شب کارم پشت کامپیوتر نشستن شده...
22 سالم هست
سرمایه به جز اجاره مفازه حدود 20-30 تومن هست
راستش من احساس میکنم مدیریت کافی نت یه مقدار با توجه به شرایط شما سخت باشه
چون به هر حال احتیاج به پاشدن، رفع عیب، سرزدن و موارد مشابه رو داره
اگر بخوای این کار رو شروع کنی فکر کنم با کسی باشه که اون شخص هم کمی دانش شبکه داشته باشه خیلی بهتره
ازنظر سنی که خوبه .... زمان داری هنوز
از نظر مالی هم اوکیه .... به نظرم اون هزینه اضافیت رو بذار بانک که بتونی با هزینه ماهانش کارت رو توسعه بدی
به طور کلی فکر میکنم اول با کافی نت شروع نکنی بهتره
اول با یه خدمات کامپیوتری شروع کن که کارای سه بعدی هم توش انجام بدی
اگه دیدی کار میطلبه و میتونی ادامش بدی برو سراغ یه کافی نت
اما منتظر باش ببین بقیه دوستان هم چی میگن خودت نهایاتا جمع بندی کن این نظر من بود
سلام....
صحبت اینه که کار سه بعدی خیلی گرونه!!!(خیلی با ارزشه!!) شما اگر در حد خوب به بالا میتونی کار ارایه بدی، چرا چند تا نمونه کار نمیزنی به شرکت ها معرفی کنی؟!!
به هر صورت، میتونی یه مغازهی کوچیک راه بندازی که توش همین کارهای عمومی انجام بدی.... ثبت نام، تحقیق، طراحی گرافیک( احتمالا از فوتوشاپ هم سررشته داری!!! ) و یا حتی تایپ و اینا....
میتونی کارهای مثل ترجمه هم بگیری و اگر خودت نتونستی ترجمه کنی، بدی به یه نفر که برات ترجمه کنه...(ترجمهی عربی و انگلیسی!)
فکر نمیکنم دیگه به اون صورت نیازی به راه اندازی کافی نت باشه، ولی اگر لازم شد، میتونی مثلا به 3-4 تا سیستم تو یه جای کویچک شروع کنی....
ولی کافی نت هم اصل درامدش روی همین کارهای کارهای متفرقهای هستش که صورت میگیره.... مثل نصب ویندوز و انتی ویروس...
ولی حتمی حتمی و حتمی حواست باشه که تو یه جای خوب شروع کنی.... اگر یکی از این دانشگاه ها گیرت بیاد عالیه!! مثلا چه میدونم، علمی کاربردیی سمایی چیزی..... فقط بن رو شیشه که اقا پروژه داریم؟(هرچند تو ازاد و دولتی ها هم همون رسپانس رو میگیری!!)....
Mr_100_dolari
14-08-2012, 13:43
در مورد کافی نت مهمترین چیز جای خوبه
یه کافی نت هستش نزدیک پارک تقریبا بزرگی هستش (و اصلا تو خیابون اصلی هم نیستش و اصلا تو دید هم نیستش) 6 تا سیستم هم بیشتر نداره و هیچ کاره دیگه ای هم انجام نمیده اما هر وقت بری پره
یا من یادمه یه سری کافی نت بود تو ستارخان و صادقیه نزدیک این دفاتر نت ورک بودش هر وقت میرفتی تا خر خره پر بودش نزدیک دانشگاه هم که حرف نداره که فکر کنم اجارش بالا باشه
اما اگر جاش خوب نبود حتما کنارش کارای دیگه کامپیوتری هم انجام بده اگر از نرم افزار موبایل هم یه کم سر در بیاری که بخوای کار موبایلم بکنی در کنارش خوبه
در کل هرشغلی میحوای بزنی اگر بتونی مغازه رهن کنی و یا اجاره پایین بدی حداقل میدونی اگر نگرفتش و بخوای جمع کنی کمتر ضرر میکنی اما قبلش پیش بینی همه چیز رو بکن
پس به این نتیجه میرسیم که تو این کار باید کارای دیگه هم انجام داد
کافی نت - خدمات کامپیوتر - موبایل هر کار دیگه که به هم بیاد
یعد اینکه جاش خیلی مهم هست
الان یکی هست کافی نتی مغازه رو با همه وسایلاش داره اجاره میده،برم مغازشو ببینم چطوریه
هرکاری که میتونی و در رابطه با کامپیوتر هست و درحد توانتون هست انجام بده نترس اوایل یه کم سخته همیکنه جا بیوفتی تمومه و بستگی به خودت و پشتکارت داره
کارهای زیاد هست میتونی انجام بدی کنار کافینتت
موفق باشید
Mr_100_dolari
15-08-2012, 15:27
پس به این نتیجه میرسیم که تو این کار باید کارای دیگه هم انجام داد
کافی نت - خدمات کامپیوتر - موبایل هر کار دیگه که به هم بیاد
یعد اینکه جاش خیلی مهم هست
الان یکی هست کافی نتی مغازه رو با همه وسایلاش داره اجاره میده،برم مغازشو ببینم چطوریه
آره همین خوبه ولی سعی کن بگی وسایلش زیاد به دردت نمی خوره تا وسایلش رو بتونی خیلی زیر قیمت برداری
بگو شریکم داری و اونم سخت گیره وسایل رو زیر قیمت بده من خودم بر دارم
حواست به جاشم باشه بعد ببین تا نگرفتی وضعیت مشتریهاش چطوریه اگر زیاد مشتری نداشت بگو اینجا فایده نداره معلوم نیستش 100 در صد بگیره یا نه تازه شریکمم هستش من تنها نیستم
خلاصه تا جایی که تونستی بزن تو سر مال :31: (البته هر جور خودت صلاح میدونی)
تا بعدم ببینی توش چه کارای دیگه ای در کنار کافی نت می تونی انجام بدی
حتمی چند سری پرس و جو کن که مشتری داره یا نه!!
تا میتونی بزن تو سر مال!!!
ولی حواست باشه که کسی چک نمیکنه که صاحب کافی نت کیه!!!!! الان مثلا تو شهر ما تو یه گیم نتی یه بابایی بعد از باختن تو کانتر، زده با چاقو طرفش رو کشته!!! اون گیم نت تا حالا در طول ۳ سال گذشته، سه بار عوض شده(فروخته شده!!) و الان هم کافی نت دارن توش!!! ولی ادرسش اینه:
همون گیم نته که پسره رو کشتن!!
یا مثلا ادرس اون محله و کوچه های اطرافش:
گیم نت امیر بود پسره رو توش کشتن، دو کوچه بالاتر!!!
ساختمون پشتش!!! و از این جور حرفا....
حواست به حرف ملت تو اون محل راجعبهش باشه و اینکه قبلیه گند نزدده باشه به اعتبار کافی نت بعد بده دست شما رو دستت باد بکنه!!!!
shahinfarasystem
15-08-2012, 21:13
دوست من برو یه سر بزن
ببین چجوریاس
من پیشنهاد میکنم به خاطر شرایط ویژه ای که داری سمت کافی نت نری
اگه بتونی مغازه خدمات کامپیوتری با تعمیرات موبایل بزنی بهتره
چون کارش نشستنیه
کار کافی نت احتیاج به سر کشی و پاشدن داره
ضمنا با عرض معذرت از senaps و Mr_100_dolari عزیز
من معتقدم با رویکرد تو سر مال زدن نرو جلو برای خرید اجناس اون بنده خدایی که میگی
تو میخوای کسب و کار راه بندازی ... پای معامله سفت و محکم پیش برو
ته و توه همه چیو در بیار خوبم چونه بزن اما الکی تو سر مال مردم نزن
میخوای کاسبی کنی از اول مردونه برو جلو
حالا خودت میدونی
دوست عزیز، خواهش میشه.... دلیل اینکه دوستمون گفتن بزن تو سر مال رو نمیدونم، ولی دلیل من اینه که اون اقا، ممکنه سیستمش رو زمانی خریده باشه که مرغ کیلویی ۲ تومن بوده و الان بخواد طبق مرغ کیلویی ۹ تومن بفروشه! منظورم رو که میفهمید؟!!
یعنی تا قبل از دی ماه سال قبل، مثلا یه هارد ۵۰۰ گیگ ۱۰۰ تومن بود، الان ۲۰۰ تومن بهت دادن دستشون رو باید ماچ بکنی!!!!
این دوستمون بره جلو، باید حواسش باشه طرف قطعات رو طبق قیمت خرید باهاش طا بکنه نه قیمت جدید....(هرچند عقل قیمت جدید رو حکم میکنه!! ولی بهتره تلاش برای قیمت قدیم باشه!!)
shahinfarasystem
16-08-2012, 13:51
وست عزیز، خواهش میشه.... دلیل اینکه دوستمون گفتن بزن تو سر مال رو نمیدونم، ولی دلیل من اینه که اون اقا، ممکنه سیستمش رو زمانی خریده باشه که مرغ کیلویی ۲ تومن بوده و الان بخواد طبق مرغ کیلویی ۹ تومن بفروشه! منظورم رو که میفهمید؟!!
بله متوجه عرضتون هستم
یعنی تا قبل از دی ماه سال قبل، مثلا یه هارد ۵۰۰ گیگ ۱۰۰ تومن بود، الان ۲۰۰ تومن بهت دادن دستشون رو باید ماچ بکنی!!!!
این دوستمون بره جلو، باید حواسش باشه طرف قطعات رو طبق قیمت خرید باهاش طا بکنه نه قیمت جدید....(هرچند عقل قیمت جدید رو حکم میکنه!! ولی بهتره تلاش برای قیمت قدیم باشه!!)
البته خوب نمیشه توقع داشت که طرف به قیمت قدیم همه چی رو بخواد حساب بکنه چون به هر جال قیمتا بالا رفته
اما به نظرمmaxmen عزیز هم خودشون باید حواسشون به این قضیه باشه و نگذارند قیمت رو هر جوری بخوان ارائه بدهند
به هر حال ممنونsenaps عزیز که نظرت رو گفتی
Maxmen عزيز من هيچ سر رشته اي از كافي نت ندارم ، ولي به نظر من اين كافي نت ، كافي نت مناسبي نيست ، حداقل بايد پيش فرضتون اين باشه كه اينجا جاي مناسبي نيست ، چون اگه بود كه با وسايلش اجاره نمي دادش.
البته خوب ممكنه اون طرف نتونسته خوب كار كنه ، و شما بتوني ، يا اصلا خوب كار كرده ، الان به دليل ديگه اي مي خواد بره.... ولي معمولا اينا فقط يه سري توجيه ، و واقعيت همونه كه اونجا جاي خوبي نيست!البته معمولا ، نه هميشه.
Mr_100_dolari
17-08-2012, 01:19
دوست من برو یه سر بزن
ببین چجوریاس
من پیشنهاد میکنم به خاطر شرایط ویژه ای که داری سمت کافی نت نری
اگه بتونی مغازه خدمات کامپیوتری با تعمیرات موبایل بزنی بهتره
چون کارش نشستنیه
کار کافی نت احتیاج به سر کشی و پاشدن داره
ضمنا با عرض معذرت از senaps و Mr_100_dolari عزیز
من معتقدم با رویکرد تو سر مال زدن نرو جلو برای خرید اجناس اون بنده خدایی که میگی
تو میخوای کسب و کار راه بندازی ... پای معامله سفت و محکم پیش برو
ته و توه همه چیو در بیار خوبم چونه بزن اما الکی تو سر مال مردم نزن
حالا خودت میدونی
آقا شاهین منظور منم این بود که تا جایی که میتونی تخفیف بگیری حالا یه کم بالا و پایین توافق کنی
اما اگر قرار باشه سیستم یا چیز دیگه ای که قرار تحویل شما بده بالا تر از قیمتی باشه که جاهای دیگه میدن خوب اینجوری بدون وسیله بگیره بهتر هستش مطمئنا فروشنده هم برای خودش قیمتی رو در نظر داره و شاید از اون قیمت پایین تر نیاد اما باید آقای maxmen خوب تحقیق کنه درباره قیمت وسایلی که فروشنده میخواد تحویل بده که بعدم باعث پشیمونیش نشه شما اینم در نظر بگیر که شاید فروشنده قیمت رو بخواد بالاتر از چیزی که هستش بگه اون وقت شما هم یه کم چونه بزنی و سر یه قیمت پایین تر توافق بشه و خوشحال از اینکه به قیمت خوبی وسایل رو برداشتی بعدم که مغازه و وسایل رو تحویل گرفتی متوجه شی که بازم بهت بالا دادن اون وقت چی :41:
پس اول قیمت وسایلی که میخواد واگزار کنه رو بررسی کن
بعدش تا جایی که میتونی چونه بزن
بعدم اگر دیدی شرایطش خوبه یه کم بالا و پایین توافق کن
اینا هم برای وقتی هستش که دیگه مطمئن شدی بخوای همین مغازه رو بگیری
ایشا الله که موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.